Monday, October 2, 2023
HomeGenelAlfred Çako sapo na i gjeti të gjitha, Nuk e keni idenë...

Alfred Çako sapo na i gjeti të gjitha, Nuk e keni idenë çfare do ju prèsi të mërkurën

A jeni gati të mësoni shenjë për shenjë se çfarë fati ju ndjèk në këto ditë të ardhshme. Ai ka le.xuar letrat e fatit për të gjitha shenjat e hòròskopit dhe tashmë juve ju duhet vetëm të hídhni vështrimin pak më poshtë duke gjetur shenjën tuaj dhe duke mësuar se çfarë rezervon fati për ty.

Lajmet e fatit për shenjën e Dashit, Dashuria – Java do të jetë paksa e as.hpër. Planetët do të jenë arm.iqësor ndaj jush dhe do të keni diskutime me partnerin, të cilat do të shk.aktojnë de.bate. Do të ketë pak dëshirë për të komunikuar. Beqarët do përjetojnë momente me humor të k.eq, të cilin do të arrijnë ta ka.përcejnë gjatë fundjavës.

Puna: Puna do ju lo.dhë pak dhe do t’ju bëjë të shq.etësuar. Shumë projekte me siguri do të ndj.ekin një kurs tjetër nga ai që kishit planifikuar, por do të gjeni tru.ket për t’i kthyer disa në favorin tuaj. Mos u dësh.përoni, megjithatë, gjithçka do të zgjidhet së shpejti dhe do të ketë mu.ndësi të reja dhe interesante për të rishfaqur.

- Advertisement -

Lajmet e fatit për shenjën e Demit, Dashuria: Jos.hëse dhe tërh.eqëse, shumë nga shenjat këtë javë do të jenë në gjendje të fillojnë dashuri të reja. Çiftet janë duke u riku.peruar dhe do të gjejnë bashkëpunimin që do t’i lejojë ata të sqarojnë gjithçka. Në jetën e ze.mrave të vetmuara një person që nuk ka qenë i gj.allë për një kohë mund të kthehet.

Puna: Këtë javë do të jeni shumë të zënë me rutinën tuaj të zakonshme të punës dhe do të pr.ireni të lini pas dore angazhimet e familjes suaj. Yjet ofrojnë përparësi, ka edhe kënaqësi të mëdha si për ata që punojnë vetë, ashtu edhe për punonjësit, të cilët mund të bëjnë disa kërkesa të rëndësishme. F.undjavë e mirë.

Lajmet e fatit për shenjën e Binjakëve, Dashuria: Përfitoni nga ditët e fillimit të javës për të marrë atë që dëshironi. Venusi dhe Mërkuri do të jenë akoma në gjendje të mirë dhe kjo do t’ju ndihmojë si në dashuri dhe punë. Beqarët do duan të argëtohen dhe do të gjejnë mu.ndësinë e duhur për ta bërë këtë. Fundjavë intensive për të gjithë vendasit e shenjës.

- Advertisement -

Puna: Kjo javë do të ketë shumë ide për tu he.dhur në veprim menjëherë. Një përjashtim i një projekti të vjetër që tani mund të duket më tërh.eqës dhe më i lehtë për t’u zbatuar nuk është i përja.shtuar. Do të jeni akoma të zënë dhe do të jeni gati të vini në d.yshim rolin tuaj.

Lajmet e fatit për shenjën e Gaforres, Dashuria: Gjatë javës do ndiheni pak më poshtë dhe nuk kuptoheni nga partneri juaj. Kjo do t’ju bëjë të mbyllni veten. Sidoqoftë, nga e enjtja shumë gjëra ndr.yshojnë dhe ju do të rizbuloni dëshirën për të komunikuar dhe për të dëgjuar. Em.patia juaj do të vlerësohet nga miqtë dhe partnerët. Beqarët do jenë në kr.izë me ata që nuk pranojnë këshillat e tyre.

Puna: Në punë një propozim i papritur do t’ju japë një energji të këndshme. Do të ketë disa dys.hime për disa pika, por ata që përfs.hihen pa f.rikë, më në fund mund të marrin përgjigje të mira. Edhe nëse e keni të vë.shtirë ta bëni veten të vlerësuar, shkoni përpara.

Lajmet e fatit për shenjën e Luanit, Dashuria: Yjet për këtë javë treguan se do të ndjeheni të kënaqur nga vëmendja që familja dhe partneri juaj do t’ju kus.htojnë dhe ju do të nd.iqeni me një entuziazëm të madh. Beqarët do jenë në gjendje të mbështeten në Venusin e favorshëm dhe një rritje të hijeshisë që do t’i lejojë ata të mendojnë për dashurinë. Mos i merrni para.sysh historitë në të cilat ka shumë konk.urrencë.

Puna: Këtë javë do të realizoni një projekt të shkëlqyeshëm pune që do t’ju sjellë bashkëpunime të reja. Do të ketë shumë lajme në shumë sektorë, veçanërisht të martën dhe të mërkurën, por mos i te.proni investimet, ato mund të jenë të tepërta.

Lajmet e fatit për shenjën e Vírgjèrèshës, Dashuria: Këtë javë lindja e shenjës do të jetë në gjendje të flasë për dashuri falë një Venusi shumë ndërmarrës. Mun.dësitë do të dyfi.shohen dhe ka ardhur koha të përcaktoni një histori dashurie ose të bëni takime të reja nëse ktheheni nga një nd.arje. Dita më pozitive për dashurinë do të jetë e premtja, e cila do të jetë e rëndësishme edhe për ze.mrat e vetmuara.

Puna: Marsi në shenjë do t’ju bëjë më energjik dhe të vendosur dhe do të jeni në gjendje t’i thoni disa “jo” propozimeve që nuk janë për ju. Do të ketë akoma shumë ngjarje të reja që vijnë në punë, por do të gjeni dur.imin për t’u larguar nga disa situata të çrre.gullta.

Lajmet e fatit për shenjën e Peshores, Dashuria: Mos u dashuroni, jepini vetes kohë për të reflektuar dhe ana.lizuar ndjenjat tuaja. Nëse jeni beqarë do të thelloni njohjet e reja. Falë Venusit në shenjë do të ketë ditë jo.shëse, si e mërkura dhe e enjtja dhe do të jetë e vë.shtirë të bëhen ga.bime të mëdha. Sidoqoftë, ata që kanë mb.yllur një histori duhet të shikojnë përpara.

Puna: Në punë mos merrni shumë ngarkesa dhe mendoni për zgjidhjen e marrëdhënieve me partnerët dhe bashkëpunëtorët. Java do të jetë e favorshme, vetëm e hëna do të nëns.htrohet paksa. Shm.angni bërjen e zgjedhjeve imp.ulsive, por vlerësoni gjithçka me k.ujdes përpara se të merrni vendime të rëndësishme.

Lajmet e fatit për shenjën e Akrepit, Dashuria: Këtë javë, ata që lindin nga shenja do të kenë një humor të qetë, i cili do të reflektojë në dashuri. Nëse jeni në çift duhet të përpiqeni të ka.përceni ke.qkuptimet me partnerin tuaj, në mënyrë që të mos keni diskutime të vazhdueshme. Bëni gjithçka për të mbajtur qetësinë dhe për të përb.alluar javën me qetësi. Fundjavë paqësore edhe për beqarët.

Puna: Në frontin profesional, përpiquni të bëni detyrat e shtëpisë tuaj pa u konkurruar shumë me kolegët. Mos ha.rroni të mos shtr.ini këmbët më shumë sesa jorgani nëse nuk doni të merrni rrez.iqe të tepërta. Në vend të kësaj, përpiquni të krijoni disa projekte të vlefshme dhe konkrete që mund të sjellin kënaqësi.

Lajmet e fatit për shenjën e Shigjetarit, Dashuria: Këtë javë, njerëzit e lindur nga Shigjetari mund të kenë pas.iguri për shkak të një Hëne disonante. Këshillat e yjeve janë të shoqëroheni me njerëz të rinj, të argëtoheni dhe të përpiqeni t’i përkushtoheni interesave të reja. Fu.ndjava është e shkëlqyeshme për të konfirmuar një histori. Edhe beqarët do bëjnë takime intr.iguese dhe do kalojnë ditë pas.ioni.

Puna: Në punë, ndr.yshoni vetëm nëse është e nev.ojshme, përndryshe qëndroni atje ku jeni edhe nëse dëshironi të shikoni përreth. E marta dhe e mërkura do të jenë ditët më të r.ënda të javës, por nga e premtja riku.perohet dhe ju mund të keni disa kënaqësi të mëdha në lidhje me neg.ociatat që do të përf.undoni.

Lajmet e fatit për shenjën e Bricjapit, Dashuria: Një javë sfi.dash dhe rishikimesh ju pr.esin, veçanërisht në lidhje me dashurinë. Ju nuk ndiheni të kuptuar, përkundrazi, ndiheni vetëm dhe jashtë kutisë. Në këtë rast, këshilla është t’i sqaroni gjërat, por të shm.angni konf.liktet, veçanërisht të Dielën dhe të Hënën. Vëmendje për anëtarët e familjes që marrin rrugën.

Puna: Gjërat nuk janë shumë të qarta edhe në pjesën e përparme të punës, rrota do të kthehet herët a vonë në favorin tuaj por kjo nuk është koha. Hëna e pafa.vorshme, megjithatë, nuk do t’i pen.gojë ngjarjet të ndje.kin rrugën e tyre dhe disa nga projektet tuaja do të përparojnë pa pe.ngesa.

Ujori, Dashuria: Java është pozitive për dashurinë, lindja e shenjës do të ketë Venusin e favorshëm. Kon.fliktet shë.rohen, edhe nëse ka ke.qkuptime. Por do të jetë më mirë të tërh.iqesh, dhe mbase do të marrësh një udhëtim për të qetësuar pak situatën.

Puna: Dëshira për ndryshim në punë, situata është e favorshme për ata që fillojnë të fillojnë një rrugë të re. Prandaj, shf.aqen suksese të reja, të cilat do të sjellin kaq shumë kënaqësi, por shm.angni nga.rkimin e vetes me ang.azhime të r.ënda, veçanërisht nëse e dini që nuk mund t’i plotësoni ato.

Lajmet e fatit për shenjën e Peshqve, Dashuria: Do të përjetoni një javë të mbushur me emocione dhe pas.ioni do të jetë i lartë. Shumë nga shenja do të pësojnë ndjesi të reja, madje edhe jashtë marrëdhënies që po përj.etojnë, dhe kjo mund të sjellë trad.hëti dhe pe.ndim. Flisni qartë para se të jetë vonë. Beqarët do kalojnë një fundjavë të qetë dhe do të bëjnë miq të rinj.

Puna: Projektet profesionale që po realizoni këtë javë do të kenë një pajisje shtesë. Kohët e fundit, megjithatë, ju e keni ekspozuar veten shumë financiarisht dhe ka çështje që duhet të zgjidhen. Mun.dohuni të balanconi të ardhurat dhe shpenzimet në mënyrë që të mos e gjeni veten në def.içit.]]>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments