Nuk po e Perballon dot më! Merret Vendimi…JUL DEDA Jashte Big Brotherit?

Pasditen e djeshme, banorët “Big Brother Vip”, janë emocionuar dhe surprizuar nga i pari

tek i fùndít nga ndjèkësit dhe jo vetëm.

Mes mesazheve të shumtë, një prèj tyre ka ardhùr edhe për áktorin e humorit Jùlian Deda.

Një mesazh që ka përlòtur Jùlin, pasi e krahasuan me babain e ndjèrë, Zefin.

“O Jùl të përshendes je shumë njeri i mirë me zèmèr të madhe.

I ke ngjárë të madhit Zef Deda të cilin e kam pas idhùll. U prèhtë në paqe”.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...