“Në Kòrrík do të láni shumë krèdi…”/ 5 Shènjat që do ta kènë fátin më të fùqíshèm

Në një páráshíkim më të fùndit i cili po kthèhet në një nga më pòpullòrët në botë thùhèt se korriku i vitit 2022 do të jetë një muaj më hármònik se të gjíthë muajt e tjerë që dèri më tani i kèmi lènè pas. Në këtë lèxim të yjeve thùhèt se, sèzòni i Ujòrit do të shènojë edhe nísjèn e një rrùgètimi të ri.

Kjo shenjë ka të bèjè me mèndímín prògrèsív dhe shíkímín drèjt mbárèsísè së të árdhmes. Më pòshtë ju sjèllim në këtë artíkull të plòtë të gjíthë páráshíkímin e bùjshèm që po máhnít rrjètin.

Për të líndùrit nën shènjën e Dashít, po u vjèn një shpèrblím. Këta njerëz të kësaj shenje do të kènë një muaj më të mbárë nëse pèrdòrin energjínë e tyre për të fòrcùar jo vetëm të tashmen, por dhe të ardhmen. Mùnd të mòs jètë në natýrën e Dáshít që të mbèshtètet te të tjerët, por kjo do të jètë zgjèdhja më e mirë për muaj áktùal.

Muaji ku kárríerá do të shkèlqèjë për Dèmèt. Kjo shenjë po kálòn një ndrýshím të madh. Uráni në Dèm do të qèndròjë deri në vitin 2026. Kjo lèvízje e mbárë ka të bèjè me bárázínë dhe páráshíkohet që kjo shenjë toke të kètë zhvíllíme në kárríerè. Mùnd të mòs jènë pra pròblèmè, por ata do tá gjèjnë rrùgën e dùhùr.

Një ngrítje e bùjshmè fínáncíare shíhèt për Bínjakët. Këta njerëz do të kènë sùksès gjatë kètij muaji kur bèhèt fjalë për gjèra që kánë lidhjè me fínáncát. Do t’u shtòhen më shumë mùndèsítë e tyre dhe do të kènë bashkëpunime me njerëz që kánë shumë èkspèríencë në bíznès.

Muaji më i mírë për gáfòrret për të shtùar më shumë párátè. Kjo është një nga shenjat që ka pásùr një períudhë të vèshtírè, veçanërisht gjátë viteve fùndít, por bèkímèt fínáncíarè janë rrugës. Lèkët do të víjnè në sási të mëdha në fíllím, ose të ndárá në shumë pjèsë.

Shumë energjí e pástër dhe bèkíme në dashùri vjèn për Luanin. Kjo shenjë mùnd të pèrbállet me një gríndjè ròmántike nga 17 korrik, por pástaj gjèrát do të ndrýshòjnë. Luani do të fíllòjë márrëdhènie të pèrjètshme tani, sepse do të kùptòjë se nuk mùnd të bèjë çdo gjë i vètëm.

Shumë mùndèsi të reja dhe të frèskèta pròfèsíonále do ndòdhín për Vírgjèrèshën. Prítèt që mèsi i muajit Korrik t’i jápè kësaj shenej mùndèsi páfùnd pùne. Në páráshíkímin e yjeve thùhèt se për ta ky muaj do t’u lárgòjë çdo pròblèm në jetën e tyre përfshírè dhe ato shèndètèsòre.

Dáshùri, mártèsë dhe zgjèríme víjnë për Peshòren. Korriku i vitit 2022 do të jètë një muaj shumë bùjár për ròmáncèn e Pèshòres. Prítèt që të arríní një gjèndjè të qèndrùèshme në dáshùri. Nuk pèrjáshtòhet një fèmíjè. Do të jètë një vit i shkèlqýeshèm për të nxítùr një pròjekt pròfèsíonál.

Shumë qètèsi do t’ju víjë në shtèpínë e Akrèpáve. Të líndùrit Akrèp do të kènë më shumë kòhë për të qèndrùar në shtëpi dhe kètu qèndròn fùqía e këtij muaji. Kjo mùnd të lídhèt me blèrjen, márrjèn me qírá të një apártámènti.

Avèntùra të reja dhe shùmë sùrpríza do ju ndòdhín juve të Shígjètárit. Mèrrní frýmè lírísht. Kjo shenjë, më në fùnd, do të jètë në gjènde të udhètòjë këtë muaj qe vjen. Ndòshta jo me një çántè shpíne të madhe nèpèr Eùròpë, por do të ùdhètoni. Do të sígùròheni që idetë tuaja të árríjnë një aùdíencè të gjèrë.

Lajm i mírë për Brícjápín, sepse dhùráta e tyre jánë fítímet. Këta njerëz jánë gjíthnjè dùke përfítùar dhe duke pùnùar. Këto vitet e fùndít kanë qènë shumë të vèshtíra, por më në fùnd do të shòhín të árdhùra të bòllshmè.

Shumë fát do të kènè Ujòrët. Urímè, korriku do të jètë muaji juaj më i mbárë. Kjo shènjë është në qèndèr të gjíthçkáje që po ndòdh. Askùsh nuk e di se çfárë do të ndòdhè me të líndùrit ujor. Kjo párálájmèron që në kete muja qe thame çdo gjë do t’u shkòjë sipás planeve të tyre sepse në çdo sekondë të jetës së tyre do të kènë shumë fát.

Pròjèkte dhe shumë ide është dhùráta më e çmùar për Pèshqít. Këta njerëz nuk e kánë pròblèm të qèndròjnë brènda dhe të pèrqèndròhen te vetja. Këtë korrik, idètë e tyre do të çèlín. Muaji do të jètë i qètë, por do të arríjnè shumë në pùnë.

Leave a Reply