Para 10 minutash…SHPÉRTHIM ne BBV3! Cpo ndodh keshtu? Banoret ne Pánik

Meri Shehu e ka nisur ditën e sotme me debáte të shumta. Të parin e kishte me Vesa Smolicën, të cilës i tha ‘se deri sa të íku nga këtej, ju do e keni jetën ferr’.


Madje asáj dhe Fation Kuqarit, Meri u tha ‘njerëz që kanë dështuar nga të gjítha aspektet e jetës’.

Mëri ka pasur një shpèrthim të tillë dùke qenë se asnjë nga banorët nuk e shpètuan astrologen në zínxhirin e nominimeve. E si pásojë ajo është në nominim së báshkù me Gazí Ujkashin dhe Ilnisa Agollin.

Meri mesa dùket është ndíer shumë e lènduar edhe nga Heidi Baci, pasi ajo nuk zgjodhi që ta shpètojë atë në zínxhirin e nominimeve.

Meri: Deri sa të íku nga këtej ju do e keni ferr, o njerëz të dështuar që keni dështuar në të të gjítha aspektet e jetës tuaj

Meri: Ju keni dështuar në të gjítha aspektet e jetës

Meri: Keni ardhùr këtu që të mèrrni ndonjë gram fansa. O dështáke, ke manipùluar edhe Fationin këtë dështákun tjetër

Meri: S’ka çfarë të dùhèt ty, shíko pùnët e tua ti se atje te zínxhiri zgjodhe shoqet e tua ti dhe s’më zgjodhe mua. Afër ke qëndrùar me mua, të kam mbájtur unë.

Leave a Reply