SHÓKUESE/ Vellai I Madh shpórr me Zarf te Zi, ja Ngjarja e LLÁFTARSHME Egla-Romeo

Egla Ceno dhe Romeo Veshaj janë përfshirë në një debát orët e párá të mëngjesit të sotëm.

Dyshja ka nisur përplasjet me njëri-tjetrin që pas përfùndimit të spektáklit

të káluar dhe pse u dùk që banorët kishin bërë paqe me njëri-tjetrin.

Egla është shprèhur se Romeo po tallet me të dùke nisur dhe fyerje ndáj banorit.

“Je kokëcepsh Romeo përfùndimisht. Po ík o u bo menderja jote me u tall me mua.

Po ík o dyleksh. Me këtë surrat do flasësh ti me mua? Po ík mu zhdùk!”- është shprèhur Egla.

Pjesë nga debáti:

Egla: Je kokëcepsh

Romeo: Po lëri këto òfèndimet

Egla: Ik o dylekësh

Romeo: Ça të bëra unë ty?

Egla: Me këtë tallje ke surrat ti të më flasësh mua. Më zhdùkesh sysh. Ke mendere ti të tallesh me mua

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...