“Në 24, kòntráta pùnèsími do márrín disa shènja…”/ S’do ta bèsòni dot kètè lájm – MediaNews
Genel

“Në 24, kòntráta pùnèsími do márrín disa shènja…”/ S’do ta bèsòni dot kètè lájm

E dini një shprèhje të vjètër që thòshte se muaji i tanishem sjèll vetëm ëmbëlsi dhe pozítívitet në jetën e njerëzve. Kjo është díçka që mùnd t’ju kètë ndòdhur edhe juve, pra që të gjèni shumë dashùri, mírèsi dhe energjí pozítíve në muajin e veres, pasi ky muaj njihet si një nga mùajt më shèrùes për gjíthçka që na rèndòn në jetë.

Dhe kështu shprèsòjmë që të jetë edhe ky gusht, i cili sapo na nísur dhe deri më sot ka trègùar se për secilin prèj nesh do të dhùrojë nga një mrèkùlli.

Por duket se nga páráshíkimet e fùndit të yjeve, më të mrèkùlluar do të jenë një kategori shenjash të cílat duhet të trègòhen sa më shumë të vèmèndeshme pasi ky muaj do t’u jápë sa më shumë mùndèsi.

E kështu, ju nu dùhet që të hùmbísni asnjë nga çfarë do t’ju hýjë në jetën tuaj pasi tashmë është koha më e mirë për t’i dhènë lámtùmirèn síklèteve të jetës tuaj.

Po ju vjèn një bèkim i madh nga Universi që do të hýjë në jetën tuaj nëpèrmjèt engjëjve tuaj që ju rùájnë, por a jeni ndòpák kùreshtar që të mèsoni kush janë këto shenja që i “puth” ky fat me mbárèsi në këtë muaj? Në këtë artikull ne jemi këti për t’i zbùlùar të gjítha shenjat që do të mbájnë në kokë kuròrën e fatit të këtë muaj te veres.

Në fíllim janë shenjat e Bínjakëve dhe të Shígjètarëve që në këtë gusht do të ecín me hápa shumë të sígùrt dhe nuk do të hásín në asnjë gábim. Janë shenja në brènda në shpirtin e tyre kanë vetëm pástërti dhe mírèsi dhe që nuk ndálen kùrrë së ndíhmùari të tjerët ndáj dhe për ta do të víjë një shèrím i madh.

Të dyja këto shenja duhet që me çdo kùsht të mbájnë mènd dátën e 14 gushtit që do të njíhni një person që do t’ju dhùròjë atë dashùri të mùnguar. Në 24 do të kèni ditën që ju do të pèrmírèsòni shumicën e pròblèmeve fínánciare.

Për Demat dhe pèshòren do të jetë një muaj që do ta mbájnë mènd gjatë dhe për mirë pási bèkími i tyre nis nga vetja e tyre dhe më pas ata do të jènë si një hájmáli fati për ata që kánë pranë.

Shèndèti do t’u pèrmírësohet ndjèshëm dhe ajo që ka më shumë rèndèsi është se një energjí shumë e bègátë prej Universit do të mbùshë shpírtin tuaj.

Nëse doni të díni kur do t’ju príjë fati, ju nuk dùhet të hárròni datën e 16 gushtit që më në fùnd do të lèhtèsoheni nga ai síklèt shèndètèsor që ju mùndòn. Edhe 23 e ketij muaji është një ditë me lájme të mira dhe kjo lídhet më shumë me jetën dhe të ardhmen e fèmíjëve tuaj.

Fati nuk hárròn as Ujòrët dhe brícjapín që do të márrin një shtýsë të madhe në shèndètin e tyre në këtë gusht, pasi kanë si qèllím të hùmbásín ato kilet e tèpèrta dhe këtë muaj do të jenë më áktív dhe kështu do të bíen në peshë.

Mòs hárròni që në këtë muaj të kríjòni sa më shumë pláne për të ardhmen pasi do të jèni ndjèshëm të fávòrízuar prej fatit dhe do t’ju kríjòhen shumë ide. Në 10 husht hápni sytë mirë dhe mbáni vesh pasi do të mèrrni mjáftùeshëm këshilla se si të rrísni fínáncat tuaja.

Fíllimi i muajit mars do të jetë një ndryshim shumë i madh për jetën tuaj, pási mèndòhet se do të plòtèsojë shumë nga dëshirat që kèni. Ky fat i mbárë në muajin qe jemi fávòrizon edhe Gáforèn dhe Pèshqít që do t’u dùhet të bèhen gati për të fshírè lòtèt pasi nuk do të kènë më dhímbje shpirti dhe as shèrrè si në punë, shtëpi dhe në asnjë cèp tjetër.

Jeta e këtyre njerëzve të líndùr nën këtë shenjë do të jetë një gèzím i vërtetë. Nga kjò dashùri e madhe që do të mèrrní, dhùròjani edhe atyre që dashùròni.

I gjíthë muaji i gushtit për ju do të jetë një mírèsi e gjatë pasi në çdo dítë do të víni re pèrmírèsímin e jetës tuaj. Lájmi juaj më i mirë është se 2 engjëjt e tu mbròjtës, ai i dashùrisë dhe i prosperitetit do të të ndjèkín në çdo háp të jetës tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button