Nuk Duruan per PRIME/ Nje ngjarje TRÁGJIKE Ndodhi 10 minuta para ne Big Brother, Situata me Kéq

Një debát i ashpër është zhvilluar mes banorëve të ‘Big Brother VIP3”, pasi Liami iu dèrdhi kafet në tavolinë disa prèj konkurrèntëve, pasi sipas tij po bènin thashètheme kùndèr tij.

Ndërsa Graciano dhe Erjola mohuan akùzat dhe shpèrthýen në òfèndimet kùndèr tij.

Debati:

Graciano: Boll, boll me këto bùdallállëqe se na e shpífët.

Erjola: Boll o káfshë, o idiot, çfarë bèn?

Liami: Mos flisni për mua.

Graciano: Po ík ore ík ti.

Liami: Për mua pra po flisni, keni tre orë aty. S’keni trup s’keni.

Graciano: Kush po flet për ty, kush?

Erjola: Kush po flet për ty, o káfshë?

Liami: Jua kam dhënë mùndësitë të gjíthëve për të folur.

Graciano: Çfarë po bèn more? Kështu rezístohèt këtu? Unë po flisja për veten time.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...