Mòs hárròni sot ne darke, Pse dáta 15 tetor është Dite Trònditèse, ja Ç’të Bèni – MediaNews
Genel

Mòs hárròni sot ne darke, Pse dáta 15 tetor është Dite Trònditèse, ja Ç’të Bèni

Në shumë bèsíme dhe shkríme të hershme thùhet se ky muaj që jèmi tashmë, është një nga muajt më të mirë të sfídave, të arrítjeve dhe të lèhtèsímit nga sítùátat e vèshtíra. Kjo do të thòtë se ky muaj për të gjíthë ju do të jetë i mbùshùr plòt me çaste dhe mòmente shumë të bùkùra.

Për këtë dùam t’ju kùjtòjmë se nëse ju po pyesni se cílat do të jetë një nga dítët më të mira të këtij muaji, ne ju thèmi se dáta 15 është dita që ju dùhet ta mbáni shènim. Thùhet se kjo datë mùnd të jetë një nga ditët më me fát të këtij muaji që do të sjèllë për ju shumë emòcíone të mëdha, avèntura, ndrýshíme dhe gèzíme.

Kjo ditë do t’ju afròjë më shumë me pòtencíalin tuaj dhe kështu plánetet do t’ju jápín më shumë fùqí për t’u pástrùar nga híjet e së shkùarës. Do të jètë dita më e bùkùr dhe më e mbárë për plane të reja, për nísje dhe fillime të rinj, duke i kërkuar universit të gjítha gjèrát që i mùngòjnë jetës tuaj.

Është një numër shumë i mirë, 15-a, i cili përfáqèsòn një bashkím shumë të bùkùr të numrit fíllestar 1 që do të thòtë një fíllím i ri së bashku me 5 e cila njíhet si fùsha më e madhe e mùndèsive dhe plòtësímit të ëndrráve.

Ndáj dhe kur 1-shi dhe zèroja, kur janë së báshku, fòrmòjnë një potèncíal shumë të madh që sjèll një energjí të fùqíshme për të “shèrùar” të mètat e jetës tuaj. Është shumë e rèndèsishme që ju të bèsòni sa më shumë fùqínë e dátës 15 tetor dhe të mèsoni se ç’dùhet të bèni.

Bèsoni sa më shumë tek fòrcát tuaja dhe mos híqni dorë në asnjë mòment nga kríjimi i planeve që do ta bènin më të bègátë të ardhmen. Mòs kíni asnjë fríkè, por ç’do gjë që e kèni në mèndje, rèalizojeni dhe mèrrni sa më shumë gùxím. Univèrsi do ju jápë aq shumë ndíhmë, sa do ju dùket se kjo “mágjí” në jetën tuaj po bèhèt realitet.

Mòs u ínflùencòni më nga ana njerëz që ju sjèllin tèrs, por híqni dorë dhe líni pás gjíthçka që rèndòn kot në jetën tuaj. Bèni sa më shumë gjèra të mira, dhùròni dashuri dhe mbí të gjítha trègòni një kùjdès të vèçantë për veten tuaj. Në dátën 15, pa shkùar ora 23:00, ju dùhet që në një letër të shkrùani 5 objèktiva, apo 5 èndrra që kèni apo 5 dèshírát që ju po i lùtèni universit. Kështu, në jètën tuaj çdo gjë do të ndòdhë me pozítívitet dhe ju do të pástròheni nga ato që nuk ju sjèllín më vlèra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button