Vetem 2 jave nga FUNDI, Jùl Deda ‘zbèrthen’ TE FSHEHTEN e Eglës në BBV: Nuk Do ta Besoni…

Orët e párá të mëngjesit, Graciano, Erjola dhe Jùli kanë análizuar lojën e disa prèj banorëve të shtëpisë së ‘BBV3’. Një prèj tyre ka qenë Meritoni dhe më pas është komentuar dhe Ilnisa e cila nuk është më pjesë e garës.

Jùli shprèhèt se nëse Ilnisa nuk do të ishte lídhùr me Meritonin dhe do të vazhdonte të luante njësoj síkur në fíllim të formatit, ajo jo vetëm që do të ishte pjesë e garës por áktorja Egla Ceno do të ishte jashtë shtëpisë.

“Po të mòs lídhej Ilnisa, po të vazhdonte me atë llògjíkën e fíllimit, sot Egla do të ishte jashtë. Do të kishte dalë Egla me kohë!”- shprèhèt Jùli.

 

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...