Mòs flíni akoma! Bíngò e fatit në pásuri dhe dashùri për 5 shènjat e hòròskòpít

Dítët po kálojnë dhe pak e nga pák po i afròhèmi nje vere te nxèhte dhe kjo është koha më e mirë që të pýesím qíèllin se çfarë ka rèzèrvuar për ne. Do të kètë njerëz që do të zòtèròjnë më pák fát dhe do të kètë nga ata që do të árríjnë në májat e sùksèsít të tyre në çdo aspèkt të jetës.

Shumë kèshílla e sùgjèrime do t’ju víjnë në muajin tjetër ndáj pa hùmbùr më shumë kohë, shíkòni “dhùrátèn” apo sùgjèrimin tuaj që ju vjèn nga yjet.

Ju të dashít do të kèni mbèshtètjen e Jùpíterit dhe të Sátùrnit, të dy këta plánete të rèalizimeve dhe kjo ju ndíhmòn që në kòhë të árríni òbjektivat dhe sýnímet e jetës. Periudhë me e mirë e ketij muajit për ju do të jetë mèsi i muajit me Hënën e re ku kjo koha ju çlíròn nga pròblèmèt dhe ju drèjton drèjt bègátísë.

Mòs e hùmbísni dùrímin dhe gùxímin dèma, sepse fáti juaj várèt vetëm nga mòtívími juaj dhe energjía juaj. Pèngèsa nuk do t’ju dálín dhe kështu ju nuk dùhet që t’i ndální motorrèt deri sa planet e pròjektet t’i kèni rèalízuar. Yjet janë në kráhun tuaj.

Javët e párá të qershorit dhe deri në mès të muajit do të jetë një kohë e mirë për ju për të márë vèndímet e sákta dhe për të rrítùr bèrèqètin e përgjíthshëm.

Edhe pse ju binjakë nuk bèsòni shumë në çèshtjet e fátit, ky qershordo t’ua ndèrròjë mendjen pasi do të shkèlqèni mirë në çdo fushë, ashtu edhe me vèten tuaj. Në javët e párá të muajit mùnd të ndíeni një zèmèrím, por pás datës 10, qètèsía dhe lùmtùria do të “pùshtòjë” ju dhe fámílejn tuaj dhe vitin 2022 e mbýllni me një fát të vèçantë.

Nëse gaforet kánë pátùr deri më sot vèshtírèsi për të dálluar se çfarë është më mirë për jetën e tyre, mbështetja e Jùpítèrit në këtë muaj do t’ju hápè sytë. Fáti i mirë nuk do ju mùngòjë dhe ai do t’ju jápë sa më shumë energjí të pástër dhe nuk do t’ju lèrè të gábòni në asnjë vènd. Një dhùrátë e paprítur do të ndòdhë për ju në këtë muaj festiv.

Luanë të dáshùr, në këtë muaj që vjèn jeta juaj do të pèrbállet me shumë sfídá dhe ngjárje qe do t’ju ndíhmòjnë që të arríni në fùqínë máksímale ekònòmíke. Sígùría do të prèkè çèshtjet e páráve dhe fòrcími i tyre do të ndòdhë deri më dátën e 25 të muajit qe jemi.

Nëse dòni të díni se kush është koha e ártë në muajin që vjèn, ajo do të jètë pas datës 15 që ju do të shkèlqèni dhe do të sqáròni çdo çèshtje që ju mbántè pèng.

Deri më sot, yjet ju kánë mbèshtètur në çdo háp të jetës tuaj, vírgjèrèshè dhe këtë mbèshtètje të fátit do ta kèni deri për vit të ri, ndáj dhe kònsíderòheni si fátlùmët e këtij viti. Muaji që vjèn do t’ju fòrcòjë me pásíon dhe shumë dëshirë për të bèrë gjíthçka që dèshíròni.

Ju dùhèt shumë gùxím në 10 ditët e párá të muajit të ardhshèm, ku të gjíthë planetet do të jènë në kráhun tuaj dhe do të bèhèni pròtágònistè të ndrýshímeve të mëdha.

Një yll që qùhèt “Spícá” e fávòrízon shumë peshoren me një fát të rrállë dhe të pa-párë ndònjëherë dhe kjo do ta mbùshë këtë shènjë me mbárèsi dhe hármòni. Líní mënjánë mendimet e kèqíja dhe shíhèni botën me tjetër sy, pasi jèni përbállë rèalizímit të shumë ëndrráve.

I gjíthë ky muaj që vjèn do t’ju jápë një mijë sítùáta në fávòrin tuaj dhe kështu do të zgjídhni si çèshjet e zèmrès, ashtu edhe ato të bíznèsít.

Për akrèpët më mirë mùnd të bèhèt në muajt qe víjne, pasi nga ky vit nuk kánë se çfarë të márrín më, por lájmi i mirë është se ky vit mbyllesh shumë stábël për ta dhe pa asnjë íncídènt. Kèshíllohet që në muajin që vjèn të mèrrèni më shumë me fámiljen tuaj me shtèpinë dhe me të gjíthë njerëzít që i kè për zèmèr.

Energjía më e madhe do t’ju jèpèt nga fùndi i muajit mùnd ta mbýllni edhe me një sùrprízë shumë të madhe në çèshtjet e dashùrisë.

Gèzòhuni shigjètarë se qershori ju sjèll një periudhë të mirë ku do të bèni páqe me ato rrègùlla të botës që zákònisht ju mèrzítín, që nuk ju bèjnè të ndíhèni mjáftùèshëm të lírë. Kárríera do ju ècë mirë ndáj dhe nga mèsi i muaji do të kèni një dèshírë të zjárrtè dhe shumë energjí për të bèrë më shumë për të mirën e së tashmes tuaj.

Lèhtèsòjeni mèndjen në qershor ju brícjápë dhe këtë muaj nuk dùhèt që të shqètèsoheni për asnjë gjë. Fáti këtë rrádhë do të jètë në krah tuajin dhe do t’ju òfròjë avantazhe të mëdha. Kòmùnikímet dhe márrëdhèniet spèciále me njerëzit e afërt nga mesi i muaji deri në fùnd të muajit fálë Jùpítèrit, do ju sígùròjnë një punë të mirë.

Ylli i një fáti të mirë do t’ju ndjèkè në çdo vend ujorë dhe kështu nuk është aspak çùdi pse ju cílèsoheni si më të vèçantët e kësaj periudhë për ta mbyllur këtë vit në fòrmè. Gáránci në punë, rrítje në kárríèrë dhe lèk më shumë për të árrítur aty ku i kèni vènë òbjèktiv vetes tuaj. Ky muaj do ju jápë hùmor të mirë dhe do t’ju bèjè më të mènçur.

Peshq, prèj 21 qershorit, fáti do t’ju bùzèqeshë dhe do ju ndríçojë me qèllime dhe mùndèsi të reja. Sídòmòs për dashùrinë tuaj që këto kohë do të rrítèt shumë. Edhe ju jeni drèjt një rrugë të mirë dhe 2022 do t’ju jápë akòma më shumë nga çfarë mèrítoni. Një vèndím me rèndèsi shumë të madhe dùhet që të mèrrni deri më 13 qershor.

Leave a Reply