Romeo shpèrthen në akùza ndáj Banores me te Forte! Situata merr per Kot

Romeo Veshaj e ka quajtur Eglën trádhtare, dùke vijuar akùzat pas nominimit që áktorja bëri.

Mëngjesín e sotëm, Egla i tha se ai do ia puthë sërish duart, dùke nënkuptuar veprimin që bëri me të dhe Heidin, por Romeo nuk është në dijeni, ndáj vijon me akùzat.

Romeo: Tradhtarët zgjohen njësoj si ne, nuk është se kanë një ndjesi fáji ee. Fle rehat dhe zgjohesh rehat.

Egla: Mbaj mend çfarë të kam thënë. Do më puthësh prapë duart po me aq dëshirë. Atë moment e vlerësoj shumë dhe ti do e përsërisësh atë veprim.

Kujtojmë se Egla vuri në nominim Romeon dhe Heidin, mirëpo në të vërtetë njëri do shkòjë në finale, ndërsa tjetri do jetë në nominim. Banorët e tjerë nuk janë në dijeni të kësáj skeme.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...