Pak Minuta para PRIME, Mèri bèn PÁRASHÎKIMIN e FÓRTE, rrefimi qe Hà

Vazhdojnë dinamíkat e ngjárjeve brènda shtëpisë më të famshme ‘BBV3’.

Përveç debáteve, tènsíoneve ka dhe momente qesharake mes banorëve.

Një moment qesharak, ishte dhe pohimi i Merit se ka patur një tákim me Berlusconin,

ose të páktën u citua i tillë prèj banorëve. ‘Pas dy muajsh u shërua ai dhe kaq.

Aman o Ríke mèrí në patronazh këta se këta s’mèrrèn vesh.

Të ka íkur krýetarllëku i grupit, të ka shkárë nga duart. Mos më thuaj që s’të thashë.’- i drejtohèt Meri.

 

Leave a Reply