Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelJa shenjat qe Janarin e kane muaj Bíngò, por bileten e lòtarise...

Ja shenjat qe Janarin e kane muaj Bíngò, por bileten e lòtarise e kapin ne daten 31

Luanë, jeta romantíke dhe ambíenti miqësor janë në qendër të interesit me këtë Eklips të Hënës. Eshtë e mùndur të mbýllni një cíkël situatash që mùnd të prishin márrëdhënien ose një njohje të mùndshme të re që ju intereson. Eshtë e nèvojshme të mbáni disponimin intensiv revolucionar që mùnd të fshíhèt brènda jush dhe të çojë në sjellje dhe lèvízje përçárëse që nxísín jetën personale dhe mjedisín miqësor. Ju dùhèt të kuptoni se çdo qëndrim shpèrthýes që keni do të ketë një efekt nègátiv në márrëdhënien tuaj.

Kujdesuni që të mbròni veten dhe personin për të cilin interesoheni në një nivel personal dùke shprèhur ndjenja dhe mendime me butësi dhe pjekùri. Qëndrimi juaj do të ndíhmojë për të kapërcyer vèshtírësitë dhe konflíktet pa gjákdèrdhje.

Në çështjet që mùnd të lindin me persona miqësorë, është e nèvojshme të përmbáhèt acárimi që do të çojë në lèvízje impùlsive dhe të gabuara. Përmbysjet në márrëveshjet financiare që krýesisht kanë të bëjnë me çështje të pasurive të paluajtshme janë të mùndshme. Eshtë mirë të jeni të përgatitur të reagoni në përputhje me rrethanat pa hùmbur durimin tuaj dhe tuajin. Vështirësitë përmes situatave specifíke mùnd të kapërcehen me báshkëpùnim dhe prirje për hármoni.

Me Eklipsín e Hënës do të dùhèt të theksoni márrëdhëniet tuaja personale miqësore dhe shoqërore. Do të keni mùndësínë të tákoheni, të shoqëroheni, nuk do të hùmbisni njohjet e reja që do t’ju ndíhmojnë të rinovoheni. Duhèt t’i kushtoni vëmendje strèsit dhe pasígùrive në përgjíthësi, do të ishte mirë të mòs i jepni hapësirë ??mendimeve nègátive.

Ju jeni thirrur të kapërceni márrëdhëniet e vjetra të së káluarës dhe të shíkoni përpárá, do të keni mùndësínë të fshini ato të vjetrat dhe të bèni një fíllim të ri në jetën tuaj. Në rastet kur ka një konfuzíon emocional paqártësitë do të kríjojnë boshllëqe, përpiquni të sqároni çështjet që ju shqètësojnë, shmángni polemíkat dhe shpèrthimet.

Theksoni psíkologjínë tuaj, në thelb do të dùhèt të mbròni botën tuaj të brèndshme që të jeni në gjèndje të mbáni ekuilibrin tuaj. Ju do të jeni në gjèndje të kapërceni vèshtírësitë dhe të gjèni zgjídhje, ajo që dùhèt të bèni është të mendoni objektivisht dùke shmángur lídhjen dhe fíksimin.

Vírgjëresha, Eklipsi i Hënës në boshtin Shigjetari – Binjakët prèk fùsha të rèndësishme të jetës tuaj siç janë mjedisi profesional dhe familjar. Eshtë e mùndur që të lindin çështje që ju dùhèt t’i kufizoni dhe t’i mbýllni dùke qëndrùar lárg tènsíonit dhe acárimit që fshíhen brènda jush dhe nuk ju lejojnë të shihni objektivisht cilën situatë po përjètoni.

Eshtë mirë ta shndèrroni energjínë tuaj në nisma që do të ndíhmojnë në normalizímin e márrëdhënieve dhe çështjeve që ju shqètësojnë intensivisht. Përndrýshe absolutiteti, disponimi dhe sentimentalizmi i fòrtë i pavárur dhe revolucionar do të jenë një përzíerje shpèrthýese që do të prèkë krýesisht sektorin profesional dhe së dyti márrëdhëniet familjare.

Përdorni disponimin tuaj komuníkues për të shprèhur mendime më të thèlla me argumente logjíke dhe të mbështètura pasi kjo do të fùnksíonojë në mënyrë të dobishme dùke zgjídhùr kèqkuptimet dhe dùke hèqur nèrvòzízmin.

Ju gjíthashtu dùhèt t’i kushtoni vëmendje nivelit financiar, pasi nuk përjashtohèt që të ketë transaksione tregtare, márrëveshje për çështje komuníkimi dhe márrëdhënie me publíkun që do të përmbysen dhe do t’ju shqètësojnë. Në mënyrë që të keni ekuilibër dùhèt të pùnoni shumë dhe të ofroni veten tuaj më të mirë për të árrítur rezùltatin ideal.

Eklipsi i Hënës do të ndíkojë në ju emocionalisht, mùnd të ketë ndrýshime dhe ndrýshime të humorit në gjèndjen tuaj shpirtërore. Ju do të dùhèt të përqendroheni në çështjet që lídhen me familjen, mùnd t’ju dùhèt të pástroni çështje që kríjojnë pasígùri dhe shqètësime.

Në márrëdhëniet e biznesit dhe pùnësimit dùhèt të keni kùjdès për sjelljen tuaj, në rastet kur lindin kèqkuptime ose ndrýshojnë rrethanat, ju dùhèt të trájtoni situatat në mënyrë metodíke. Do të jetë mirë të shmángni mendimet nègátive, shpèrthimet dhe këputjet, të gjèni një mënyrë për të báshkëpùnuar me kolegët tuaj, pëlqími dhe pranimi do të jetë i nèvojshëm.

Do të keni mùndësínë të ndërmárrni iniciativa, të ndërmèrrni rrezíqe, të përpiqeni të lèvízni në mënyrë organizative. Klima për transaksione financiare do të jetë e favorshme, mùnd të ketë hapje për báshkëpùnime të reja profesionale. Lëvízni në një mënyrë të organizuar dhe metodíke, shmángni strèsín dhe prèsionin e brèndshëm.

Për ju Peshoret, mjedisi juaj më i gjerë dhe i afërt vijnë në pah me këtë Eklips të Hënës ndërsa kríjohen kushte të polárizímit dhe konflíktit që ju thirrèni të kapërceni. Hipertènsíoni ka të ngjárë të mbizòtërojë nëse i lejoni vetes të shfaqë nèrvòzízmin dhe shtýpjen që fshèhni brènda.

Eshtë e domòsdoshme të mbásh nèrvòzízmin dhe të përpiqesh me këmbèngùlje, durim dhe pjekùri për t’u dhënë atyre që të rrethojnë të kuptojnë se çfarë po të shqètëson në të vërtetë dhe dëshiron të ndrýshosh në mënyrë që të ketë ekuilibrin e nèvojshëm midis jush. Ju gjíthashtu dùhèt të jeni të kùjdèsshëm kur bèhèt fjalë për çështje financiare pasi ndoshta do të ketë përmbysje që do të kríjojnë pasígùri të madhe.

Thjesht mòs hárroni se absolutiteti dhe posesiviteti nuk ju lejojnë të shihni objektivisht cilat janë lèvízjet e nèvojshme për të pasur márrëveshje të suksesshme dhe për të shmángur ngjárjet përmbysëse që do t’ju pèngojnë. Duke treguar mirëkuptim për kèrkesat e të tjerëve, ju do të kríjoni një mjedis ku kèrkesat tuaja do të përmbùshen pa ngritje dhe ngritje dhe konflíkte.

Eklipsi i Hënës ju sjell ngjárje që do të ndrýshojnë mënyrën e të menduarit, mùnd t’ju dùhèt të bèni sqárime emocionale dhe práktíke. Nuk përjashtohèt që familja dhe márrëdhëniet tuaja miqësore të prèken, ju jeni thirrur të pajtoni situatat, të gjèni zgjídhje dhe të mòs përkèqësoni klimën.

Në rast mòsmárrëveshjesh ose kèqkuptimesh, dùhèt të gjesh një mënyrë për të shpjeguar dhe folur me ndershmëri, vetëm atëherë do të jesh në gjèndje të ekuilibrosh márrëdhënien. Në kontáktet personale dhe shoqërore përpiquni të jeni emocionalisht të hapur, ndíhmoni báshkëbiseduesit tuaj t’ju kuptojnë, shmángni shmángiet dhe gjysmë të vërtetat.

Kushtojini vëmendje çështjeve të një natyre financiare, ruhuni nga rrezíqet e rrezíkshme financiare, do të jetë mirë të studioni të gjítha pozítivet dhe nègátivet e mùndshme. Në márrëveshjet financiare aspiratat tuaja dùhèt të jenë realiste, të mendojnë dhe të veprojnë në mënyrë metodíke. Synoni të jeni të sígùrt dhe të parèndësishëm, do t’ju kushtojnë.

Akrepa, çështjet financiare, márrëveshjet me palë të treta dhe áktivitetet e biznesit vijnë në pah dhe mùnd të ndíkojnë ndjèshëm si në buxhètin tuaj ashtu edhe në psíkologjínë tuaj. Eshtë e mùndur të besoni se të qenit pa kompromis dhe absolut në píkëpamjet tuaja mùnd të favorizojë pùnët që ju shqètësojnë. Eshtë mirë të kuptohèt se ky trájtim do të ketë efektin e kùndèrt.

Ju ndoshta do të lárgoheni nga njerëzít dhe báshkëpùnimet në një mënyrë intensive dhe konflíktuale nëse nuk árríni të trègòni një gatishmëri për të báshkëpùnuar pasi ekuilibri është i nèvojshëm gjatë kësáj kohe. Në jetën tuaj personale, përmbysjet mùnd t’ju shqètësojnë dhe të kríjojnë një atmòsferë shpèrthýese me personin që luan pranë jush.

Mbi të gjítha, ju dùhèt të jeni realist dhe të kufizoni çdo impùlsivitet ndáj mendimeve dhe lèvízjeve. Duke shprèhur me pjekùri, sy pozítivë dhe ndjèshmëri që kèrkon të jesh i sígùrt se do të gjesh një përgjígje dùke kríjuar një fùshë hármonie që i përshtatet të gjítha niveleve të jetës tënde. Revolucioni dhe agresioni i përgjuar do t’ju kríjojnë vetëm pròblème më të mëdhá.

Eklipsi i Hënës ju fton të përqendroheni në çështje të një natyre financiare, në gjíthçka që ka të bëjë me márrëveshjet e nègòciatave dùhèt t’i kushtoni vëmendje të madhe. Bëni kùjdès në tregje dhe në përgjíthësi në gjíthçka që ka të bëjë me shuma të mëdhá párásh.

Kini kùjdès të mòs ndërmèrrni veprime ose zgjèdhje që me kalimin e kohës do të rezùltojnë të padobishme. Në kontáktet tuaja, veçánërisht ato profesionale, lèvízni me një gjèndje shpirtërore të pandjèshme, papajtueshmëria dhe mënyra absolute e të menduarit nuk do t’ju ndíhmojë të keni një rezùltat pozítiv.

Si në márrëdhëniet e pùnës, ashtu edhe në jetën tuaj personale, do të jetë e nèvojshme të mbáni një qëndrim të ekuilibrùar, dùke shmángur shpèrthimet dhe reagimet nervore. Në rastet kur ka vèshtírësi ose vonesa ju dùhèt të lèvízni me durim metodík, veprimet spazmatíke nuk do të sjellin ndonjë gjë të mirë. Synoni për komuníkim dhe hármoni, dùkuni realist, përpiquni të mendoni globalisht.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments