E FUNDIT/ Incídent në Big Bróther! Léndohèt kèq banori, ja si páráqítet gjèndja e tij

Vëllai i madh i ka vënë në garë për lider banorët nëpërmjet lojës topa-djegësi.

Banorët janë ndarë në dy grupe. Teksa po loznin Fationi është lènduar në pjesën e këmbës.

Ai është rrëzuar dùke lènduar këmbèn dhe të gjíthë banorët janë afrùar pranë tij për ta ndíhmuar.

Fatmirësisht nuk ka qenë ndonjë gjë e madhe dhe gjèndja e Fationit është e mirë.

Gara ka fílluar ashpër që në ditët e párá dhe ndjenja e protagonizmit tek secili sa vjen dhe rritet.

Leave a Reply