TCH SkAndal ne PRIME! E pate kete detaj TRONDITES per Big Brotherin

Ne Prime te sotem si ne cdo Prime tjeter ka nisur me debate dhe situata dhe ne qender te vemendjes ka qene kete rradhe Romeo i cili ka krijuar si situata edhe nje loje disi te piste.

Edhe pse romeo ka luajtur nje loje qe nuk ka patur shume etike dhe eshte kundershtuar me se shumti nga disa banore me ne krye Gracianon, serish produksioni ka krijuar nje atmosfere gjate PRIME qe Romeo te dale si me i miri dhe i bukri i dheut.

Keshtu, edhe njehere vertetton se loja e TCH eshte thuajse nje loje kot dhe e stisur pasi duket se banoret jane te caktuar nga Topi se kush do te jene me te favorizuarit dhe se te tjeret jane thjesht kavje te nje loje me fitues te paracaktuar.

Leave a Reply