Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelMòs hárròni dátën 7/7, me këto numra edhe bíngòn mùndet ta kápní

Mòs hárròni dátën 7/7, me këto numra edhe bíngòn mùndet ta kápní

Deri më tani shumica e dátave të të gjithë muajve kánë qenë të qèta dhe nuk ka pátùr asjë sùrprízë të pa-kèndshme. Por, data 7 e ketij muaji mèndòhet të jetë díta më e fùqíshme e këtij muaji, një ditë ku edhe dèshíra më e lárgèt mùnd të rèálizohet sepse eshte nje dáte e fùqíshme e frýmèzuar nga nje numer shume i madh fátsjèlles.

Por cila është kjo ársye e madhe?

Një nga hënat e plòta më të fùqíshme të këtij viti do të kríjohet píkërisht më 20 tetor të këtij viti.

Të gjíthë ne e dimë se kríjími i një hène të plòtë sjèll një fؘázë plòt me pozítívitet dhe energjí në jetën e njerke, ndáj ata kánë shánsín më të mirë ta shfrýtèzojnë këtë datë të afèrt.

Bèsími është çèlësi i sùksèsit se si ju mùnd të mèrrni më të mirën e kësaj dite dhe të përfítòni sa më shumë nga energjía e saj.

Nga e gjíthë fòrcá e hënës së plòtë juve do t’ju òfròhèt një lídhje shpírtèrore me rrítjen dhe ndrýshímin e jetës.

Do të jetë momenti më i mirë për të kríjùar kòntaket më të afërta me qèllímet tuaja dhe rèalizímet e pláneve që kèni pròjektuar për jetën.

Tek shumë njerëz, kjo ditë dhe kjo fázë hënore mùnd t’i fávòrizojë në qèllímin e tyre për të nísùr një jetë të re jashtë vèndit, ndáj dhe për fáktin se jemi në një periudhë lòtáríe èmígrími, është mirë që ju ta pròvòni në dátën e 20 tetorit.

Duke qènë se kjo ditë është cáktuar në një ditë që kòrèspòndon me një numër çift, në jetën tuaj mùnd të hýjë një ndrýshím masiv i shumèfíshtë, apo do të përbálleni me mùndèsi që do t’ju òfròjnë atë që dèri më sòt nuk e kèni.

Kríjoni sa më shumë bèsím dhe príteni me shumë dashuri, kríjímin e Hënës së Plòtè të 20 tetorit, sepse ajo do t’ju mbùshë me fíllímet e reja apo do t’ju ngárkòjë me energjí për të “vrápùar” më shpèjt drèjt së ardhmes.

Trègòni sa më shumë dashuri dhe dhèmbshùri dhe përkùshtím për njerëzít që dòni dhe ju dùan dhe në sytë e Univèrsít ju do të jèni gjíthnjë të bèkùar.

Kështu, ju do t’i kríjoni vetes tuaj mùndèsínë për arrítjen e endrráve më të mèdha që kèni.

Pra, ç’të bèni më dátën e 20-të të këtij muaji?

Gjèja më e rèndèsishme është që të mánífèstoni sa më shumë dáshùri me gjíthkènd dhe kur të jèni vètëm të shkrùani në një letër shùmë nga dèshírát që kèni.

Mèndòhùni për qëllimet e jetës tuaj dhe kèrkòni nga Unívèrsi më të mirët që do të ta bènte më të bùkùr jetën, jo vetëm tuajën, por të gjíthë fámiljès.

Kështu, edhe njèhèrë mòs e hárròni këtë dátë shumë të mirë të 20 tetorit.

Ajo që dùhèt që të bèní është shumë e thjèshtë! Në çdo lùtje kèrkòni atë që ju mùngòn dhe shfrýtèòni çdo mínutë të datës 20.

Hëna do të “lèshòjè” një mágjí drèjt jush, kështu qè shíkòni se sa shpèjt dhe se sa e mrèkùllùèshme do të bèhèt e ardhmja që vetëm ju e mèrítoni.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments