Cpo NDODH!!? Ky Lajm i PAPRITUR per Romeon po TRÁZON ujrat BEFASUESE

Edhe pse në fíllim u shfaqën të afërt, dùket se miqësia mes Eglës, Romeos dhe Heidit është krisur.

Ata janë përfshirë në debáte gjatë ditëve të fùndít, teksa dhe mbrëmja e djeshme nuk ka qenë aspak e qetë.

Teksa ishin të shtirë në shtrat, Romeo dhe Heidi kanë qenë dùke shkëmbyer puthje romantíke me njëri-tjetrin.

Megjíthatë, kjo ka acárùar Eglën, e cila është çuar nga shtrati i sáj dhe ka dalë nga dhoma e gjumit.

Në këtë moment, Romeo e ka írònizuar dùke thënë “po bèn gati valixhèt”, ndërsa Heidi është shfaqur e shqètësuar.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...