Vetem 30 minuta para PRIME Jul Deda merr GÓDITJEN e fórte Banoret te Shókuar

Ofendimet janë bërë të zakonshme në shtëpinë e ”Big Brother Albania Vip 3”.

Balerini Graciano Tagani e ka këshilluar Meriton Mjekiqín që mòs të òfèndojë áktorin Jùlian Deda, për mòshën që ai ka dhe për atë çfarë ka dhënë në shtëpinë e “BBV”.

Graciano: Ti po e bèn që të egzístosh. Është e tùrpshme që t’i thuash Jùlian Dedës, qoftë për mòshën, qoftë për atë çfarë ka bërë këtu

Meritoni: Mashkùlli i tangave. Mashkùll që dùhèt ta veshim me tanga.

Graciano: Duhèt të të vijë tùrp.

Meritoni: A don me ta përsërit sërish?

Graciano: Ti je ai djali i edùkuar

Meritoni: Është metaforíke.

Graciano: Ti je zhgènjimi im këtu brènda.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...