TMÉRR ne BBV/ Banori me i Fôrte Lé Garen, Arsyeja Shókuese do ju Hábise

Jetmiri është shprèhur se po e pret me padurim mbrëmjen e së martës, për të sqarùar gjíthçka gjatë spektáklit.

Jetmiri është një prèj banorëve që ka kríjuar mènjèherë zhurmë që në momentet e párá që u bë pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqípëri.

Ndërkohë që është komentuar së tepërmi për shkák të skemës që u pretendua se kríjoi me Liamin, ditën e sotme , Jetmiri është shprèhur se po e pret me padurim mbrëmjen e së martës, për të sqarùar gjíthçka gjatë spektáklit.

Teksa ka qenë në oborr dùke biseduar me Rozèn, banori ka habitur me dekláratën e tij, dùke u shprèhur se mùnd të márrë valixhèt edhe të lárgohèt por párá sáj do i sqarojë të gjítha.

Roza: Çfarë po ndòdh more?

Jetmiri: T’i sqaroj unë nesër të gjítha. O zòt mezí po pres, është e marta ime. Hedhe edhe valixhen dhe íki por unë nesër do t’i jap një “bam bam bam” që o Zot, tèrmet.

Roza: Pse? Për çfarë këndvështrimi e ke fjalën. Nuk flas, besoj se e ke kuptuar që unë nuk e shès muhabetin,

Jetmiri: Për të gjítha këndvështrimet sepse është një situatë e dalë jashtë kòntròllit, e pamenaxhuar dhe ka një paaftësi të madhe.

Roza: Për kë e ke fjalën?

Jetmiri: Nesër do ta dëgjosh. Do pres prime-n e nesër dhe pastaj do shoh.

Roza: Mezí e pres se çfarë do bësh.

Jetmiri: Dhe unë mezí e pres.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...