PÉLLCITI BÓMBEN/ Ilnisa ka nje Surprize Shume te FRÍKSHME per Big Brotherin, ja faktet

Ilnisa Agolli, një prèj ish-konkùrènteve më të komentuara të formatit ‘BBV3’, sidomòs pas kríjimit të romancës së sáj me Meritonin, ka qenë tepër áktive pas daljes së sáj nga shtëpia.

Jo vetëm nëpër rrjète sòcíale, por dhe nëpër intervista të shumta teksa ka folur lídhùr me eksperiencën e sáj në format,

dùke komentuar lojën e banorëve të shtëpisë tanimë që ajo nuk është pjesë e sáj e shumë gjëra të tjera.

E pak kohë pas daljes nga shtëpia, Ilnisa ja vèndòsur të ndrýshojë diçka tek pamja e sáj.

Kështu dùket Ilnisa, e cila ka bërë një ndrýshim të ri në look teksa ka prèrë flokët e sáj

Ilnisa Agolli, Ndryshimi, Pamja

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...