Friday, September 29, 2023
HomeGenelMòs flíní pa lèxùar atë! Sápo doli, ajo trègòn kujt i ndrýshon...

Mòs flíní pa lèxùar atë! Sápo doli, ajo trègòn kujt i ndrýshon jeta këtë muaj

Muaji maj nuk do të fávòrizòjë vetëm personat që kanë ardhur në jetë në këtë muaj, por do të jenë edhe disa të tjerë që do të pèrfítojnë.

Sipas asaj e cila na máhnít gjithnjë me páráshíkimet e saj, disa shenja që deri më sot nuk kánë gjètur lumtùrinë dhe dùket se kánë ngècùr në jetën e tyre, tani në kete muaj për ta do të víjë çlírimi.

Pra, jeta e tyre ndrýshon si nata me ditën dhe gjíthçka do të ndodhë vetëm në këtë muaj dhe plòt mírèsi.

- Advertisement -

Ne në ártíkullin e sotëm do t’ua trègojmë se cilat shenja dùhet të pránòjnë ndrýshímet që po u víjnë ndáj dhe ju dùhet të mrèkùlloheni nëse gjèni shenjën tuaj.

Do të mbùshen plòt me ndjènja të pastra dhe emòcíone të ëmbla ata të shenjës së akrèpít, pasi jeta për ta nuk do të kètë më pásòja, por vetëm mírèsi, duke nísùr që nga nèsèr.

Rríni lárg nga shèrrèt këto kohë, sídòmos me persònat që kánë shenjën e peshqvè.

- Advertisement -

Do të bèni mirë që të pránòni pròpòzímin që do t’u víjë në punë për 10 ditë sepse do t’u shfáqèt mùndèsi plòt me fítíme.

Pási kèni káluar një periudhë të gjatë e të vèshtírë, për ju Shígjètar, ka një fùnd të hálleve i cili ndòdh deri në fùnd të muajit. Shmángni kònflíktet me shèfat deri në datën 20 te muajit.

Nëse doni ndíhmë, duhet t’ia kèrkòni një personi që ka shenjën e Dèmít sepse ata janë pa híle, por rríní lárg njërit me shenjën e Gáfòres.

Do të kèni një sítùatë fínáncíare shumë të qètë, por shumë kùjdès me shèndètin sepse këto kòhë mùnd të pèrbállèni me një strès.

Për ju të Gáfòres, një njeri që ka shènjën e bínjákève (një femër) do i tèntòjë të gjítha mënyrat që t’ju vèndòsë shkòpa në rròta dhe për t’ua kèqèsuar të ardhmen.

Ndáj evítòji këta njerëz.

Pas dátës 16 maj do të ndíheni shumë të gjállë dhe do ta mèrrni jetën me shumë òptímízëm dhe një lajm që e prísnit prej një kohe të gjátë, do t’ju víjë në trájtën e plòtèsímit të një dèshire tùaje.

Shumë ndrýshíme fínánciare mùnd të ndòdhin për 15 ditë rrèsht për Lùanët, të cilët në fíllim do t’u dùhet të lájnë çdo qíndárkë bòrxh që kánë dhe më pas do të márrín si një bèkim një ngrítje èkònòmíke.

Mùnd të kèni një shqètèsim në lídhje me stòmákun, ndáj dhe do të ishte mirë që nga nèsèr të bèni një kòntròll për ta párándálùar.

Disa mikesha që ju rrínë afër por ju kánë shumë zílí do t’i kríjòjnë tháshèthème Pèshòres, e cila do t’i dùhet të rùájë qètèsínë dhe t’i kthèjè shpinën sepse i kèqí do të ikè vetë.

Bèní kùjdès të mòs fùtèni në shèrrè sepse do të jètë kèq si për hùmòrin dhe për shèndètin tuaj. Injòròji!

Një periudhë e ártè për peshòret ende bèqáre sepse për 20 ditë mùnd t’u jèpèt një mùndèsi mjáft e mirë për të njòhur më në fùnd një person që ia vlèn për të ndárë jetën.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments