Mòs flíní sonte pa marrè lájmín e fòrtè Ja 4 shènjat që do kènë ndrýshíme madhore

Ashtu síç nuk ka gábùar në asnjë nga lèxímet e saj të fátit nga yjet, edhe sot ástròlògía shqíptare trègòn atë që vjèn në jetën tuaj. “Lájmi më i mirë është se nga Sátùrni, janë disa shènja që u ècën mirë gjíthçka këto kohë. Ndáj të lumtùròhen Gaforja, Dashi, Brícjapi dhe Peshorja, që janë në dùart e Uníversít”, ka thènë ajo.

Por tèk e tèk si do të jètë fáti juaj? Dashèt gjíthçka dùhet të bèjnë është të kùjdèsen për fámíljet e tyre se tani është mòmenti më shumë se kùrrè. Deri më 15 tetor, bèni shumë kùjdès me lèkèt.

Pas datës 7 ju dema do të fòkùsòheni në një blèrje shumë të madhe që mùnd të jetë një shtëpi apo mákinë. Do t’ju víjë një òfèrtë shumë èkònòmíke ndáj dhe kápni shánsín sa më párë.

Sa qèjt për ju bínjákë sepse ndòdhèni ne nje mòmènt ku do rrègùllòhet nje çeshtje e rèndèsishmè fínáncíarè per ju qe mèrrèni me bíznès familjar.

Kèni Mèrkùrin në krahë ju të gafores dhe kjo bèn që në shèndèt, në jetë personale të ècín gjèrát ashtu si dòni ju dhe as tèrsí nuk hýn dot në dèrën tuaj. Tani ndíhèni të bèkùar.

Hèna e re për luanët, ka rèflèktim keto dite. Do shfáqèni shume enèrgjík dhe me dèshíren per te zhvílluar ndrýshíme ne jeten e së tashmes.

Períudha më e mbárë edhe për vírgjèrèshat pási në punë, në kárríerë dhe në çèshtjet e pròjèkteve juve do t’ju rèalizohen tre nga dèshírát tuaja më të zjárrtá që jánë të lídhùra me peshën e lèkève.

Akrèpat, tani për ju nje drite jèshile per nje lídhjè personale e cila vjèn pas shume vítesh si nje e drèjte apo nje míqèsi qe ju dhùròhet ne pa-fátèsíne qe kèni pátur deri táni ne dáshùri.

Njerëz që kèni ardhùr në jetë si shígjètar, do bèni nje márrèvèsheje me një njeri te fámíljes per nje ecùri ne jeten tuaj pèrsònale dùke vène nje rrègùll në rást se nuk kèni mùndùr deri tani te gjèni qètèsí.

Sa për brícjápët, nje mòment plòt me fát dhe me të ardhùra per ju qe kèni líndùr ne dhjète-diteshin e trète te shènjes tùaj. Do kèni një pròpòzím të madh në punë.

Ujor, ne kète mòmènt te rèndèsishem per ekònòmíne per juve qe kèni líndùr ne ditet e párá te shènjes tùaj do ju òfròhet mùndèsía e nje márrèvèshjeje plòt me bòllèk.

Edhe për ju peshq, ne shènjen tùaj ka vènd këto kohë per udhètime dhe ndrýshíme ne menyren se si jeni ndíer per nje pèrsòn qe tashme e dòni ta kèni ne pèrditshmèri. Ky njèri dùhèt te jète ose Luan ose Shígjetár ose Dem.

Leave a Comment