Mos hárròni në 12 Maj! Námi do bèhet, por mos hùmbisni rastin kot

Maji eshte muaji qe ngròh zèmrat tona me veren dhe na jèp me shùmè fòrcë dhe bèsim dùhet që t’i hárròjmë në këtë muaj të mrèkùlluar.

Por, secili prej jush me mùndësi të madhe kèrkon të ketë sa më shùmè fat dhe mirësi në jetën e tij për të shprèsuar se e ardhmja do të sjèllë më shùmè ditë të bègata.

Dhe për këtë ne jemi gjithnjë në kèrkim të ditëve të mbára dhe atyre kur fati na mbèshtet më shùmè.

A dòni të mèsoni diçka shùmè të bukur? Epo, mos hárròni që këtë vit data me më shùmè fat e gjithë muajit Maj është dáta 12, datë kjo kur dëshirat tùaja do të plòtèsohen.

Sipas nùmerològjísë kjo datë 12 i tákon muajit të 12-të të vitit dhe kështu fòrmojnë një tòg numrash 12/12 që trègon dhe símbòlizon një numër shùmè të fùqíshëm të fatit të mbárë.

Në këtë datë të gjitha plágët, hállet, vùájtjet dhe të gjitha brèngat e shpirtit tuaj do të márrin shèrím pási nga fùqía e Universit, ajo ditë sjèll vetëm fatin e mbárë.

Çfarë fùqíe mbán data 12 e ketij muaji?

Për të gjithë ata që nuk bèsojnë pse kjo është një dátë e mbárë ka një shpjègim shùmè të mádh. Numri 12 ka një fùqí shùmè të mádhe fati si pásòjë e ditës që ka 12 orë páradite dhe 12 orë pásdite.

Pèrveç kèsaj në vit ka 12 muaj dhe në hòròskop ka plòt 12 shenja, por jo vètëm… Në Málin e Olímpit ka 12 hýjni si edhe në Bíbèl ka 12 apòstùj.

Pra, e shikoni që një grùmbull i madh gjèrash pòzitive tek të cilat ne besojmë shùmè, të gjitha këto mbártín numrin 12 dhe kjo është një nga shpjègímet më të sákta se pse ky 12 te muaji do të mbájë një pèshë të fùqíshme të fatit të mbarë.

Ju dùhet të kèrkòni sa më shùmè energji pozitive nga kjo datë si edhe të kríjoni sa më shùmè dëshira pasi kjo është data që ju fávòrizon që gjíthçka t’ju bèhet reálitet.

12 në nùmeròlogjí përfáqëson një epòkë të re shpírtërore. Pra ju mbýllni një vit sfídùes për të parë në një drejtim të ri. Si nùmër çíft që është, energjia është e dýfíshtë, shtòji kësaj faktin që përbèhet nga 1 dhe 2.

Numri 1 përfáqèson marrjen e inísíatíváve dhe lánçímín e gjërave të reja, ndërsa 2-shi, hármòninë, bashkëpunimet dhe ndèrveprímin.

Kòmbinimi i të dýjave na bën më të mòtivùar për të punuar në grup dhe më të prírùr për t’i bèsùar intùitès sonë në márrjen e vendimeve.

Pra, me pak fjalë, atë ditë ju dùhet të trègoni sa më shùmè dashuri dhe mbi të gjítha të jeni sa më pránë fámiljárëve dhe fèmíjëve tùaj që e gjithë kjo energji pòzitive të kálojë ndèrmjet jush.

Këshillë: Nëse ju doni të plánifikoni diçka të re për të ardhmen tuaj, apo nèse po mendoni t’i drejtoheni Universit me një listë dëshirash, është mírë që ju të bëni listën tuaj në orën 12:12 në darkë pasi në këtë orë mèndòhet se fati ka fùqínë më të fòrtë dhe çdo mrèkulli do të ndòdhë.

Leave a Comment