“Një mágjí ju tròket ne derë….”/ Do tròndítet kjo shènjë kur tè mèsòni ç’ju ndòdh

Do të jèni me shumë fát ju të gjíthë njerëz, sepse do të hýni në një trèkèndësh, ku shumica e atyre që ëndërròni, mùnd t’ju víjnë si në realitet. Shumë plánete do të rrínë afër dhe ky kòmbínim do t’ju jápë një jetë më të shèndètshme dhe shumë fòrcè të fùqíshme për të përbállùar me sùksès çdo háll.

Ndrýshòn shumë mirë jeta juaj dashè dhe këto kohë do t’ju shfáqèn mùndèsi të shumta të jètoni jetën që dòni plòt me dashùri të pástër dhe kjo kohë ju plòtèson një dèshirë dhe jèni shumë fátlùm.

Do jèni një prèj shenjave më të lùmtùr ju dèm, sepse koka juaj do të mbnùshèt me ide pjèllòre se si të ardhes tuaj t’i jèpni shánset dhe mùndèsitë e dùhùra. Një báshkèpunim ju “ngrè në ájër”.

Párátë që dòni dhe të gjíthë dashùrinè e madhe që èndèròni do ta kèni ju bínjákë vetëm në këto ditë të jávës së dytë të këtij muaji. Nuk do ju mùngòjnë në asnjë mòmènt inísíativat për bashkèpùnime.

Po për gáfòret? Nje lídhjè e fshèhte dhe nje ndjènje e fshèhte do márrè pèrmása te pa-pèrbálluèshme per ju dhe kjo do bèjè te dèkláròni ndjenjat tùaja te vèrtetá.

Oh sa mirë për luanët se nje dite e bùkùr kjo per jeten tùaj dhe nje njohje shùme te rèndèsishmè e cila do bèhèt pjese e jetes tuaj të ndjènjave të zèmrès dhe ecùríse ne gjera te sígùrta e te vèrtèta.

Këto ditë o vírgjèresha do ju jápín me shume mùndèsi te shíkòni punen tuaj te pèrpároj më párá dhe te arríní vlèresíme dhe nje ngrítjè te mëdha ne dètyre. Gjíthsèsi dùhèt te rùáni stilin tuaj òrígjínal.

Peshore, nje kòntakt ne lárgèsi me dike qe e keni dèshirùar do pèrpároj ne nje dímènsíon shume shpírtèror duke ju dhène mùndèsíne te lídhèni apo te rrègùlloni jeten që kèni.

Për ty akrep, nje çèshtje e rèndèsishme ekònòmíke do ndíhmòhet tek ju por edhe pásíoni juaj per te dhène me te miren do jete fòrca krýesòre ne kápèrcimín e pèngèsave.

Për 7 ditë për shígjetárin vjèn një kohë e perkrýer per te bère nje deklarate dáshùrie partnerit apo partneres tuaj dhe pse jo ti prèmtòni nje mártèse nese nuk e kèni bèrè.

Miq brícjápë, ju do njíhni një njeri qe lídhèt me punen tuaj apo ne nje udhètim pune qe mùnd tju ndèrròjë jeten dhe tju bèje te kùptòni se fáti po árrín në derën tënde.

Dashuria për ty ujor do jète per ju prívílègj dhe detyrim. Eshte dita ku vèrtèt do kápni çdo gje qe dòni sínqèrisht ne jeten tùaj.

Eshte dita e peshqve, te trègòni áfrímítet dhe dáshùri me te afermit apo me shtèpíne tuaj. Gjíthsesi nje njòhje bashkëpunim me një të áfër, ju bèn që ju të shíkòni lèk në horízont dhe të ndrýshòni për mirë.

Leave a Reply