TRÔNDITESE! Mós FLINI pa Degjuar Rrefimin DRÎTHERUES te banores me te dashur nga Shqiptaret

Një prèj banoreve në Big Brother VIP 3 zgjodhi të rrëfente një prèj periudháve më të këqíja në jetën e sáj.

Këngëtarja Vesa gjatë një bisede me Gracianon i tha se i ishte nënshtrùar

katër opèracíonneve brènda një viti për shkák të një mase që i ishte kríjuar.

“U zmadhu ajo që kisha dhe kam hyrë brènda një viti bë katër operime, pas tyre jam më mirë, jam márrë me palestër gjíthë kohës,

njeriu dùhèt të kalojë disa situata dhe dùhèt me e kuptu që jeta është e bukur,

dùhèt me jetu çdo moment, dùhèt me pas njerëz të mirë përreth, me qenë pozítive, optimiste,

jam shumë e prèrë në muhabete sepse më ka bërë me mëndu shumë, kam pasur tre ditë jetë”, tha Vesa.

Leave a Reply