Friday, September 29, 2023
HomeGenelMòs gùxòni ta bèni kete! Ja çfarë kánë páráshíkuar yjet për ju...

Mòs gùxòni ta bèni kete! Ja çfarë kánë páráshíkuar yjet për ju dhe kush kap “bíngòn”

Ka dálë páráshíkími për këto ditë ku sipas tij është një mòment thèlbësor në ndrýshímet që do të pèsòjnë të gjitha shenjat, por mbi të gjitha ndrýshímet në fushën fínáncíare.

Pa u zgjátur më shumë gjèjmë tani páráshíkímin e yjeve për sècílën shenjë.

Për ty Dash, kemi një lájm të mirë sepse Jùpíteri në datën 11 shkòn në Dash dhe ndíkon tek ai. Kështu që keni një ndíkím pozitiv me blèrjet dhe pásùritë e palùajtshme.

- Advertisement -

Në fùshën sèntímèntale, një lidhje pròblèmátike ose një ndárje që keni pásur më përpára duket se këtë javë do të ketë një báshkím. Do të bísedòni çështje të rèndèsishme me Pèshòre dhe Ujorë.

Për ju Dem, dùhet të trègòni një kùjdes të veçantë këtë periudhë, nëse kèni diçka për të shítùr ose do të mèrrni diçka me qèra, mòs u nxítòni.

Në fùshën ekònòmíko-fínáncíare është një moment shumë i mirë për ju. Gjítháshtu keni ndíkíme shumë të mira edhe në fùshën sèntímèntále.

- Advertisement -

Për Bínjákët, èshtë një moment që dálín në sípèrfaqe pròblèmet e së shkùarës prandáj mos u nxítòni. Kèrkoni ndíhmè për pròblèmet që mùnd të keni, pasi do të gjèni zgjidhje. Në lídhjè me një udhëtim të páprítur pune ose një kòntrátë pune, është mòment shumë pòzítiv.

Ju Gáfòre, keni shumë gjèra që dèshíroni që t’i vèndòsni në vijë këtë periudhë. Në lídhje me punën do të kèni një rrítje në detyrë ju që pùnòni në vende kyçe, në ádmínistrátë apo në vende të tjera.

Gjithashtu është mòment pòzítiv për lèvizjen nga një zyrë në një tjetër. Për ju që keni për të dhènë pròvime të ndrýshmè, keni një mùndèsi shtesë sidomos të mërkurën dhe të ènjtèn. Në anën ekònòmike, duket se stábílizími është i mbárë.

Luanë, ju jeni në prítje të një pune të dytë ose një dòkùment pásùrie dhe është momenti tani që ta mèrrni. Përsa i pèrket ekònòmisë ëshë moment i mirë për t’u stábílízuar këtë javë.

Ndoshta mùnd të keni edhe një lèvizje më të mirë në punë, prísní lájme nga jashtë që do të rèzùltojnë tepër pòzítive.

Lájm i mirë Vírgjèresha, kjo është java juaj. Do të mèrrni një lájm shumë të mirë nga pásditja sot, dhe nga një çështje që lídhèt me punën tuaj aktùale. Është një moment mjáft i mirë për sa i pèrket stábílizímit ekònòmik.

Ndërsa përsa i pèrket dashùrisë, ju të 10-ditëshit të dytë dhe të tretë e kèni shánsín, keni një mùndësi shumë të mirë, sídòmos Vírgjèrèshë-Peshk, Vírgjèreshë-Dem, është tepër pòzítive. Nëse dèshíroni një shtèsë në familje, është momenti më i mirë.

Edhe për ty Pèshòre, lájme të mira në një çështje gjýqèsore. Një gèzim shumë të madh do të kèni për një çështje pásùrie. Ndërsa ju që do të shkòni në vendet nòrdíke apo keni çështje me dòkùmènta në Angli është mòmenti idèal.

Për çèshtjet shpírtëròre, lídhjèt me Gaforre dhe Bricjap është moment shumë i mirë dhe pòzítiv prandáj mos i líní pas dore. Por kíni kùjdès nëse dòni të bèni një shítje, koha nuk është akòma, prísni edhe pak.

Akrèpë, ju jeni në dílemë për shítjet që doni të bèni, shtýjèni më mirë për javën që vjèn, pasi èklípsi i hënës do t’ju víjë në ndíhmë.

Mòs u nxítòni në marrjen e vèndímeve të rèndèsishme për jetën tuaj ose pásùrinë. Në çështjet shpirtërore, lídhjèt me Binjakë ose Peshk dùket se tani është periudha e báshkímit. Këtë periudhë kèni mùndèsi edhe për hèqjèn e vèsève të kèqíja.

Rrádha e Shígjètarëve që të dínë më shumë rreth fátit të tyre. Të líndurit në 10-ditëshin e dytë dhe të tretë janë në píkënísje të diçkaje shumë të madhe dhe mùnd ta reálizojnë atë. Por në pèrgjíthësi keni ndíkíme shumë të mëdha në fùshën ekònòmíko-fínáncíare, sidomos me një punë të dytë.

Por shíkoni edhe shèndètin pasi e keni lënë pak pas dore. Nëse dèshíroni të nísni një diètë, është momenti më i mirë tani. Në ánën shpírtëròre kíni kùjdes nga një lídhje që keni pásur ose nëse dòni të kríjòni një lidhje me Vírgjèrèshë dhe Peshk kíní kùjdès.

Për ty Brícjáp, në anën e dashùrisë jeni në dílèma të mëdha, ndrýshè mèndoni ju dhe ndrýshè ju reálizòhet.

Është mòmenti më i mirë tani që të stábilízoni një lidhje sepse njòhjet që bèhen në këtë javë dhe javën që vjen ka jetëgjátësi, shkòn deri në mártesë. Në fùshën ekònòmíke nuk janë atje ku do të dònin të ishin por mègjíthatë nuk jeni kèq.

I dáshur Ujor, në lídhje me një ndrýshím pune, nëse nuk jeni të sígùrt mos e bèni. Në lidhje me çèshtjet që kanë të bèjnë me anën shpírtèrore, lídhjèt me Luan, Peshore janë idèalja, ndërsa pèrfèkte është me Dem.

Për Peshqít, jeni në një moment dílème në lidhje me vèndímet që kanë të bèjnë me punën dhe kárrièrën. Por kèni një mùndèsi rrèzatimi të punës suaj.

Ndërsa në fùshën sèntímèntale shíhni pak márrëdhènien tuaj me Akrep dhe Dem sepse e kèni lènë pas dore një lídhje, një njòhje. Mòs dègjoni të tjerët, por flísní përbállë për të zgjídhùr pròblèmet.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments