Monday, October 2, 2023
HomeGenelNa trègo Emrín, të thèm Páráshíkimín e Madh çfare do ju ndòdh...

Na trègo Emrín, të thèm Páráshíkimín e Madh çfare do ju ndòdh për 30 ditë

Shumica e njerëzve janë të bíndùr se me anë të numrave ata arríjnë që të shòhin apo të lèxòjnë shumë shenja që po i jèp fati i tyre. Por, a e díni se një nga mèsazhet më të sáktë për të tashmen dhe të ardhmen tuaj mùnd t’jua japë vetëm emri juaj?

Është shumë e vërtetë! Tek gèrma e parë e emrit tuaj fshíhen shumë të dhèna që Universi ua ka caktuar vetëm jùve që në líndjen tuaj. Për shèmbull, një persòn i cili quhet Fatmír dhe i nís emri me gèrmën “F” ai persòn duhet që më pòshtë në këtë artíkull të lèxojë për fatin e njerëzve që u fíllon emri me këtë gèrmë.

Astròlògía shqíptare sot vèndosi që të víjë me një páráshíkim të pa-zakòntë ndáj dhe ju dùhet vetëm të gjèni në këtë ártíkull shkrònjën e parë të emrin që kèni dhe ajo do t’ju lèxòjë për fatin që ju vjèn.

- Advertisement -

Le të fíllòjmë pa hùmbùr më shumë kohë!

Nëse juve ju nís emri me shkrònjat A,B,C,Ç,D,DH,E dhe F

Jeta juaj do të bèhet shumë më e bùkur dhe deri më dátën 13 mars do t’ju dùhet që të prísní sepse ajo do të jetë dita ku do të sjèllë të gjíthë fatin e mbárë për ju.

- Advertisement -

Ju jèni një bèkím kokë e kèmbë dhe e tashmja juaj do të jetë shumë e qètë dhe pa asnjë háll ndáj dhe ju dùhet që të shíhni vetëm drèjt të ardhmes tuaj e cila do të shkèlqejë edhe për pák.

Në lídhje me fùshën e dashùrisë, çdo gjë do të pásòhet me ndjènja të ëmbla dhe shumë romántízëm dhe për ju do të kètë në krah vetëm energjí dhe válë të qètè dhe pozítíve.

Shèndèti është pika ku dùhet që të trègòni kùjdès sepse ju nuk dùhet që të háni brùmra për 2 muajt që víjnë si edhe shumë kùjdès me sheqerin këtë periudhë.

Për sa i përket èkònòmisë, një rrítë të vògël do ta mèrrni më 28 shkurt, ndërsa në 13 mars është dita që ju do të mbùshni sa më shumë xhèpat tuaj.

Nëse juve ju nís emri me shkrònjat G,GJ,H,I,J,K,L, LL, M, N dhe NJ

Për këta që u fíllon emri me këto gèrma dùhet që të kènè shumë kùjdes nga nesër e deri në fùnd të marsit. Do të jètë një periudhë që do të sjèllë si ulje ashtu edhe ngrítje në jetën tuaj, por ajo që ka më shumë rèndèsi është që ju të jèni gjíthë të mbròjtùr nga syri i kèq.

Ndáj dhe nuk ju kùshtòn asgjë që gjátë kësaj periudhe në të gjítha sendet që mbáni kur jeni jashtë shtëpísë, të mbáni një hùdhër ose atë objèkt që ju sjèll fat, me vete.

Kèni hárrùar dashùrinë dhe kèni hárrùar se jeni një shpirt që ka shumë ndjènja ndáj dhe këto kohë kùshtòjini më shumë rèndèsi fushës së dashùrisë.

Mòs kònsùmòni alkòl dhe as dùhán të páktën për 20 ditët që do të víjnë sepse është një pèriùdhë kjo që shèndèti juaj mùnd të jetë disi i dòbët. Në lídhje me párátë, do të láni 2 bòrxhè deri në 15 mars, ndërsa një rrítje në punë dhe në págè shíhet vetëm në fùnd të muajit Prill.

Nëse juve ju nís emri me shkrònjat O, P, Q, RR, RR, S dhe SH

Juve që kèni këto gèrma díjeni se keni në mèndjèn tuaj 2 dëshira që ju “qán” shpirti deri sa t’ju plòtèsohen. Lajmi i mirë është se pas 10 ditësh do t’ju rèalizohet njëra prej tyre ndërsa të tjera pas mùajit shtator.

Është koha që ju të rríni më shumë afër bashkèshòrtit apo fèmíjëve tuaj dhe nëse ju jeni ende bèqáre, në 10 ditëshin e párë të Marsit do të jetë periudha më e mire për të gjètur një shpírt bínjak.

Mòs e líní shèndètin pas dore dhe një kèshíllë shumë e madhe për ju është se dítën e premte dùhet të kryeni se s’bèn një kòntròll për të párándálùar díçka sèríozè. Këto kohë ndálòni së márri lèk bòrxh pasi për 15 ditët që do të víjnë do të kèni një mbèshtètje të madhe të një fati tek fínáncát.

Nëse juve ju nís emri me shkrònjat T, TH, U, V, X, XH, Z, ZH dhe Y

Është koha që ju të “hápni shámpánjën” pasi prej shumë kohësh e kèni prít13r këtë moment. Për ata që e kánë një punë më në fùnd do t’u mèrrèt párásysh ai pròmòvimi i madh ndërsa ju të tjerët që nuk e kèni do t’ju bèhet një òfèrtë.

Bèkím i madh në energjí hýjnòre dhe në dashùri e mbárësi vjèn për fámíljen tuaj në fùnd të Marsit, ndáj dhe deri athèrë rùani qètèsínë.

Kùjdès këto kohë nga ëmbëlsirat sepse po e frýní shumë trùpin tuaj dhe kjo mùnd të sjèllë diçka sèríoze. Sa për lèket? Do të jetë një periudhë e mirë sepse puna e re apo ngrítjet në punë do t’i shtòjnë zèròt në llògárinë bánkáre.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments