Po Juli c’pati? PLÁS SE QÁRI Po Del Nga Shtepia? Fansat te Shókuar

Banorët janë surprizuar sot me mesazhèt nga ‘Big Love’,

të cilët veç mesazheve nga fansat, morën mesazhe dhe nga familja e tyre, gjë që i ka prèkur shumë banorët.

Një ndër ta ka qenë Jùli i cili ka márrë një mesazh si fíllim nga vëllai i tij, Mario e më pas nga djali i tij.

Jùli nuk ka mbájtur dot lòtët, ndërsa djali i ka shkrùar se ndonjëherë mërzítet pse brènda shtëpisë ka aq shumë nota urrejtje dhe fjalë fyese.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...