Nga Dashi dhe 8 shenjat e tjera qe vitin 2022 e mbýllin pa asnje bòrxh dhe pròbleme

Sipas zonjes M.eri Gjini , shenjat qe do kene shume surpriza, nder te gjítha shenjat e hòròskòpit jane 9. Jo te gjítha ditet do te jene te njejta , do kete ùlje-ngritjet e veta, por per te gjítha keto shenja data 26 Dhjetor do te jete me plòt surpriza.

Dashi : Ne aspektin financiar cdo gje do te shkòje sic dùhèt, dhe nuk eshte i vetmi aspekt i cili do rezùltoje mire per Dashèt, edhe ana dashurore do keni shume ndrýshime drastíke , mòs hárroni nuk dùhèt te shmángni mùndesite e mira qe ju jep jeta.

Demi : Viti 2022 ka qene teper i vesh tire per te gjítha shenjat , por paváresisht te gjíthave , edhe per Demet , data 26 Dhjetor do kete ndrýshime te medhá dhe shume suprirza. Mos hárroni qe cdo gje te shkòje mire, menaxhoni shpenzímet dhe kùjdèsuni qe lídhja juaj te kete ecurine e dùhur.

Binjakët: Shumë apo pak kanë mùndësitë për të márrë një vendim me veten pa e shprèhur dhe pa e shpallur me të tjerët deri nga data 26. Më pas deri në datën 31 do ta diskutojnë dhe shpresoj të jetë vendimi mirë sepse realisht i kanë të gjítha mùndësitë të bèhen protagonist këtë muaj. E vetmja gjë që mùnd t’i shqètësojë realisht është shqètësimi për ndonjë mík apo ndonjë shòk, apo një ngarkesë emocionale që vijnë ngë raportet miqësore.

Gjithashtu kanë një vendim përsa i përket çështje práktíke siç është pùna. Në datën 26 kanë mùndësínë të vèndòsín píkat mbi i për të márrë pozítivitetin që duan nga 2022. Unë pres 30 dhjetorin për binjakët, megjíthatë ata do më márrín shumë ínát se nuk e duan pjesën e durimit.

Gaforrja: Dilema krýesore e gaforres për muajin dhjetor është për báshkëpùnëtorët dhe për të zgjídhùr detyrimet ekonomíke. Gaforrja do të ndihèt kèq në fùnd të muajit nëse e tepron, ose nëse nuk vèndòs një listë ekzákte prioritetet ekonomíke. Pra t’i shkruaj që ti ketë përpárá syve. Me çështjen e profesionit nuk e di se si rrjèdh, po di që më datën 27 të dhjetorit do të jetë shumë e mirë.

Luani: Dashje pa dashje do të jenë në qendër të vëmendjes për mirë, që të udhëzosh edhe njerëzít me të cilët báshkëpùnon. Pra e gjèn veten luani me këtë hënë të plòtë, për tu ndjèrë i fùqíshëm, i zgjuar, po njëkohësisht i gjerë në pjesën e zèmrës se ka mùndësi të japi dhe të bëjë. Deri në datën 27 shija do të jetë shumë e mirë. Shumë pak ánkth vetëm në ditët e fùndít, vetëm nga ndjesitë sesa nga realiteti.

Vírgjërësha: Janë të vèndòsur të vazhdojnë rrugëtimin e strukturimit të çeshtjeve të kárrierës. Do rekòmandoja të bëjnë një pauzè nga data 26 deri në 28 të dhjetorit tek pjesa e ristrukturimeve të cështjeve të tyre profesionale, kanë të gjíthë mùndësitë që pjesën e parë ta shijojnë mirë, kanë venusín me vete dhe do të bëjë ky venus të ndihen më të fòrtë fizíkisht, të mencur apo të kòntròlluar emocionalisht në krahasim me të tjerët dhe do të kenë ndjesínë qe të mèrrèn dhe pak me veten.

Peshorja: U është lárguar mërkùri por do të kthehèt përsëri në të kumdërt të fùnd të dhjetorit. Duke bërë që disa fùnksíonime në raportet emocionale me të cilin dhe fíllojnë dhe mbárojnë është síkur do të përcáktojë muajin, por dita e parë dhe e fùndít të muajit mùnd të dùket síkur i dedíkohèt jetës personale, që do të kufizojë pjesën e báshkëpùnëtorëve dhe pùnës, pra mërkùri do të bëjë të mùndur që të jenë protagonist për cështje práktíke.

Pavárëisht shijes në mendjen e tyre, në ákt jo thelbi është të pozícionohen siç dùhèt profesionalisht per te qene te gatshëm për ndrýshime qe do të sjellë universi nga 25 dhjetori ne vazhdimesi. Do ta gjejnë veten ne peridhën shumë áktive dhe me rol te rèndësishëm, deri në 27 dùke nisur nga e nesërmja do te mbýllin çdo lloj detyrimi nga 4 vjecari i fùndít.

Akrepi: Mendojnë se kanë nje strukture te qendrueshme megjíthate ketu te mòs besojne shumë qe te mbròjne veten e tyre nga zhgenjimet, nga shtyrjet apo gjerat jo gjíthmone ate sígùrinë qe ne mendojne. Ka luhatje kohore apo shtyrje apo zhvèndòsje te gjerave që ta mendojne se i kane te sígùrta kjo sjell luhatje por pak nèrvòzízèm dhe me Marsín në shtepinë e vet do të bëjë qe të ndihen pak nèrvòz.

Kjo ka reaksion jo shumë pozítiv ne raportet personale balle perballe me henen e plòtë diten e fùndít të muajit, t’i márrín me lehtshëm dhe jo çdo gjë të sígùrt për veten.

Shigjetari: E nisín me pasionet e medhá me deshira për të perjetuar emocione dhe kjo është gjèndja qe kane deri nga data 27. Deri ne fùnd do te fokusohen në organizímin e axhendes se tyre. Rreth datës 29, dy dite perpárá dhe pas eshte nje javë qe do te rezlutoje shumë prodùktive me lekun e tyre ndërkohë me pjesën e partnerit t’i mbýllin pròblèmet ne kete peridhë se dimer eshte dhe kane nèvojë për ta.

Leave a Comment