Pèshòrja kthese fati, Dèmi mèrr shperblimin, do ju tròndise nga qejfi kur ta mesoni këtë

Afërdita ju ofron pasion, shárm dhe párá në shtëpinë tuaj të tetë díellore, të s eksit dhe financave të zakonshme.Kjo rrit intuitën tuaj dhe ju udhëzon në pèrmírësimin e kursimeve tuaja, por edhe në shlyerjen e kredive tuaja.Nëse keni pròblème me financat tuaja, do të áktivízoni pèrpjèkjet tuaja për të pèrmírësuar buxhètin tuaj.Në márrëdhënien tuaj, ju ndjeni më shumë pasion dhe besim.

Kështu që po kaloni një periudhë kur do të dëshíròni të liheni në instíktet tuaja èrotíke, të ndjeni tèrhèqje të fòrtë dhe magnetizèm èrotík për një person dhe nuk përjashtohèt që të zhvillohen emocione që shpesh do t’ju bëjnë të ndiheni intensivë! Në të njëjtën kohë, një márrëdhënie ngre pyetje nëse jeni në të njëjtën gjatësi vale me personin që ju intereson.

DEMI Kalimi i Afërditës zhvillohèt në shtëpinë e shtatë díellore të hòròskòpit tuaj, një zonë e hartës që lídhèt me çështje të márrëdhënieve, báshkëpùnimeve dhe kooperativave.Nëse jeni dùke kèrkuar diçka të re personalisht, tani keni mùndësínë të bèni një njohje të re që mùnd të zhvillohèt në një márrëdhënie më të qëndrueshme.

Afërdita nga Akrepi gjíthashtu ju jep mùndësínë për të kríjuar një partneritet të ri të qëndrueshëm. Flakët e dashùrisë ndizen fálë Afërditës dhe ju ndiheni të gatshëm për ta bërë lídhjen tuaj më ekskluzíve dhe zyrtare, tani pasioni juaj dhe nèvoja juaj për thèllësi dhe íntímitet po dalin në sipërfaqe.Thjesht përpiquni të moderoni posesivitetin dhe xhelòzínë tuaj të lindur në mënyrë që partneri juaj të mòs ndihèt i kèrcènuar nga lojërat e kòntròllit dhe pùshtètit.

BINJAKET Kalimi i Afërditës zhvillohèt në shtëpinë e gjashtë díellore të hòròskòpit tuaj, një zonë e hartës që lídhèt me çështje të pèrditshme, me shèndètin dhe pùnën tuaj. Kështu që gjatë kësáj kohe ju jeni thirrur të intensifíkoni pèrpjèkjet tuaja në profesioniste, pasi nga njëra anë jeni më prodùktiv dhe kríjues, ndërsa nga ana tjetër do të ketë perspektiva të konsiderueshme për përparim.

Ju bèheni më metodíkë dhe organizativë dhe shpenzoni párátë tuaja për të vèndòsur zakone më të shèndètshme në jetën tuaj.Në të njëjtën kohë, nëse i përkisni atyre që kèrkojnë pùnë, mùnd të jeni më áktiv, madje edhe një mùndësi që mùnd të dùket vetëm e përkohshme, mùnd të hap derën për diçka më të përhershme.Shëndeti juaj është gjíthashtu i mirë, por kufizoni bèrtitjen tek personi që ju intereson.

GAFORRJA Nëse jeni ndjèrë vetëm në jetën tuaj të dashùrisë, Afërdita në shtëpinë tuaj të pestë díellore èrotíke, ju sjell perspektiva të reja në horizont. Një njohje shumë premtuese vjen në jetën tuaj dhe e shqètëson atë, dùke zgjuar pasionin dhe emocionet tuaja të fòrta. Nëse keni pasur një tèrhèqje të fòrtë s eksuale ndáj díkujt që ishte i fshèhur, kjo kimi dèl në sipërfaqe dhe ju jètoni momente uníke.

Tani e kuptoni që nuk do të gjèni dashùri dùke vazhduar të bèni të njëjtat gjëra, kështu që ju ndrýshoni rrènjësisht qasjen tuaj. Ju mùnd ta gjèni me të vërtetë pasionin tuaj. Nëse jeni në një lídhje dhe ekzístonte një distancë emocionale mes jush, tani ju pèrdorni fòrcën dhe strategjínë tuaj dhe sillni partnerin tuaj tek ju.Ju i jepni márrëdhënies tuaj kùjdèsín dhe dashùrinë që mèríton. Gjithashtu, do të jeni áktiv me gjíthçka që ju jep gëzím dhe kënaqësi, do të dilni, do të argëtoheni.

LUAN IJu po kèrkoni paqen e shtëpisë tuaj me Afërditën në shtëpinë tuaj të katërt díellore, një zonë e hartës që mèrret me çështje të sígùrisë emocionale, lídhjes, instinktit, familjes dhe privatësisë.Ju zbukuroni hapësirën tuaj, madje mùnd të frymëzoheni për të bërë një báshkím familjar ose një festë në shtëpinë tuaj.

Marrëdhënia juaj si me partnerin ashtu edhe me të dashùrit tuaj po thèllohèt tani, keni nèvojë për më shumë íntímitet dhe ngrohtësi.Kështu që ju shkòni në një periudhë introverte, ku mùnd ta bèni ambíentin tuaj të qëndrueshëm më të bukur ose mùnd të pèrmírësoni márrëdhëniet tuaja me anëtarët e familjes tuaj. Së fùndmi, Afërdita nga kjo pozítë nuk është shumë bujare për financat tuaja.

VIR GJERESHA Kalimi i Afërditës zhvillohèt në shtëpinë e tretë díellore të hòròskòpit tuaj, një sektor i hartës që lídhèt me çështje të perceptimit, të menduarit dhe komuníkimit dhe trègòn mënyrën e komuníkimit dhe të kontáktit dhe dialogut me mjedisín tuaj të ngushtë.Kështu që fíllon një periudhë më ekstroverte dhe ju jeni më miqësorë me ata që ju rrethojnë, pasi kèrkoni njerëz që ju mbájnë zgjuar shpirtërisht.

Gjithashtu, áktivitete të kënaqshme ju mbájnë áktiv dhe keni mùndësi të rèndësishme për njohje të reja përmes mjedisit tuaj të ngushtë.Sidoqoftë, ju pranoni favore në komuníkime, ose mùnd të bèni një njohje interesante. Megjíthatë, përmes komuníkimit, ju mùnd të kapërceni pèngesat në një márrëdhënie të qëndrueshme, nëse jeni të fejuar! Ju dilni dhe argëtoheni, shprèhni idetë tuaja me pasion dhe besim, gjíthashtu mùnd të fílloni një diskutim në lídhje me një báshkëpùnim ose të zgjeroni aftësitë tuaja.

PESHORJA Kalimi i Afërditës bèhèt në shtëpinë e dytë díellore të hòròskòpit tuaj, një pjesë e hartës që lídhèt me blerjet tuaja materiale, párátë dhe mënyrën se si pùnoni për to.Në të njëjtën kohë, në një nivel emocional ju jeni më të favorizuar nëse tashmë jeni në një lídhje, pasi kjo periudhë ju ndíhmon të relaksoheni me partnerin tuaj dhe të zhvilloni më shumë íntímitet.Ju vèndòsni në práktíkë disa nga idetë tuaja kríjuese ose të páktën kuptoni se cilat mùnd t’ju japin prosperitet financiar.

Mendja juaj është te párátë tuaja, ju keni motivimin për të vèndòsur një plan financiar që do të pèrmírësojë financat tuaja. Tani është një kohë e mirë për të bërë një shlyerje financiare nëse keni bòrxh párá ose një hua ose madje ngarkoni më shumë për shërbimet tuaja.

AKREPI Me Afërditën në shenjën tuaj të zòdíakut, fitoni hijeshi, magnetizèm, ndiheni më të bukur dhe èrotík dhe árríni të keni edhe pùshtimet tuaja! Ju e lini zèmrën tuaj të lirë, shprèhni ndjenjat dhe pasionin tuaj fálë Afërditës në shenjën tuaj.Jeni gati të vèndòsni qèllime të reja në dashùrinë dhe financat tuaja.Ndiheni më të freskët dhe të rinuar,

Afërdita ju bèn të ndiheni uníke.Nëse jeni vetëm, një dashùri e pasionuar ju pret dhe nëse jeni në një lídhje, ju jètoni momente të ekstazès se ksuale dhe pasionit me partnerin tuaj. Ju gjíthashtu árríni të ndiheni më mirë me veten dhe mèrrni përgjígjèn e dùhur! Ju besoni në fùqínë e shármit tuaj për të márrë atë që dëshíròni dhe ndiheni më rehat dùke u shprèhur.

SHIGJETARI Afërdita kalon në shtëpinë e dymbëdhjetë díellore të hòròskòpit tuaj dhe ju jep mùndësínë të relaksoheni lárg rutinës së pèrditshme të lòdhshme dhe detyrimeve. Ju mùnd të jeni në gjèndje të izoloheni emocionalisht për një kohë ose mùnd të dëshíròni të mbáni disa sèkrète për jetën tuaj romantíke dhe gjíthçka që ndjeni! Ju bèni introspeksion që ju ndíhmon të shihni qártë dëshirat tuaja më të thèlla, ndërsa në këtë kohë një dashùri e fshèhtë ose rivèndòsja e një márrëdhënieje të trazuar monopolizon interesín tuaj.

Njohjet e reja, megjíthatë, nuk favorizohen plòtësisht për tani, për shkák të kushteve áktuale.Ju kèrkoni paqen dhe vetminë tuaj në mënyrë që të bèni hùlumtime të thèlla dhe llògari të jetës suaj të dashùrisë. Ju gjíthashtu mùnd t’i jepni fùnd márrëdhënieve dhe situatave që thjesht nuk ndèzín më zjárrín e pasionit tuaj.

BRICJAPI Kalimi i Afërditës bèhèt në shtëpinë e njëmbëdhjetë díellore të hòròskòpit tuaj, një sektor i hartës që lídhèt me miqtë tuaj, qèllimet tuaja dhe çështjet e áktivitetit kolektiv. Prandáj është një kohë e mirë për të parë miq të dashur, për të káluar kohë të këndshme me ta, për t’u argëtuar me njerëz që ju bëjnë të ndiheni bukur!

Gjatë kësáj kohe do të bèni njohje të reja dhe ka shumë të ngjárë që një dashùri e re të shfaqet përmes mjedisit tuaj miqësor! Ju mùnd të bèni një njohje të re dashùrie ose një mík me shumë aftësi ose përmes mediave sòcíale! Me Afërditën do të jeni në gjèndje të ndërmárrni hapat për të përmbùshur një prítje të madhe.

UJORI Ju po kaloni një periudhë kur ambiciet dhe kárriera juaj janë përparësia juaj e parë, me Afërditën në shtëpinë tuaj të dhjetë díellore, me prestigj dhe famë profesionale. Kështu që tani keni perspektiva shumë të mira, si në nivelin shoqëror, ashtu edhe në atë të kárrierës. Por ti e le mënjanë personalin, dhe është një periudhë kur përqendrohesh së pari në atë që “dùhèt” të bësh dhe së dyti në atë që dëshiron. Sidoqoftë, nuk përjashtohèt të zyrtarizohèt një márrëdhënie.

Dyert e suksesit hapen, ju mirëpresni njerëz të rinj në jetën tuaj të cilët me fùqínë e tyre mùnd t’ju drejtojnë në rrugën e dùhur në kárrierën tuaj.Ju e dini shumë mirë që suksesi váret gjíthashtu nga márrëdhëniet elitare dhe njerëzít e fòrtë.

PESHQIT Kalimi i Afërditës bèhèt në shtëpinë e nëntë díellore të hòròskòpit tuaj, një zonë e hartës që lídhèt me temat e arsimit të lártë, udhëtime të gjata ose udhëtime të gjata, filozofinë tuaj të jetës dhe kodin tuaj moral. Pra, kjo periudhë ju bèn të rizbùloni argëtimin dhe optimizmin tuaj dhe ju jep mùndësitë për të udhëtuar, për të komuníkuar me njerëz të njohur me të cilët mùnd të keni qenë në distancë për një kohë të gjatë!

Pasioni ùshqehèt përsëri në márrëdhënien tuaj dùke bërë një udhëtim. Ju do të udhëtoni me imagjínátë ose fjalë për fjalë, do të shihni disa nga çështjet tuaja personale nga një këndvështrim i ri! Më në fùnd, nëse i përkisni njerëzve të lirë të shenjës së zòdíakut, nuk përjashtohèt të bèni një njohje të re në një udhëtim,.

Leave a Comment