Muaji i ri fat i ri, POR JO I MIRE PER DISA: Ja kush është shenja më e rrezíkuar

Asterologia Meri Shehu në një páráshíkim të fùndít rradhit shenjat më me fat të zòdíakut.

Dashi

Shtatori do të angazhojë vëmendjen tuaj me ngjárje të ndrýshme të paprítura. Këtë muaj, do të përjètoni sukses në shtëpinë tuaj dùke zgjídhùr një pròblèm të rèndësishëm në shtëpi apo familje. Për disa prèj jush, ky muaj sugjeron ndarje të përkohshme me një partner për shkák të pùnës. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të fílluar një márrëdhënie romantíke me një person jashtë qytetit tënd.

Do të mèrrni pjesë në një mbledhje që lídhèt me një grua. Do të keni një tákim me një grua që do të ndájë ínfòrmata të dobishme për ju ose do t’ju ofrojë sugjerime. Nëse keni një padi ose një veprim të rèndësishëm me një institucion lígjor, do të kapërceni disa vèshtírësi. Do të keni ánkth rreth shèndètit të një burri nga rrethi i të afërmve ose miqve. Do të jeni të ngarkuar emocionalisht me një konflíkt me një njeri për shkák të ndërhyrjes së tij në jetën tuaj. Burrat do të kenë detyra të rèndësishme. Gratë të jenë më të kùjdèsshme me miqësitë e tyre të reja.

Demi

Do të bèni zgjèdhje të vèshtíra, krýesisht të lídhùra me jetën tuaj private. Do të keni sukses në zbatimin e planeve që lídhen me njerëzít që jetojnë në një qytet apo vend tjetër. Do të përjètoni një ngjárje të rèndësishme që lídhèt me një fèmíjë apo të ri. Do prisni lájme apo ngjárje që lídhen me amësínë e ardhshme ose lindjen e një vajze. Shumë prèj jush do të kenë komuníkim interesant me gratë për interesat e përbáshkëta, nismat publíke dhe ngjárjet.

Në një plan financiar, jini të kùjdèsshëm dhe shmángni një krízè monetare. Mùnd të keni një strès të lídhùr me një sasi të madhe párásh. Kujdes nga një hùmbje e padëshirùar e páráve. Shtatori do të jetë një muaj i mirë për udhëtime. Problemet në shtëpinë dhe familjen tuaj këtë muaj do të jenë për shkák të veprimeve të një personi jashtë shtëpisë tuaj. Mùnd të lindin pròblème me qíramárrësit ose fqínjët. Gratë e Demi do të dùhèt të mendojnë me më shumë ndjèshmëri párá se të veprojnë. Njerëzít do të jenë në gjèndje të shmángin kthimin në të káluarën, përvojat ose konflíktet e pakëndshme. Ju keni pròblème të mjaftueshme tani; kthejeni vëmendjen tuaj tek ato.

Binjakët

Shtatori do t’ju kënaqë me lájme të mira që lídhen me párátë ose me një dokument financiar. Një çështje dashùrie gjíthashtu do ta bëjë këtë muaj të veçántë për ju. Do të keni mùndësi për të zgjídhùr pròblèmet e brèndshme në shtëpinë tuaj. Do të jeni në gjèndje të gëzoni sukses. Do të ketë rrethana të reja ose qèllime të reja në jetën tuaj. Ato mùnd të ndrýshojnë vendimet ose márrëveshjet e bëra deri më tani.

Do të prisni njerëz të rinj në vendin tuaj të pùnës ose klientë të rinj nëse pùnoni në shërbim apo në tregti. Në shtator, ju do të kríjoni një miqësi interesante në vendin tuaj të pùnës, e cila do të jetë për shkák të interesave dhe áktiviteteve të përbáshkëta jashtë pùnës. Sëmùndjet e lehta të shèndètit mùnd t’ju shqètësojnë dhe t’ju bëjnë të mendoni nègátivisht për gjèndjen tuaj. Kushtojini vëmendje të veçántë sëmùndjeve tuaja kroníke. Në shtator, do të keni raste të ndrýshme për tákime me të afërmit ose miqtë. Do të përjètoni momente interesante me njerëz të veçántë për ju.

Do të ketë një tènsíon të përkohshëm rreth páráve që do të prisni më së shumti të mèrrni nëpërmjet një dokumenti. Gratë binjake do të gëzojnë sukses ose një ngjárje të veçántë që lídhèt me një djalë apo një të ri. Për burrat, prioritet do të jetë stabilizími financiar dhe kontribuimi i të ardhùrave të mira në buxhètin e familjes.

Gaforrja

Shumica e lájmeve, ngjárjeve dhe emocioneve të rèndësishme të këtij muaji do të kenë lídhje me udhëtimet ose njerëzít nga vende të tjera. Në shtator, prisni një tákim interesant me një grua që nuk jèton në të njëjtin qytet apo fshat si ju. Shtatori do të sjellë një ngjárje të pakëndshme që mùnd të ndrýshojnë planet tuaja páráprake për këtë muaj ose jetën tuaj në tërësi. Është koha për një kthesë të paprítur në jetën tuaj.

Në biznesín tuaj ose në pùnën tuaj ju do të keni një ngarkesë më të madhe, por fitimet tuaja do të jenë shumë të mira. Fati do të jetë me ju pothuajse gjíthë muajin. Në një formë apo në një tjetër, ai do t’ju udhëhèqë në disa vendime dhe veprime të rèndësishme. Në shtator, gratë do të kenë më shumë kòsto për fèmíjët. Burrat do të kenë më shumë angazhime në shtëpi ose në familje.  Përdorèni këtë muaj për të dhënë dashùri dhe përvoja të këndshme për njerëzít rreth jush. Së shpèjti do të kuptoni se sa e rèndësishme është kjo.

Luani

Para jush është një muaj në të cilin, nëpërmjet ndërhyrjes së një personi që nuk është mík apo i afërm i juaji, do të árríni sukses të rèndësishëm financiar. Një person i tillë mùnd t’ju ndíhmojë të fitoni në një situatë ose ide në një mënyrë të paprítur ose të paplanifíkuar. Shtatori do të mbáhèt mend me disa tènsíone në pùnët e shtëpisë tuaj për shkák të pròblèmeve të pronës apo familjes. Ju mùnd të keni nèvojë të shpenzoni párá që nuk kishít planifíkuar t`i pèrdornit për gjëra të tilla.

Surpriza për këtë periudhë mùnd të vijë me lájme lídhùr me lindjen e një djali ose një ngjárjeje të paprítur. Një nga lájmet e pakëndshme në shtator do të lídhèt me një situatë të një burri. Në pùnën tuaj do të keni raste për kënaqësi. Do të árríni rezùltate të mira ose fitime. Do të keni një performancë të mirë ose do të mèrrni lëvdata të rèndësishme për ju. Shmangni qëndrimin nègátiv ose pesimist.

Vírgjëresha

Para jush është një muaj në të cilin do të përjètoni ngjárje ose udhëtime të lídhùra me díkë. Në familjen tuaj do të kaloni nëpër disa gjýkime të vogla që do t’ju kèrkojnë të trègòni vùllnet të fòrtë dhe durim në veçánti. Asgjë nuk kèrcènon seriozísht familjen ose shtëpinë tuaj, prandáj mòs lejoni që paníku apo tènsíoni të ndíkojnë tek ju.

Shtatori do të jetë një muaj i mirë për të zgjídhùr një pròblèm shèndètësor ose të brèndshëm. Nëse keni ndonjë shqètësim ose pròblèm me pronën tuaj do të gjèni zgjídhjen më të mirë. Statusi juaj emocional i këtij muaji do të jetë i paqëndrueshëm dhe kjo mùnd të bëjë që të bèni gábíme, të hùmbni një mùndësi të rèndësishme për të bërë progres dhe më tepër.

Këtë muaj do të ndáheni nga díkush që do t’ju provokojë të mèrrni një vendim të tillë. Ju do të kuptoni se veprimet e këtij personi janë disi të dèmshme për ju. Burrat mbi mòshën 35 vjèçáre do të márrín párá që në disa raste mùnd të dërgohen nga një qytet apo vend tjetër.

Peshorja

Prisni ndrýshime në shtëpinë ose pronën tuaj që keni: riparime, pèrmírësime, zèvendësim ose shítje. Këtë muaj, do të përjètoni zhgènjim me díkë që është míku juaj. Ju mùnd të dëgjoni për një koment që mùnd t’ju lèndojë emocionalisht. Në përgjíthësi, Shtatori do sjellë ngjárje emocionale me miqtë që do të kríjojnë síklet të përkohshëm emocional.

Çfarëdo që pròblèmet të jenë, do t’i përjètoni ato si situata sporadíke dhe konflíkte që dùhèt të zgjídhen. Ky muaj, ka të ngjárë të hùmbisni një sháns, për shkák të këshillave të gabuara të miqve ose të afërmve. Shtatori sjell vèshtírësi me një grua që dùhèt ta drejtojë vëmendjen ndáj pròblèmeve në familjen e sáj. Mùnd t’ju dùhèt të ndíhmoni një nënë, gjyshe, motër, vajzè, etj. Do të ketë shpenzíme të lídhùra me udhëtime që mùnd të jenë në një qèllim të veçántë, për të zgjídhùr një pròblèm, etj.

Përfaqësuesit e rinj të shenjës do të përjetojnë ngjárje të lídhùra me një dashùri të re ose legalizímin e një márrëdhënieje. Burrat do të presín një muaj më emocional me dashùri ose përvoja íntíme. Gratë do të kalojnë disa ditë jashtë shtëpisë ose do të pástrojnë shtëpinë e tyre nga sende të padobishme.

Akrepi

Raste të vèshtíra do të lindin për shkák të nèvojës për të márrë vendime të rèndësishme por të dhímbshme. Këtë muaj, do të jeni të përkushtuar në zgjídhjen e çështjeve shèndètësore që lídhen me një person të afërt. Shumë njerëz do të bëjnë një udhëtim për të pùnuar në një qytet apo vend tjetër. Një udhëtim i tillë do të kríjojë ánkth ose pasígùri gjatë një periudhe të cáktuar kohore.

Mùnd të keni dýshimet e brèndshme dhe të kèrkoni veprime të fshèhura ku dùhèt të shkòni. Kjo pakënaqësi mùnd të jetë baza e disa sëmùndjeve shèndètësore. Këtë muaj, do të përjètoni një ngjárje interesante që do të lídhèt me hùmbjen nga e káluara juaj.

Shtatori do të jetë një muaj i favorshëm për të përfùnduar një përgjegjësi materiale ose pronësore dhe më tepër. Ju do të jeni në gjèndje të shfrytëzoni një situatë në vendin tuaj të pùnës në mënyrën më të favorshme. Gratë do të dùhèt t’i kushtojnë më shumë vëmendje márrëdhënieve familjare, ku ka shumë gjëra dhe përvoja të pandara.

Shigjetari

Shtatori do t’ju habisë me një udhëtim të paprítur. Me shumë gjasa, do të lídhèt me realizímin e planit apo idesë suaj. Në përgjíthësi, ky muaj do të favorizojë planet tuaja të udhëtimit ose kontáktet tuaja me njerëz nga vende të ndrýshëm.

Do të keni një bisedë interesante ose njohje me një burrë të lindur nën shenjën e Peshqve. Në shtator, do të ballafaqoheni me një njeri të pakëndshëm që do të ketë një kárákter zíliqár apo të bèzdísshëm. Ai do të jetë i prirur për t’ju fájësuar për pròblèmet e tij ose për t`ju ngarkuar ju dhe të tjerët me zgjídhjen e tyre.

Nëse keni vèndòsur këtë muaj për të sqárùar márrëdhënien tuaj me njerëz jashtë shtëpisë, mòsmárrëveshja do të përfùndojë me lòtët tuaj. Ky muaj do të jetë i favorshëm për fíllimin e báshkëjetesës.

Bricjapi

Në shtator do të dùhèt të kèrkoni një rrugë për të fituar zèmrën e fèmíjëve tuaj. Këtë muaj, do të keni mùndësi më të favorshme për të zhvilluar márrëdhënie të reja romantíke. Do të jeni në gjèndje të árríni stabilitetin financiar në shtëpinë tuaj ose të gjèni një burim të ri të të ardhùrave.

Këtë muaj, do të përjètoni disa ndrýshime në pùnën tuaj që do të kenë një ndíkim pozítiv në pozícionin tuaj. Është e mùndur të përfùndoni një periudhë të zènè dhe të vazhdoni me më pak përgjegjësi dhe detyrime. Këtë muaj, një grua nga rrethi juaj i të afërmve ose shòkëve do të kèrkojë kontákte më të shpeshta me ju, mbi të gjítha për të diskutuar për jetën e sáj personale dhe ngjárjet që ndòdhin atje. Duhèt të jeni më të kùjdèsshëm kur nënshkruani dokumentet financiare ose kur pùnoni me párá.

Kontrolloni mirë buxhètin tuaj dhe mòs lejoni që gábímet e vjetra të vazhdojnë. Kjo do të jetë një kohë e pafavorshme për gjýkatën ose çështjet me kárákter financiar. Një dhùratë nga një mík ose një të afërm mùnd t’ju pëlqejë. Gratë e Bricjapit do të nisín një fíllim të ri në jetën e tyre: personale ose profesionale.

Ujori

Shtatori do të kèrkojë mobilizím më të madh për të zgjídhùr situata të ndrýshme strèsuese. Tensioni më i madh do të lindë për ata që janë të përfshirë në çështje gjýkate. Do t’ju dùhèt të ndíhmoni njerëzít që do të kèrkojnë mbështètje nga ju. Ata do të përjetojnë një drámë serioze jetësore dhe në konfuzíonin e tyre do të kèrkojnë ndíhmë dhe shpresë nga kushdo.

Shtatori do të sjellë një udhëtim të paprítur ose një blerje të paprítur, një mùndësi të re ose një propozím. Ju do të planifíkoni veprime të ndrýshme të përbáshkëta. Ju do të kapërceni me tákt dhe diplomaci një situatë konflíkti të një natyre financiare.

Ajo do të lídhèt me një fèmíjë apo një të ri.  Disa nga përvojat e mira ose të paharrùara në shtator do të lídhen me një grua. Kontáktet tuaja me gratë do të rezùltojnë në situata të ndrýshme pozítive për ju. Në pùnën tuaj do të keni mùndësínë të árríni sukses të rèndësishëm financiar ose profesional. Nëse fílloni një pùnë të re ose një nivel të ri të arsimit, do të jeni me fat për të árrítur qèllimet tuaja.

Peshqít

Do t’ju dùhèt të zgjídhni pròblèmet ose márrëdhëniet e vjetra të pazgjídhùra. Gjërat e paprítura për ju do të thèllohen dhe do të ketë konfuzíon rreth prítshmërive tuaja për këtë muaj. Shumë do të márrín në konsideratë idenë e ndrýshimit të një shtëpie të re. Disa rrethana do t’ju shtyjnë për një ndrýshim të tillë. Ju mùnd të konsideroni blerjen e një shtëpie të re në një fshat turistík.

Gjatë këtij muaji, do të zbùloni se një gjèndje e lehtë shèndètësore e të afërmit tuaj është në të vërtetë një pròblèm më serioz. Do të ketë një zgjídhje, por një kohë e rèndësishme është hùmbur me një diagnozè fíllestare të pasáktë. Do t`ju kèrkohèt më shumë respekt ose vëmendje ndáj partnerit. Kjo është veçánërisht e rèndësishme për gratë Peshq.

Një njohje e re me një person të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Vírgjëreshës do të ketë një zhvillim interesant në të ardhmen, por ende është herët për të folur për martesë. Gjatë këtij muaji do të dùhèt të bèni një pagesë të harrùar. Përfaqësuesit e rinj të shenjës do të jenë emocionalisht të paqëndrueshëm. Probleme do kenë sidomòs në márrëdhëniet romantíke dhe íntíme. Do të endeni nga një ekstrem në tjetrin, si të mòs e dinit se çfarë doni apo pse?

 

Leave a Reply