Thursday, June 1, 2023
HomeGenel"Në 10 korrik, krèdítë ju láhen, do bèheni të pásùr..."/ Do ju...

“Në 10 korrik, krèdítë ju láhen, do bèheni të pásùr…”/ Do ju dálín edhe ëndrrát

Në rást se kèrkòni më shumë èmòcíone dhe shumë gjèra të bùkùra në jetën tuaj, muaji qe sot hýri është një nga muajt më të mirë për t’i hápùr dyert qèllímeve dhe pozítívítetit. Njerëzít janë të gjíthë kríjesa që mèrítojnë më të mirë, por këtë rrádhë një frýmëzím i vèçantë vjèn nga qíèlli për disa shenja.

Në këtë páráshíkím, do të lùmtùrohen 5 shenja, të cílat kanë rástin më të mirë të márrín në jetën e tyre nga një dhùrátë të madhe dhe të arríjnë shumë nga qëllimet që kánë në jetë. A dòni t’i shíkoni edhe ju se cilat janë?

Uau, çfarë qèjfi dhe gèzími për ata që kánë shenjën dash, janë të párët të listës. Do t’ju ndríçohet rrùga drèjt një të ardhme plòt me bòllèk dhe shènjat e para ndíhmëse do të nísni ti mèrrni deri nga data 12. Ky pozítívitèt që ju vjèn në jetë do t’ju mbùshë me òptímizèm që edhe dèshírën më të “fláktë” ta kthèni rèalitet.

Ju do të mèrrni “mjáltin” e jetës tuaj sepse edhe në fámilje shumë lajme të mira do të víjnë dhe zèro shqètèsime. Ju kríjoni ide deri më 12 të ketij muaji, sepse një fát kaq të rrállë do ta kèni si në punë dhe në bíznes ndáj dhe kápní më të mirát e mùndshmè.

Edhe ju luanë shènojeni në kálendar datën e 10 korrikut, se në listën me plòt fát ju jeni të dytët. Një nga lájmet më të mira ju vjèn nga jashtë sepse një person që ju aq shumë ju e dòni, do t’ju hápë rrùgët që ju të fíllòni drèjt një të ardhme të re. Ky do të jètë bashkëpùnimi më i madh i jetës tuaj që do të sjèllë frytet të “árta”.

A i bráktís fáti ndònjëherë Brícjápët? Nòrmalisht që “JO” ndáj dhe ata janë të tretët në listë. Kèni mùndèsinë më të madhe që të përfùndòni me shumë sùksès deri më 21 korrik një pròjekt që ka lídhje me punën tuaj dhe kjo do t’ju jápë shumë vlèrèsime.

Pra, më në fùnd do të “kùròrèzoheni” për të gjítha vlèrát tuaja dhe jeta do t’ju shpèrblèjë. Mbáse nuk do të nòtòni në párá, por ama një gjë është e sígùrt për ju që lèkèt nuk do të të kríjòjnë kùrrë asnjë strès.

Një yll fáti do të ùlet në kokën e Ujorëve për t’i cílësuar ata si shenja e kátërt në lístën fátlùme. Zhdùkní sa më shpèjt nga mèndjá juaj të gjítha gjèrát nègátive dhe shíkoni botën vetëm me ngjyra.

Ju kèni kríjuar një fántází të madhe dhe e kèni pròjektuar jetën tuaj në një mënyrë ashtu siç ju dòni, ndáj dhe ky rrùgëtim mùnd të nísë pás 20 korrikut. Nuk ka lùmtùri më të madhe se sa e ardhmja juaj të jètë e ngjýròsur me bèkímin nga Unívèrsi i plòtë-fùqíshëm.

Dhe sa për të mbyllur këtë listë, e pesta shènjë me shumë fát janë Peshqít. Jeta juaj deri më sot ka qènë me shumë ùlje dhe ngrítje, por díjeni se lajmin apo dhùrátën më gjígante e mèrrni pas dátës 7. Ky është shpèrblími për të gjítha mírèsítë që ke bèrë në jetë ndáj dhe këtë mùndèsi për asnjë arsye mòs e hùmb.

Do t’ju shfáqèt një ndjesí se ju jèni një lídèr dhe kështu do të arríni të kápni edhe máját më të lárta. Lùmtùria dhe páqja është ajo ç’ka do të mbùshè fámiljen tuaj dhe dùke fíllùar që nga nèsèr. Dùròni pra deri më 7 dhe më pás trègòni një gùxím në máksímum sepse rrùga juaj do të ndríçohet dhe ju vètëm dùhèt që të ndíqní hápát e engjëjve tuaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments