“Nga 10 qershori shí me lèk…”/ Gaforrja e para dhe 5 shènját e tjera që përfítojnë – MediaNews
Genel

“Nga 10 qershori shí me lèk…”/ Gaforrja e para dhe 5 shènját e tjera që përfítojnë

Nga hèna e plòtë dhe shumë e mirë e 10 qershorit do të kètë shumë zhvíllime ndáj dhe ju dùhet që të mbáni në mèndje kèshíllat sepse një ditë si kjo zòr se vjèn më. Këto fjálë të bùkùra dhe të gjítha mèsazhet e yjeve dhe të engjëjve sot mùnd t’ua príshín gjumin dhe t’ju mbùshín me kènáqèsi.

Sa herë që ndòdh një evènt si hèna e plòtë, njerëzít dùhet të jenë sa më të lumtur si në shpírtin e tyre ashtu edhe në brèndësi të fámiljes. I gjíthë pozítíviteti juaj me fùqínë e planetëve, mùnd t’ju kthèhet në energjí shumë të fòrtè bèkùèse për të gjíthë njerëzít e dashur dhe të fámiljes tuaj.

Për dashèt ky ndíkím i eklípsít ne Dem do kètè te bèje me çèshtjet tuaja ekònòmíke dhe do vázhdòj edhe ne vitin tjeter si ndíkím pozítív. Dùhet që te jèní me báshkepùnues me fèmrát që të rrínë afër, ne ínvèstimet tuaja.

Ju dèm, èklípsi ne shenjen tuaj do te sjèll shume ndrýshíme ne jeten tuaj. Nje ngjárje apo pèrsòn ju shqètèsòn dhe strèsòn dhe kjo do ju shòqeròj edhe ne vitin 2022. Nese nùk mèrrni dot vèndíme kete vit do kèni pèrsèri pèrball pròblème.

Një kèshíllë vjèn nga qíèlli për binjakët se shèndèti dùhet páre me ínterèsim te madh edhe ne fíllimèt e viti te ri qe po vjèn. Po kèshtu edhe prápaskènat dhe puna e cila èklípsòhet dhe ju sjèll pak shqètèsím.

Gafore e díni që ju jèni ne qènder te vèmèndjes edhe me kete èklíps Henor ne Dèm, por jo me ngjárje te mira krýesísht pasi dùhèt te kálòni nje spròve ne jeten shòqeròre e cila do jete vèndimtáre edhe ne vitin tjètèr.

Për ju luanë, s’ka èklíps qe ju mòs ta pèrbálloni me menyren tuaj por qe do jèní fárkètari i nje zjárri ku shume njerez do pròvòjne cílesíne e tyre sídòmos ne márrèdhènie te aferta me ju. Rèndèsi ka te mòs mbèteni vetem ne fùnd pas te gjithe mùnd te thýèn ne kete zjárr.

Gèzòhu vírgjèrèsh pási ndíkím apo ndrýshím i madh ju vjèn ne jeten tuaj ku do bèhèt nje kthèse e madhe me udhetime te lárgèta. Por, ndèrkohe do ju jápè edhe tríshtím duke qene se jo te gjithe do bíen dákòrt me vèndímet e tua. Disa here duke ju akùzùar per vèpríme jo te dènja nga ana jùaj.

Mbárèsi për peshoret që zhýtèn ne nje ndjènje dashùríe aq fòrte sa nuk do kùptòni ne jèní te dáshùruar apo te ndíkùar nga ana ekònòmikè e máteriale e pártnèrit tuaj. Kjo mùnd te sjèllè nje tríshtím ne syte e atyre qe e kùptòjnë me mire se ju ku mùnd t’ju zhýsè nèvòja per sígùri.

Për akrèpát, ne çèshtje shume te rèndèsishme te kárríerès do ndòdhi ne pèrbállje apo nje èklípsim márrdhèniesh qe do ju vèje ne pòzíta te fòrta dhe te vèshtíra njekohesisht. Do bèhèn mártesa dhe báshkepùnime te dètýrùara ku një njeri do vùáj si ju apo te afèrmit tuaj dhe várèt si do rèágòjne.

Shígjètárè, nje èklíps hènor ne Dem ju bèn te mèrrni nje vèndim shumë te rèndèsishèm ne lidhje me jeten persònale duke u nísùr nga sígùria e pèrdítshmèrise ne lidhje me pùnen dhe ekònòmíne dhe ecùríne e vázhdùèshme.

Mágjía juaj brícjápë, mùnd te bèje nje mrèkùlli ne kete moment dèlíkat èklípsi sídòmos ne dáshùri ku mùnd te bèni per vete një persòn qe shume kùsh do álùdoj ne ju do vèrtèt apo ne e mèritòni ju me të vèrtètè. Po kjo do ndòdhè dhe eshte zòtesía juaj sa do zgjásè kjo jòshje apo “mágjí”.

Vjèn një enèrgjí shume e fòrte ndrýshímesh për ujorin dhe vlèrash apo èstètike dhe do ju bèje qe te bèni árt me jeten tùaj dhe me pùnen tuaj. Nese mèrrèni me ndèrtime dhe árkitèkture eshte koha e mbárè te ínvèstòni diçka te veçante. Nje njòhje shume e fòrte do ndòdhè ne shtèpíne që ju rríni.

Peshq, èklípsi henor ne Dèm do ju shòqèroj edhe ne vitin që vjèn, ne mènyren me te mire duke mbèshtètur ndrýshímet tuaja apo udhètimet që do ndèrrmèrrni. Kùjdès ne márrèdhènie me te afèrmit pasi aty do kèni pak me shùme pròblèmè apo tríshtíme të natyrave të ndrýshmè.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button