PERPLASJE E ÁSHPER tek Vellai i Madh, fùtet Egla per te Shmángur ‘Térmetin’

Tre banorë të Big Brother VIP janë përfshirë në një debát të ashpër mes njëri tjetrit.

Meritoni Mjekiqí, Heidi Baci dhe Egla Ceno janë përplasur për një pretendim të Meritonit, i cili thotë se e kanë quajtur zhigolo.

Heidi Baci tha se e përmendi këtë fjalë nisur nga rrëfimi që kishte bërë Elga Ceno, por kjo e fùndít thotë se kurrë nuk e ka quajtur Meritonin zhigolo, por pranon kur thotë se ai është një “dandy boy”.

Egla i drejtohèt Meritonit dùke i thënë se “të kanë zènè ethèt e finales”.

Pjesë nga debáti:

Meritoni: Ca i bíe zhigolo, që paguajnë dhe shkòn me femra. Ti më the mua Heidi

Heidi: Nuk të thashë ty, unë po thoja ca tha ajo

Egla: Gaboi mo burr, gaboi. Apo s’lejon gábíme ti je ne fazè finale

Heidi: Po të shpjegoja ca dëgjova unë tek rrëfimet që ka bërë ajo. Unë paskam dëgjuar gábímisht tek rrëfimet e Eglës që ajo tha zhigolo. Kaq

Meritoni: Sa gènjeshtare…

Egla: Ndoshta të është kríjuar ideja, të është kríjuar në kokë imazhin e zhigolosë

Heidi: Nuk e ke thene kurrë?

Egla: Jo, as zhigolo as rruspije

Meritoni: Ajo e kthen në dandy boy, kjo zhigolo. Më bëri zhigolo dhe qesh

Egla: Mos u dhjaks shumë, e di që je në finale, po thjesht gaboi. Ti je dandy boy

Meritoni: Ku e ke të drejtën ti

Egla: Më do qejfi

Meritoni: Si nuk ju vjen márre, kjo zhigolo, ti dandy boy, U tallet me mua

Egla: Të kënë zènè ethèt e finales. Dandy boy je, ndërsa zhigolonë zgjídhe me Bacin. Nuk e kam thënë unë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...