Saturday, December 2, 2023
HomeGenel“Nderprisni gjíthcka”, Luizí tròndit rrjètin pas BBV, mèrr vendimin final

“Nderprisni gjíthcka”, Luizí tròndit rrjètin pas BBV, mèrr vendimin final

Shumë është folur gjatë këtyre muajve për shfrytëzímin e imazhit të Luizít nga njerëz të cáktuar. Mes tyre edhe nga tre persona që pretendonin se ishin miqtë e tij: Mario Deda, Jon Ndoja dhe Meridian Ramçáj.Dy të parët hynë edhe në shtëpinë e famshme dùke e surprizuar Luizín. Por, asokohe ky i fùndít trègòi se nuk kanë folur për një periudhë kohe. E pas disa ditësh deklároi se shumë njerëz i kanë kthýer shpinën kur ka pasur nèvojë por kur bèhèt mirë ríkthehen tek ai.

Kurse Meridiani, ka deklárùar se e ka mík, se i njeh familjen, ka folur shpesh ne emër të tij dhe familjes së tij. Luizí jo vetëm që nuk e pohoi në asnjë moment këtë gjë, por ai deklároi se ata thjesht kanë pùnuar báshkë díkur.

- Advertisement -

Madje, dùke folur për eleminimin e Sabianit nga ‘Big Brother VIP 1’, ai nuk u shprèh aq pozítivisht për Meridianin, dùke thënë: “Imágjíno të dalë Sabiani dhe të rrijë Meridiani”. Këto aludime u shtuan edhe më shumë pasi pas daljes së Luizít nuk janë parë báshkë në asnjë moment, madje nuk kanë bërë foto.Në Post Big Brother VIP, Luizí deklároi se dùke márrë párásysh famën dhe vëmendjen e madhe që ka márrë që kur u bë pjesë e shtëpisë më të famshme, të gjíthë u ‘sùlën’ për të márrë pak nga fama e tij dùke e mbështètur dhe dùke thënë vetëm fjalë të mira për të.

E në mesín e atyre që e kanë mbështètur, ai tha se shumë prèj tyre e kanë shfrytëzuar dùke përmendur këtu edhe ata persona që nuk e kanë ndíhmuar atëherë kur ka pasur më shumë nèvojë për ta.

- Advertisement -

“Kam kuptuar këto ditë që shumë vetë më kanë shfrytëzuar gjatë qëndrimit tim brènda. Qofshin njerëz të thjeshtë, banorë. Për sa kohë jemi në një vend demokratík është e drejta e secilit ta bëj.Që të gjíthë ata njerëz që më bráktisën që më hkèlën, sot kanë qenë në qíndra emisione, studio, rrjète sòcíale dùke u treguar se kush më ka njohur përpárá. Në lojë në shtëpi, kam qenë më direkt se të gjíthë. Ata e dinë shumë mirë se kush janë”, theksoi mes tjerash Ejlli.

Dhe dùket se u është referùar píkërisht atyre.Të páktën kështu na ka bërë të mendojmë pasi Luizí i ka hèqur të tre nga Instagrami. Ai i hoqí ata disa ditë më parë dhe i ríktheu sërish. Por, tani dùket se ka vèndòsur përfùndimisht mòs t’i ketë më ‘miq’.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments