Monday, October 2, 2023
HomeGenel"Nga 1 tek 12", Tèst Nùmri qe Zgjedh te Trègon Pásùrine, Dáshùrine...

“Nga 1 tek 12”, Tèst Nùmri qe Zgjedh te Trègon Pásùrine, Dáshùrine dhe Shèndetin

Eshte bukur kur ju qe.tesoni me.ndjen dhe qe mendoni per gjera te bukura. Per kete arsye sot do tju argetojme sa me shume me nje t.est i cili do tju tr.egoje per 12 numra dhe ai numer qe ju do te zgjidhni do tju sjelle nje m.esazh te v.ertete se cfare k.eshille apo l.ajmi do te merrni ne vetem pak dite.

Numri 1, Disa çështje shpirtërore janë një kùndèrbalancë e mirëprítur e shqètësimeve materiale. Sa herë që fílloni të obesionoheni për párátë, kthejeni vëmendjen tuaj në një áktivitet qetësues që ju mbán të përqëndrùar. Nuk është e shèndètshme të shohësh llògarinë bankáre si refleksion i gjíthë pasurisë tënde. Mendoni për njerëzít e pasur që njihni. Jo gjíthmonë janë më të realizuarit.

Numri 2, Disa ndrýshime në biznes do t?ju ndíhmojnë të vèndòsni ca párá më shumë në llògarinë bankáre. Investimi në një sipërmárrje udhëtimi apo botimi do t?ju sjellë shumë përfitime. Nëse doni të shijoni një stil jete komod dùhèt të mbillni ca fara páráprakisht. Do të keni gjíthashtu më shumë vetëbesim për asetet që keni ngritur.

- Advertisement -

Numri 3, Jeni shumë hezítues kur është fjala për tu përfshirë në një biznes ose në një lídhje romantíke. Është e vèshtírë për ju të jeni një ekip me njerëz që bíen víktimë e humorit të kèq. Jeni shumë i ndjèshëm ndáj ambíentit dhe keni nèvojë  të ruani nje entuzíazèm natyral për jetën. Në vend që të qnëdroni me një njeri pe.simist, mbájini opsionet e hapura. Gjërat do të rrjèdhin vetë natyrshëm.

Numri 4, Puna është fr.ymëzím për ju. Fákti që ndihoni njerëzít e tjerë ju bèn të ndiheni të emocionuar kur zgjoheni në mëngjes. Nëse po përballeni me një koleg që nuk ju kupton, ftojeni për drekë dhe diskutoni dëshirën tuja për ta lënë të shkùarën pas krahëve dhe për të gjetur mirëkuptimin për projektet në vijim.

Numri 5, Op.timizmi juaj i madh tèrhèq shumë ádmírues. Nëse po kèrkonit dashùrinë, od ta gjèni pranë një personi me be.graund të ndrýshëm nga i juaji. Jeni në një márrëdhënie? Partneri juaj mùnd të ketë disa nèvoja. Planifíkoni një udhëtim që është në interes të tij dhe shijojeni maksimalisht.

- Advertisement -

Numri 6, Krijimi i një mjedisi të hapur dhe mbështètës për familjen, është prioriteti juaj. Ju nuk doni të deku.rajoni njerëzít. Kur ata thonë diçka që ju òfèndon, mòs u zmeëroni. Thjesht bisedoni për ta sqárùar pròblèmin nga rrènjët. Kjo do të shtronte rrugën për një márrëdhënie t ëshèndètshme. Dhe ju tákon ju të vèndòsni tone të moderùara.

Numri 7, Një nga vendet tuaja të preferùara janë ambíentet e auditorit. Zgjerimi i njohurive me tema interesante do të sjellë më të mirën tek ju. Me ndíhmën e një profesori ose instruktori të talentuar, ju mùnd të bèheni një ekspert në fùshën tuaj. Mj.aft dëgjuat kritíkën tuaj të brèndshme; s?ka arsye pse të mòs mèrrni një r.isk.

Numri 8, Jeni shumë bujar me resurset tuaja. Kur shíkoni që një mík është në vèshtírësi, impùlsi juaj i parë është ta ftoni për drekë, t?i blini një dhùratë, etj. Disa anëtarë të grupit mùnd të jenë xhelòzè për këtë dòbèsi tuajën ndáj këtij personi, por mòs u ndjeni fájtor. Ju nuk diskríminoni kur ofroni ndíhmë, thjesht asistoni për pèrmírësimin e situatës.

Numri 9, Keni një nèvojë të fláktë për të udhëtuar. Eksplorimi i një territori të ri do ti vèndòste pròblèmet tuaja në një perspektivë tjetër. Ky udhëtim i gjatë do t?ju bëjë të ndiheni optimistë për të ardhmen. Nëse nuk e bèni dot këtë udhëtim tani, rehatohuni në një kolltuk komod dhe shijoni një film maratonë.

Numri 10, Planifíkimi i një eventi në prapaskenë do të jetë ef.ektiv. Gjëja e fùndít që doni është të keni një menaxher që t?ju rrijë në kokë për çdo gjë. Punoni pa bërë shumë zh.urmë. Dyshimet e një kolegu mbi ato që mùnd të bèni mùnd tju fùsín në tèlashe. Në vend që të mbròni veten, mèrrni kohë për të shpjeguar motivet dhe metodat e pùnës. Kur t?ju kuptojnë çpo bèni, do tju lejojnë të vazhdoni planin.

Numri 11, Një rreth i madh miqsh është një prèj be.kimeve tuaja më të mëdhá. Është edhe një ndíhmë personale. Kur përballeni me pròblème, dini se kujt ti telefononi për të zgjídhùr atë. Nëse díkush ju fton për ta shoqërùar në një udhëtim, pranoni. Nuk qëndron asnjë lloj interesi pas kësáj dhùrate.

Numri 12, Aftësia juaj për të pùnuar fòrt dhe me orë të zgjátura, do t?ju ndíhmojë të ngjísni shkallët drejt suksesit. Mirëpo mòs i dèrdhni të gjítha energjítë në drejtim të kárrierës. Mendoni për atë që ju bèn të lumtur. Jeni të inspirùar nga idetë? Provoni të bèni një pùnë që përfshin edhe udhëtimet. Një përfshirje në një organizatë jofitimpr.urëse do t?ju ndrýshojë ru.tinën dhe do tju sjellë pozítivitet në jetën tuaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments