Monday, October 2, 2023
HomeGenelNga sot, Do beni 1 ndryshim ne ceshtje pune/ Mèri páralájmeròn keto...

Nga sot, Do beni 1 ndryshim ne ceshtje pune/ Mèri páralájmeròn keto 2 shènja hòròskòpi

Duke qenë se jue Dash, jeni shumë e v arur nga një person i dashur, do të vèndòsni në pr esion márrëd hëniet tuaja. Në vend të këmbèng ùljes për të bërë gjíthçka së báshkù, kaloni pjesën më të madhe të ditës vetëm dhe báshkòhuni në orët e mbrëmjes.

Mos kèrkoni prob leme nëse nuk ekzístojnë.Një píkëpamje pe simiste do të lárgojë mùndësitë nga dera juaj. Nëse nuk fitoni një pùnë, mòs e hùmbni shpresën. Supozoni se një pozítë më e mirë do të vijë. Qëndrimi juaj optimist do ta kthejë rrjèdhën në favorin tuaj.

Deme te nderuar, Rezí stojini tùndímit për të kr itíkuar një të dashur. Sa herë që jeni tu nduar për të korrigjuar sjelljen e tyre, of roni inku rajim. Ngadalë por me sígùri, ten sioni mes jush do të zhd uket. Të gjíthë dëshirojnë të ndihen të vlerësuar.

- Advertisement -

Jepni dashùrinë që keni.Tentimi për të bërë shumë gjëra në një kohë do të çojë në gab ime. Është më mirë të përqendroheni në një pùnë. Nëse keni shumë pùnë mbi supe, dèle gojini detyrat tek anëtarët përgjegjës të ekipit. Ata do të jenë të lumtur të ndíhmojnë.

Edhe ti Binjak, n.dalo ndjèkjen ndáj díkujt që është indi ferènt. Ju jeni një person intelígjènt dhe shumë i talentuar, i cili mùnd ta gjejë lehtë dashùrinë.

Bashkimi me një grup studimi ose nisja e një kursi mùnd të pèrmírësojë jetën tuaj ro mantíke. Man ipùlimi i díkujt do të kríjojë pakënaqësi. Nëse doni diçka, jini të drejtpèrdrejtë. Ju mùnd të ref uzoheni, por kjo është më mirë sesa të pèrdorni mash trimin. Perspektivat tuaja janë më të mira nga sa mendoni; kini g uxim.

- Advertisement -

Gaforrja, të keni një partner të qëndrueshëm rom antík nuk është zgjídhja për të gjítha prob lemet tuaja. Edhe kur e gjèni dashùrinë, dùhèt të kuj deseni për të si një b imë dèl íkate. Nëse një márrëd hënie ka hu mbur shkëlqímin e sáj, organizoni disa shëtitje ro mantíke të përshtatura për shijen tuaj.

Luani, Ju jeni mër zítur me një márrëd hënie të páráshíkueshme. Rezís tojini tun dimit për të parë mùndësi të reja. Gjëja e fùndít që dëshíròni është lën dimi i díkujt që gjíthmonë ka qenë i mirë me ju. Nëse doni të ndáheni, jini të ndershëm. Më së paku i detyroheni. Ku jdes nga tep rimi me palestrën. Sistemi juaj është më dèl íkat se zakonisht.

Edhe ju vi.rgjereshe, rezí stoijni tu ndimit për të blerë dashùrinë e díkujt. Ju mèrítoni të jeni të dashur për atë që jeni, jo atë që mùnd të përbaIIoni. Nëse partneri juaj ju jep një dhùratë bujare që nuk ju pëlqen, jini të ndershëm dhe kèrkoni ta shkë mbeni me diçka që ju gëzon vërtet.

Mos lejoni që krènaria t`ju p engojë për të pranuar një gab im. Në vend që të fa jësoni díkë tjetër, mèrrni përsipër gab imin. Bëni gjíthçka në fu qínë tuaj për të shma ngur gabi me të tilla në të ardhmen.

Peshore, përpjekja për të jo shur díkë që nuk është partneri yt është një ga bim i tme rrshëm. Një márrëd hënie e tillë është e destinuar të dës htojë. Është më mirë të gjèni romancë me një person të lirë ose partnerin.

Kur jeni në dys him, bindjuni ndërgjegjes suaj. Kini ku jdes që t`i mèrrni vërejtjet ngac muese shumë seriozísht. Díkush që sjell kënaqësi tek ju, është dùke u dashurùar. Reagoni kur ju pëlqen diçka dhe qeshni.

Akrepe, edhe pse talenti juaj është i adm irueshëm, dùhèt ta zhvilloni atë. Fjetja mbi dafina do të çojë në mùndësi të hum bura. Mënyra më e mirë për të ndërtuar një grup pùne është të n diqni një kurs. Duke pasur detyra javore do të vazhdoni të fok usoheni, të jeni prodùktiv dhe të përgjegjshëm.

Kuj des nga konsumimi. Kohët e fùndít, ju keni lèvízur me shpèjtësi rr ufe. Nëse nuk nda loni për të márrë frymë, do të bèni një ga bim të tu.rpshëm. Merrni ditë pùshimi ose shijoni një sy gjumë pasdite. Do të ndiheni shumë më mirë pas këtij ngádalësimi.

Shigjetari, nd.aloni së vërtetuari në çdo kohë nëse njerëzít janë të mër zítur me ju. Në vend të kësáj, përpiquni të gjèni kohë për të káluar me këta njerëz. Nuk ka asgjë më tèrh eqëse sa një mendje e hapur. Sjellja kokëf ortë do të lárgojë mùndësínë nga dera juaj. Jini i gatshëm të dëgjoni dhe të báshkëpùnoni.

Bricjap, F.rika nga ref uzími dë mton perspektivat tuaja romantíke. Nëse doni të gjèni dashùri, dùhèt të mèrrni disa ma sa. Çdo gjë që ka vlera kèrkon sak rifica. Duke qenë të pamb rojtur, do të gjèni llojin e dashùrisë që keni ëndèrrùar për vite me radhë.

Bëhuni i gu ximshëm. Kur díkush nuk u përgjígjet ofertave tuaja, me qetësi pranojeni.Veprimi i vra zhdë ose i pavlerë do t`ju bëjë të dùkeni ke q. Do të lárgojë çdo ádmírues potencial. Modèloni sjelljen tuaj sipas një personi të mèshirshëm që keni respektuar gjíthmonë.

Ujore, duke kèrkuar për një përrallë ideale do ndiheni të mjèr ueshëm. Është më mirë t`i fálni disa do bësi të njerëzve. Díkush që ka tmer rësisht të meta mùnd të sjellë gëzím të madh në jetën tuaj.

Nëse keni një partner, ndáloni t’i mbáni ato në një standard të pamùndur. Ju jeni të rrethuar nga njerëz tèrh eqës të cilët janë të mbùshur me besim. Në vend që të shqètësoheni për konkurrèncën, përqendrohuni në pèrpjèkjet tuaja më parë.

Peshq, një márrëd hënie e fòrtë po sf idon vlerat tuaja. Ju shq etësoni se çfarë do të ndòdhë nëse partneri juaj ju kèrkon të bèni diçka jo etíke.

Kur jeni në dys him, dùhèt të qëndroni të vërtetë ndáj parimeve tuaja. Díkush që dùket si një re bel i eg ër nuk është i përshtatshëm për ju. Ndërkohë që admi roni guximin e tij për të sf iduar autoritetin, nuk ju pëlqen sjellja dest ruktive.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments