Saturday, December 2, 2023
HomeGenel"Në 12 prísní lèkèt, por kùjdès datën 15..."/ Dètajet e plòta nga...

“Në 12 prísní lèkèt, por kùjdès datën 15…”/ Dètajet e plòta nga páráshíkími i muajit

Në këtë botë, ka disa njerëz që kánë në fávor Jùpítèrin, ndërsa disa të tjerë do të pèrshèndeten nga mágjía që u sjèllë Hëna e plòtë, por për më shumë ju tashmë dùhèt të dini të plòtë ç’thònë yjet për këtë muaj.

Shumë gjèra të reja do të víjnë në sytë tuaj dhe do të kèshílloheni për çfarë dùhet që të bèni ose jo dhe për më tèpër të mèsoni edhe si do të ndíkòjë Sátùrí tek Gáfòrja.

Yjet për dashèt thònë se jo vètëm që do jèni më të fòrtë, por një dèshírë pak e madhe mùnd të rèalizòhet këtë muaj. Madje është koha më e mirë për një lídhjè ròmántike.

- Advertisement -

Në pròfèsíon do t’i nènshtròheni disa punëve me vlèra, do mbýllní një rrugë për të hápùr një tjetër, do jètë një muaj plòt ndrýshíme, por me fát.

Më datat 9, 15 dhe 16 të kíní shumë kùjdès për t’iu shmángur disa kònflíkteve. Një dáshùri e madhe mùnd të rílíndë nga mesi i muajit.

Në lídhjè me punën, mòs prísni gjëra të mëdha në 10 ditët e párá. Lajmet e mira Do të nísín pas datës 20 dhe ato do të jenë shumë të rèndèsishme. Javët e fùndít të muaji pák më të lòdhshme sídòmòs dita e 27-të.

- Advertisement -

Me çdo kusht dem, ju dùhèt të mbýllni një punë që dèri në mes të muajit do t’ju jápë lèkèt që ju nèvòjiten. Maji është një muaj me Sátùrnin në fávor.

Ata që kánë bèrë ndrýshíme në jetën e tyre do të jènë gjithnjë e më të fòrtè ndërsa i áfròhèmi fùndít të vitit. Jíní shumë të fòrtè në zgjèdhjèt tuaja.

Sa për dashùrinë mènáxhòni mirë emòciònet në jave t párá dhe më shumë në 10 dhe 17 maj. Muaji është shumë i fávòrshëm për tákimè.

Në lídhje me punën, mùndèsi të mëdha deri në datën 25, pástaj një rèníe po shumë e vògël. Kènáqësi të mira midis 10 ditëshít të fùndit të muajit.

Në total do të jetë një muaj bíndès, me sùksès pèrsònal, i shkèlqýer për të árdhùrát dhe márrëvèshjet.

Për binjkakët, javët e párá me lèvizjè të ngádáltá, midis datave 8 dhe 12, díkush do të dùhèt të ridískùtojë një kòntrátë ose të kètë një shèf që kùfízon gámèn e vèprímit.

Ata që kánë bíznèsín e tyre do të dùhèt të hýjnë në masa shtrèngùèse. Mòs e líni pas dore dáshùrinë.

Në lídhje me dashùrinë, kùshtòjini vèmèndje 13 ditëve të pára të cilat fávòrizojnè mòsmárrèvèshjet. Kush mbýll një hístòri të dèshtùar në këtë muaj, më pas mùnd t’i kthèhet shprèsès.

Sa për punën do ta nísní me një hùtím, nëse do të árríni të kápèrcèni të strèsùar të jetës tuaj, por lájm i mirë është se do ta mbýllní vitin në mënyrë të fávòrshme.

Për ju muaji që vjèn është një muaj íntèresánt, por shumë fòrcè dhe pásíon, një muaj me shprèsa të mëdha dhe rèálizímet që prísnít.

Mòj gafòrè, èshtë e vèrtètë që do të kèni Sátùrnín në òpòzítë, është një muaj që nuk ju lèjòn më të shtýní disa sítùáta që dùhet t’i pèrbálloni me gùxím.

Muaji fíllòn gjítháshtu në një punë pák më të vèshtírë, një person që ju mbròjtí nuk ju mbròn më, ju vetë do të vèndòsni se çfarë të bèni me jetën tuaj pròfèsiònále.

Sátùrni në opòzítë nuk është një bllòk, por një pèngèsë për t’u kápèrcýer.

Sa për dashùrinë të kèni Sátùrnin në òpòzítë do të thotë që jo të gjítha pròblèmèt zgjídhen. Datat 16 dhe 19 janë të mira për tákíme. Edhe në punë dùhèt të kèni kùjdès, një kòntrátë, një márrèvèshje do të dùhèt të dískùtohet shumë.

Pási të kèni kápèrcýer pèngèsën, mbýllèni muajin në mënýrë áktíve. Për të gjítha pròblèmèt tuaja muaji maj do të jètë si një “lítar” shpètími.

Kush dòmínòn skènèn këtë muaj? Janë luanët. Në maj në 10-11 ditët e párá jáne shume te rèndèsíshme ne pùne, muaj i rèndèsishèm edhe per fát ne tákíme, nese kèni nje ide qe e kèni mbájtur ne sírtar prèj kohesh nxírrèni se mùnd te gjèni nje person. i cili thòtë ‘Unë jam ai që do ju ndíhmòjë’.

Ajo që do ju ndòdhë në dashùri do të jetë një njòhje shumë e veçantë dhe është një muaj që mùnd të pèrfùndojë në dásmë .

Për punën do të jetë një muaj pjèllòr për ide, nísma për një fíllim të shkèlqýèshëm, dhe data 21 për një márrje shume lèkèsh të mira.

Mbáni váth në vesh vírgjèrèshë se Jùpíteri është dísònánt është një kèshíllë që dùhèt të lùftòni me mòsmárrëvèshje të hápùr dhe trègòni qètèsi sepse ky është një muaj i mbárë për ty.

Është muaj shumë bíndès për pròfèsíonin dhe do të kèni shumë kònfírmíme. Maji pèrfùndòn me një lùlëzím. Në 2022 vjèn diçka që nuk e kèni pátùr këto kohë.

Mes 13 ditëve të fíllímit të muajit ju jèpet sháns për të rímárrë frènát e një lídhjèje, është mùaji i dáshùrive të reja dhe për të zýrtárizuar márrëdhèniet. Edhe në punë do të kèni drítè jèshile për çdo pròjèkt dhe kùlmín e lèkève nga data 18.

Mbárè e mirë për peshoren se është muaji i kùrsímève, që nuk do të thòtë vètëm kùrsím, por përkùshtim të kohës njèrëzve të dùhùr.

Kohët e fùndít keni kálùar kohë me njerëz që nùk e mèritònin aq shumë kènáqësi. Pyeteni veten, a ju jèp kènáqësi mjedisi ku ndòdhèni? A jánë ata të dùhùrit?

Është muaji íntèrèsánt për ndjènjat dhe mùnd të çlíròheni nga një strès dhe lòdhjè mendore që e kèni pátùr 2 muajit e fùndit.

Mùndòhuni të zgjídhni të gjitha pròblèmèt në këtë muaj. Edhe në punë sýnòni për një mjèdis të ri, mes mèsít të muajit dískùtoni për një márrëvèshje ose një kòntrátë, pasi është e vèshtírë të ríkùpèroni mùndèsítë.

Fát shumë i mirë nga dáta 15 deri në 21 një kohë idèalè për të kryer zgjèdhjè të rèndèsishme.

Nëse zgjídhní një pròblèm të madh akrèpè në kete muaj ju, mùnd të bèni gjëra të mèdha. Në dashùri ndíhèni të lòdhùr dhe nèrvòzë, ndáj mèrrni kohën tuaj, nëse kèni pèrjètùar një vit të rèndë nuk do të jèni ndër të párët që do të kèrkòni një dashùri të re.

Për çèshtjet e zèmrès kèni nèvòjë për sòliditèt, kështu që nëse kèni pártnèrin e gábùar pranë jush, ndòshta dùhèt të mèrrni një vèndím për të mirën e së ardhmes tuaj.

Ditë të mira për punën dhe lèkèt janë 7,25 maji dhe 11, 12 për të kèrkùar një shpèrblím. Pas datës 20 mòs háròni një mùndèsi që ju sígùròn një sùrprízë me shumë vlèrë për ty.

Jùpítèri ka hýrë në shènjèn tuaj Shígjetar, muaji është i mbárë dhe víjnë márrëdhèniet dhe sítuátat më të mira. Për punën javëve të párá, mùnd të víjnë më shumë pròpòzíme.

Nëse kèni një CV të mirë, do të bèhèni të llástùar për zgjèdhjèn që dò t’ju dùhèt të krýeni. Mùnd të reálizòni shumë pròjekte dhe të páktën një do të jetë i sùksèsshèm.

Një fùnd vítí shumë i bùkùr për ata që dùan të mártòhèn, të jètojnë së bashku ose të kènë një fámílje të madhe dhe shumë fèmíjë.

Në lídhje me párátë dátat 11 dhe 19 janë më të mírát për të vèndòsur gjëra të rèndèsishme. Ju dùhèt vetëm të líròni zèmrèn dhe jèpni hápësírë pásíonève më të mëdha. Mùndësítë më të mira në fùnd të muajit, dhe një jetë e re nga 2022 e në vázhdím.

Bricjapë, deri më tani për ju ka qènjë një Sátùrn tránzít që ju fùqízòi. Jeni dùke pùnùar për një pròjekt të madh. Gjysma e dytë e muajit ju mbèshtèt në pròjekte me lèk.

Ata që kánë hèqur dorë nga një dáshùri do të mùnd të përjètojnë një emòciòn shtèsë. Një muaj i lòdhshèm, por me fítòre të mëdha.

Deri më datën 8 kèni kohë për të kònsòlidùar një márrëdhènie, e gjithë koha e muajit do t’ju çlíròjë zèmrèn. Në datat 23 dhe 24 do të kèni një thírrje në zyrën e shèfít ndáj dhe të rríni gati për një sùrprízë.

Gáti jèni ujorë të shíkòni páráshíkímin tuaj. Jùpítèri nuk është më kùndèr, ka pak më pák lùftè, ámbícía shpèrblèhèt.

Një pikë kthèse është e nèvòjshme nga data 3, disa rrugë do të dùhèt të ndrýshòjnë. Pak a shumë një muaj që ndrýshòn jetën tuaj dhe ju òfròn sígùri.

Në lídhjè me dashurinë po kèrkòni të gjèni ekuilibrin e brèndshëm dhe ai do të víjë párá festave. Pas 15 të muajit díkùsh do të mbýllè sítuáta që nuk vlèjnë.

Puna ju sjèll jo vetëm kèshílla, por edhe përfítíme të reja. Lajme të mira rrèth 18 majit, një kònflíkt i brèndshëm në jávën tjetër.

Peshqít e nísín muajin me kònfùzíon në nivel sèntímèntal dhe do dùhèt të pèrpíqèni ta zgjídhni atë, kùjdès për atë që ndòdh párá pushimeve. Në punë mòs prísní ndrýshímè deri në 2022.

Për ju ky është muaji i fámíljes, i pèrqáfímit, dhe do të lùmtùroheni me gjíthë atë gèzím që ju zbrèt nga yjet.

Sa për kárríèrën, një lajm në punë do ta dègjòni dhe do t’ju jápë fùqí të madhe sepse ajo që vjèn është e pa-ímágjínùèshme. Shumë mirë në 20 dhe 21 maj dhe nëse do të plòtèsòsh dèshírát ke fát në 10, 11, 20 dhe 21 të muajit që vjèn.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments