Muaji i 9 do te sjelle akoma lèkè/ Keto jane 6 shènjat qe do i gjeje mílíònère me mbaresi – MediaNews
Genel

Muaji i 9 do te sjelle akoma lèkè/ Keto jane 6 shènjat qe do i gjeje mílíònère me mbaresi

Për ata që janë shumë kùríòz se çfarë sjèllin páráshikimet e yjeve për këtë pjesë shumë të rèndèsishme të muajit, ky artíkull do të zbùlojë gjíthçka. Më në fùnd ju do të hýni në një periudhë drite dhe mírèsíe dhe shenja juaj ka një kèshíllë që dùhèt ta ndjèkë për t’i ècùr mirë. A jèni gáti?

Për dáshèt, nuk do të mùngojnë shpènzímet, krýesísht ato që lídhen me fámíljen ose hùa të prápambètura. Është muaj me ide íntèresánte për të ardhmen. Do të jeni mirë fízíkísht, sídòmos pas datës 20. Ndíkími i Mèrkùrit dhe Díèllit do t’ju kthèjë fòrcèn.

Ju dèmèt, s’duhet të nënvlèrësòni pròpòzímet që mèrrni, pasi ndíkími i Jùpíterit nga data 13 nuk do të jetë më aq krítík dhe do të kèni mùndèsi t’i shíhní më qártë gjërat. Dítët më intèrèsante janë ato rreth dátës 20. Ríkthími i Jùpítèrit në shenjën tuaj nènkùpton që do t’ju ríkthèhet edhe fùqía fizíke.

Ju bínjak, do t’ju ríkthèhet fáti në tetor. Në shtator mùnd të shtýhet sërish dhènia e lèjeve, nëse kèni ende çèshtje bùròkrátike pèzùll. Datat 13 dhe 14 janë intèresánte. Ditët e fùndit të muajit janë intèresánte, pasi mùnd t’ju shkèpùtin nga një pròblèmátikë që ju ka tènsíonùar prej vítèsh.

Mírèsi për gaforet, sepse dùhet thènë se muaji shtator káráktèrizòhet nga një përmírèsim i dùkshëm. Për shèmbùll, atyre që kèrkòjnë punë mùnd t’u páráqitet një mùndësi pune me kòhë të pjèsshme. Datë e fávòrshme për të filluar kùra dhe për t’i kùshtùar pak kohë vètes është data 23.

Luanë, gjatë dy jávëve të párá të muajit do të bènít mirë të shmángní çdo shpènzím të tèprùar, edhe pse dátat 13 dhe 17 do të kènë më shùmë shpènzíme nga ç’páráshikònit.

Në disa ditë të mùajit, sídòmos deri më dátë 11, mùnd të kèni pak lùhátje hùmòri, të ndíeni pak nèrvòzízèm pa mòtiv dhe s’do të mùngòjnë momèntet e shpèrthímít.

Shumë mirë edhe vírgjèreshët, ku ditët deri më dátë 11 janë të rèndèsíshme, sídòmos për ata që kánë nùhátje bíznèsi ose dùan të kenë ngrítjè pròfèsíonále.

Lòdhjá dòmínòn shenjën tuaj dhe do të pásqýrohet edhe në dáshùri. Gjíthsèsi, rèkòmándohèt që sídòmòs në 8 ditët e fùndit të mùajit të mos stèrmùndòheni.

Peshore, nëse pùnoni në një fírmë me shumë dèpártámènte, dùhèt të mbròhení nga ata që dùan t’ju zènë vèndín dhe të mos ngùrròni të shprèhní mèndímín tuaj. Do të çlíròhèni nga çdo pròblèm.

Kùsh nga akrèpat, ka ndrýshùar zyrë ose báshkëpùnëtorë, është në prítjè të një ngrítjèjè në detyrë. Janë muaj të rèndèsíshëm për të reálizuar disa pròjekte të rèndèsíshme.

Në gjýsmën e dytë të muajit do të kèni një enèrgjí të mirë. Kùra, tèrápí dhe inícíatíva që kánë lídhje me mirèqènien do të nxíten nga yjet dhe mòmènti më i mirë për t’i nísùr këto do të jètë pas dátës 25.

Dòni të bèni gjíthmònë më shumë, ju shigjètárë, por në maj dùhèt ta mèrrní pak më shtrùár. Edhe pse ata që kánë fítùar më shumë dùhèt të shpènzòjnë për të shlýer detýrimè të prápambètùra.

Është muaj strèsùès me disa pòlèmíka të vogla pas datës 11. Do të ndíení njëfárë lòdhjèje rreth datës 16, ndáj është më mirë të bèni vetëm gjèrat e dòmòsdòshme.

Për bricjápín, muaji dhe tetori janë mùaj intèresántë! Në këto ditë mùnd të líndín ide të mira, sídòmòs nëse keni ndèrmárrë një bíznès ose kèni nísur pròjekte të reja në muajt e fùndit.

Shtatori e tetori janë muaj idèalè për të rifítùar një fòrmë të mirë fízíke. Sátùrni nuk është më i pránishèm në shenjën tuaj, por do të ríkthèhet, ndáj mos e tèpròni me ùshqímín dhe mùndímín.

Muaji i ujorit është i mbùshùr me të reja. Është e rèndèsíshme të shprèhní ndjènjat. Nuk është kèq të bèni diçka të bùkùr për të tjerët, por dùhèt t’i bèni qèjfín edhe vetes. Fòrma fízíke dhe vítálitèti janë të shkèlqýera për gjíthë këtë pèriùdhë.

Mùnd të kèni ndònjë shqètësím vetëm nëse ka tènsíòne nga jashtë. Dùhèt të bèni pak kùjdès në datat 20 dhe 21. Kèni energjí të bòllshmè, por mos i tèjkáloni fùqítë fízíke dhe mèndòre pas datës 27.

Peshqít, do të kèni fítòre në sfèrèn lígjòre, pasi bùròkrácia nuk do t’i ndálë dot pròjèktet tuaja. Ata që kèrkòjnë një mùndësi pune mùnd të pròvòjnë diçka jáshtë shtetit.

Nga data 21, yjet do të ndíkòjnë pozítivísht në shenjën tuaj. Do të jènë ditë të dòbíshme edhe për të gjètur sërish pak qètèsi shpírtèròre. Është më mirë të çlíròhèni nga mèría dhe ágrèsívítèti i brèndshëm. Është mirë të çlíròni edhe enèrgjínë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button