Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelMòs flini ákòma, i dòli fáti do ikin jáshtè shtètit me letra,...

Mòs flini ákòma, i dòli fáti do ikin jáshtè shtètit me letra, ja ciles shènje i vjen párálájmèrimi

Ditë për ditë muaji veror po trègòn se është një muaj që ka rezèrvùar sùrpríza për të gjíthë ju dhe dùket të të gjítha pròblemet po líhen në hárrèsë. Ndáj dhe në këtë lèxím të sòtëm të yjeve ju do të gjèni shumë lajme të mira dhe më në fùnd do të mèsòni datat e sákta e kur do të bèhèni me shumë fat.

Si po ècën ky muaj për ju të Dáshít, jeni të kènáqur? Epo, ju dùhet të lùmturòheni sepse ditët e vèshtíra dhe hállet dita ditës po lárgòhen nga ju.

Do të kèni shumë fat në datat 17 dhe 19 korrik, sepse një dorë të mirë me lèk do të mèrrni ose mùnd t’ju rrítín në punë. Edhe në dashùri do të kèni një surprízë të madhe. Pák kùjdès dùhet të bèni vetëm në datën 20, sepse mùnd t’ju líndë një shèrr.

Një kèshillë me shumë vlèrë do të víjë për ju të Dèmáve sepse dùhet që të hápni sa më shumë sytë nga datat 16 dhe 17 korrik sepse një njeri i shenjës së dáshít mùnd t’ju sjèllë strès. Qèndròni lárg nga çdo sítùatë që mùnd të líndë dhe këtë bèheni deri më 21. Më pás çdo gjë bèhet nòrmále.

Sot rrèth mesnates ju të Bínjakëve mùnd të ndíhèni disi të strèsùar, ndáj dhe kùjdèsuní sa më mirë për shèndètin. Datat tuaja me shumë fat do të jenë më 18 dhe 19 korrik pasi në këto 2 ditë do të mèrrni një ngrítje mínímále tek lèkèt.

Mùnd ta nísni këtë të hënë me pák lùhatje hùmòri, të líndùrit Gáforrè, por do t’ju kthèhet òptímízmi nga ditët e 18 dhe 19 sepse një lajm i mirë ju síllèt në vèndin e punës.

Edhe nëse do të hásni në një pèngèsë mòs hárròni se Jùpíterin e kèni në kráh dhe çdo sfídè e fítòni me shumë lèhtèsi. Edhe në shèndèt ju jeni shumë të fòrtè.

Edhe për Lùanët është mirë që sot mòs të bèjnë pláne sepse një njeri i tyre i afèrt mùnd të mòs ndíhet mirë dhe do t’u kèrkòjë juve t’i rríni pránë.

Do t’ju ècë mbárë në 18 deri në 20 sepse 2 nga dëshirat tuaja më të mëdha si në shèndet dhe ekònòmike do t’ju plòtèsohen. Edhe në dashùri do të jètë si një mrèkùlli për ju.

Deri më dátën 16 dhe 17 ju të Vírgjèreshës, mòs plánífíkoni asnjë blèrje të shtrènjë sepse mùnd të jèni pak në vèshtírësi me lèkët. Në 20 deri më 25 korrik gjíthçka i kthèhet nòrmalitetit, mádje edhe mùnd t’ju shtòhen pak të ardhurat. Shumë mirë do t’ju ècë pas datës 27.

Kjo javë që hýri do t’i vùlòsë njëherë e pèrgjíthnjë atë dyshimin që ju të Peshòres, kèni në lidhje me të ardhmen e të ardhurave, por lajmi i mirë është se fávòri është në krah tuajin. Do të pùnoni fòrt gjatë këtyre dítëve dhe do t’ia dílni mbánë t’i víni në vijë plánet tuaja, por mòs hárròni që të çlòdheni në fùndjavë.

Për Akrèpat lajmi më i mirë është se fati i tyre i përqáfòn më datën 18 sepse do të kèni në fávòr Jùpítèrin dhe më në fùnd shumë çèshtje dèlíkate do t’ju zgjídhen. Në fámílje do t’ju hýjë një lajm i mirë nga ditët e 20 dhe 21, ndërsa për ata që kèrkòjnè t’i jápín fùnd bèqárisë, do ta kènë një mùndèsi më 27.

Fati juaj Shígjètarë nís më 21 korrik dhe ju do të mèrrni një zárf me një shpèrblím të mirë ndáj dhe njeriut të dashùr bèjíni një dhuratë sùrprízë. Edhe në shèndet do t’ju víjë një fùqí që do t’ju bèjë më të fòrtë dhe kjo mùnd të ndòdhë rreth 19 ose 20.

Ju të líndurit Brícjap po kènáqèni me pak kohët e fùndit dhe po punoni shumë e lòdhèni më shumë. Është koha kur ju të ngríní zërin dhe të kèrkòni atë që mèritòni. Do t’ju ndòdhë një super sùrprízë më 17 ose 20 korrik dhe më pas do të kèni në Hënë në kráh për t’iu plòtèsuar çdo ëndërr.

Dísa çáste strèsùese mùnd të líndin për Ujòrët të martën ndáj dhe mòs i kùshtòni rèndèsi disa personave që vetëm ju krítíkojnë pa asnjë shkák. Ju do të mèrrni një përfítím që e prísnit prej kohësh nga 19 ose 21 korrik dhe kjo do t’ju ndrýshòjë gjèndjen tuaj shpírtèròre.

Ka një lajm të mirë dhe të kèq për Peshqít. I kèqí është se këto ditë të párá të javës ju d؅ùhen shumë nèrvá dhe fòrcè për t’i bèrë bállë disa personave me zèmèr të zèzë. Ju dùhet që të jèni pozítív dhe të mbáni qètèsínë tuaj dhe nga 20 ose 23 korriku gjíthçka do të kthèhet si nòrmálisht sepse njerëzit që ju sjèllin tèrs do të lárgòhen.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments