Friday, September 29, 2023
HomeGenelNdodh hataja e madhe. Luani Shqíptarëve figuron beqár në gjèndje cívíle

Ndodh hataja e madhe. Luani Shqíptarëve figuron beqár në gjèndje cívíle

Në mbrëmjen finale të BB VIP, Luizí dhe Kiara u lídhën në martesë në Bashkinë e Tiranës në praninë e Erion Veliajt dhe dùke dëgjuar muzíkën e Elvana Gjatës.Megjíthatë, dùket se kjo martesë ishte e pavërtetë sipas gazetës Express

Pak ditë më parë, Luizí ka ndrýshuar një biznes në QKR dhe dokumentacioni trègòn se ai është ende beqár. Kjo do të thotë që Luizí dhe Kiara nuk janë zyrtarisht të martuar.

- Advertisement -

Prandáj, dùket se kjo martesë u realizua në 1 të natës për show ose për arsye të tjera që ende nuk i dimë.Luizí hèq dorë nga noteria, i ndrýshon áktivitetin e tij kompanisë, ja biznesi që do të drejtojë

Duket se pas daljet nga Big Brother Vip albania, Luiz Ejlli përpos projekteve muzíkore, ka hapur edhe një kompani për prodùksioni televízíve dhe në fùshën e argëtimit.

- Advertisement -

Sipas një ekstrákti nga QKB, thuhèt se Ejlli ka líkuiduar detyrimet që kishte ndáj përmbáruesve dhe bankave nga vitit 2019, ku i ishte sekuestrùar ky biznes.Ndërkohë në datë 21 prill 2022 i është hèqur sekuestro, ndërsa më 23 maj në 2023, ai i ka ndrýshuar veprimtarinë e sáj në QKB.

“Prodhim i prodùksioneve televízíve, spote, konkurse muzíkore, festivale apo áktiviteve te zhanerve te ndrýshme artistíke, sportive, etj.Organizíme masive eventesh, koncerte indoor outdoor, promovim áktivitetesh dhe biznese private ne media visive dhe ne media sòcíale, kengetar, solist, realizím klipesh, artist, imazh etj.” – thuhèt në dokumentin e QKB-së.

Detaje

Numri i ceshtjes: CN-118624-05-23

Arsyet e hapjes se ceshtjes: Ndryshim objekti veprimtarie.
E-Mail ishte (“”) u be (“ejllinoter@gmail.com”)
Objekti ishte (“Noter.”) u be (“Sherbime marketingu dhe
telemarketingu;

Prodhim i prodùksioneve televízíve, spote, konkurse muzíkore,
festivale apo áktiviteve te zhanerve te ndrýshme artistíke, sportive, etj. Organizíme
masive eventesh, koncerte indoor outdoor, promovim áktivitetesh dhe biznese private
ne media visive dhe ne media sòcíale, kengetar, solist, realizím klipesh, artist, imazh
etj.”)


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments