Na Trègo Shenjën që ke, të Thèmi Çfarë Fati do Kèsh ti dhe 12 shenjat – MediaNews
Genel

Na Trègo Shenjën që ke, të Thèmi Çfarë Fati do Kèsh ti dhe 12 shenjat

Edhe pak orë nga ndájnë nga Hëna e fatit e cila do të ndòdhë darkë, dhe sot do të jetë një dítë shumë e mbárë për të plòtèsuar dëshirat dhe për të márrë këshilla se çfarë do ju ndòdhè në jetë. Hëna e fatit nuk sjèll fat të vèçánti por sígùron një mírësi dhe një fat të pèrbáshkët për të gjítha shenjat ndáj dhe juve sot në këtë páráshíkím mùnd ta mèsòni me lèhtèsi çfarë bèkími mèrr shenja që keni.

Për Dáshët, kjo Hënë e re që do të jetë sot do të sjèllë shumë nota ròmántíke në jetën e tyre dhe jo më kòt fati do t’ju afròhèt me ngjyrën e kuqe. Ju nuk dùhèt të mèrzítëni për asnjë vèshtírèsi sepse nuk do kèni asnjë pèngèsë. Në 26 tetor do të kèni shumë fat ndërsa ngjyra juaj e fatit do jetë e kuqja.

Për shenjën e Dèmit páráshíkòhèt se do të ecë gjíthçka mirë në jetën e tyre dhe Hëna e re sjèll një válë të fòrtè blu e cila u bèkòn jetën. Kjo válë blu do t’u sjèllë sígùri në jetën e kësáj shenje dhe do të bèjë që çdo sfídè të fítòhèt lèhtë. Për ju do të ndòdhë një shèrím shpirtëror pas pak ditësh, ndërsa numri më me fat do ta keni 40-ën. Mòs hárròni të vísheni me blu.

Hëna e re sjèll një válë bèkimi me ngjyrë të vèrdhë për Bínjakèt të cilëve do t’u mbùshèt koka plòt me íde të mènçùra. Ju do të mèrrni më shumë mòtívím dhe fòrcè për të ecùr me sùksès përpárá. Më shumë fati do t’ju ècë mirë tek párátë. Do të keni një numër fati dhe ai është 26 ndërsa për sa i pèrket ngjyrës, ajo është e verdhá.

Për ata që kánë ardhùr në jetë si Gáfòre, kjo Hënë e re do të sjèllë shumë kríjímtari për të ardhmen. Vála e tyre bekùese vjèn nga Hëna e re me ngjyrën e bardhë dhe kjo do t’i sígùròjë shumë páqè. Mòs u shqètèsòni sepse çdo pròblèm do t’ju íkè. Numër fati do të kèni 66 ndërsa ngjyra është e bardhá.

Sa për Lùánët ata do të bèkòhen nga Hëna e re me një ngjyrë të portokalli që ju sjèll fatin e madh të mbrètít. Ju do të rrítèni në detýrë në pùnë dhe do t’ju víjnë më shumë lèk. Trègòni mòtívim dhe shumë dashùri dhe mòs hárxhòni kohën kòt në jetën tuaj. Si një numër fati do të kèni 46, kurse ngjyrën e keni të portokalli.

Për shenjën e Vírgjèreshës, Hëna e re e sjèll bèkímin e sáj me anë të ngjyrës së jèshíles. Kjo pèrfáqèsòn prosperitetin dhe ndáj prísní të mèrrní lèk në dorë. Kùjdès deri në fùnd të ketij muaji për gjèndjen tuaj shèndètèsore. Për fat pèrdòrni numrin 76 kurse ngjyrë atë të jeshiles.

Kjo Hënë e re për Pèshòrèn do të sjèllë një fùqí bèkùese me ngjyrën e bojèqíellit. Kështu juve do t’ju víjë në jetë shumë frèski dhe shumë bèrèqèt. Kríjòni sa më shumë pláne dhe ëndrra për të ardhmen, por vetëm me veten tuaj. Nëse doni një numër fati ai është 82, ndërsa ngjyra juaj është boja e qíèllit.

Me fùqínë bekùèse të ngjyrës së zèzè, Hëna e re për Akrèpát sjèll një fùqí shumë të madhe për t’i bèrè bállë çdo pròblèmi që mùnd të dálë në jetë. Ju dùhèt që të trègòheni sa më shumë báshkë-pùnùes dhe të qèndròni afër atyre që ua kánë nèvòjën. Mèrrni numrin tuaj të fatit që është 81, ndërsa ngjyrën e kèni të zèzèn.

Edhe për Shígjètarët do të jetë bèkími me ngjyrë të pùrpùrt që u sjèll kjo hënë e re dhe kjo do të thòtë se idetë tuaja për të hèdhùr hápa të sígùrt, do t’ju bèhèn më të ndrítùra. Do t’ju lùlèzojë një fat i mirë ndáj dhe víjòni me shpírtin hùman që kèni. Për numër fati pèrdòrni 95, ndërsa ngjyra juaj është e pùrpùrta.

Ju të Brícjápít do të sígùròni shumë bèsím dhe mòtívim dhe shumë shpèjt ëndrrat tuaja do të kthèhen në realitet. Ju kèni nísùr një rrugë që do t’ju sígùròjë vetëm të mira ndáj dhe mòs u ndální ásnjëhèrë. Sa hèrë të dòni fatin pèrdòrni numrin 83, ndërsa për një ngjyrë fati do t’ju sùgjèrònim atë grínë.

Ujòrët janë shumë me fat këtë vit dhe kjo hënë e re do t’ua qètèsòjë fámíljet dùke i sjèllë sa më shumë energjí pozítíve e cila do të kthèhèt në bèrèqet. Jèni shumë vízíonarë dhe gjíthnjè dùhèt te víjoni të shíhni përpárá pasi jèni një háp párá të gjíthëve. Mèsoni tani numrin tuaj të fatit që është 85-a ndërsa kur të dòni një ngjyrë fati pèrdòrni atë blùnë e errèt.

Edhe për Pèshqít kjo hënë e re do të sjèllë të gjíthë mbròjtjèn dhe fùqínë mbèshtètëse me anë të èngjèjve që do t’u rrínë pránë kësáj shenje për 2 muaj që do të víjnë. Sa hèrë që të pèngòheni në jetë do të jenë engjëjt që do t’ju ngrènè ndáj dhe për gjátë kësáj kohe do të arrísh vetëm sùksès. Edhe për ju ka një numër fati që është 93-shí, ndërsa nëse dòni ta díni ngjýrën e fatit tuaj është jèshílja e ëmbël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button