Wednesday, June 7, 2023
HomeGenel"Nuk do ta kenë kurrë рòrtofòlin bòsh", hídhjani grepat ketyre shenjave se...

“Nuk do ta kenë kurrë рòrtofòlin bòsh”, hídhjani grepat ketyre shenjave se kane lèk

Planetet po bèjnë punën e tyre dhe në këto ditë të “nxèhta” të këtij muaji, prítet që një tjetër mbèshtètje të víjë si nga Hëna e mbárë ashtu edhe nga Vènùsi që për shumë njèrèz do të jètë si “shpètim”. Më në shumti mùnd të fávòrizohen ata që u fíllon emri me gèrmat “A, T, E, L dhe O”, të cílët do të prèken më së shumti në èkònomi, ndërsa për pjesën tjetër të njerëzve, është mirë të pránòni çdo gjë që ju vjèn.

Një mbárèsi e madhe do t’ju hýjë më 21 tetor që ju rrít pròspèritetin, ndërsa nga 28 tetori të trègòni sa më shumë kùjdès për hùmòrin dhe shèndèin dhe kjo vlèn si kèshíllë për të gjíthë ju. Por, në vèçanti çfarë prítet që të víjë nga yjet për secílën nga shènjat? Këtë ua zbùlon të plòtë ky artíkull.

Për shènjën e parë síç janë dashèt vjèn një kèshíllë që ju të mos dèbátoni ne lídhjè me punen dhe mòs u nxítòni te strèsòhèni pasi ditet qe víjnè do jene me te mira dhe do kùptòni të gjítha ndrýshímèt.

Ty dèm, díkùsh do ju príshè planet dhe kjo do kòhe te rrègùllòhet nese nuk jèni te pèrmbájtur. Kùndèrshtáret tuaj do bèjnè mjáft gábímè dhe aty mùnd te pèrfítòni.

Shenjës bínjak, i hápèt nje dèshíre per te ndrýshùar hùmòrin dhe udhëtuar. Gjíthashtu, nje njòhje me një person qe jèton lárg do ju qètèsoj dhe do ua bèjë jetën më të dashur.

Kùjdès sa më shumë gafore pasi do bèni nje dèbát ne rruge dhe kùjdès mos nxítòni pasi nèrvòzízmi eshte páksa si i pa-kòntròllùar dhe mùnd te fùtèni ne sítuáta te nxèhtá. Më shumë fát do kètë familja juaj.

Njerëz të luanit, ju do pèrjètoni nje lùftè ne çèshtjet ekònòmíke apo nje sùlm qe nuk do ta cílesòni ne lártesíne e duhur. Pra me pák fjálë në këtë pikë dùhet të trègòhjeni të mprèhtè dhe të bèni kùjdès.

Hápni sytë dhe ju vírgjèreshá sepse në çastín qe çdo gjë dùket e rrègùlluar, nje inát i shkáktùar nga Mársi ne shènjen tuaj ju bèn lùftárákè dhe do ndíqní rrugen e gábùar. Por, ne fínáncá nís nje periudhe e mírè.

E dashùr peshore, tashmë Afèrdíta ne shènjen tuaj do ju zbùkùroj jeten dhe do ju jápè nje lajm shumë te míre ne lídhjè me njerëzít tuaj jáshte vendit apo ùdhètimet qe dòni te bèní këto kohë.

Akrèp i ndèrùar, èshte dètyre te mèrrèni me veten tuaj pási kèni shumë nèvòjè per nje períùdhe me te hármònizùar dhe te mbùshùr me ndjènja si dhe me dèshirèn per nje lídhjè te re.

Shènja shígjètar do pèrjètojë nje gòdítjè bállore ne lídhjè me kárríerèn dhe nga njerez qe pùnòni dhe kjo nuk do ju lèjòjè te shíjòni çastèt e bukùra qe po ju víjnè nga dáljet dhe árgètimèt.

Miq të bricjapit, ju kèni nje mùndèsi ta shíhni veten te kùròrezùar apo te martuar do ju jèpèt kete periudhe. Por, lùftá víjòn duke ju dáshur t’ju príshín pune dhe dùke ju nxjèrrè pèngèsa.

Ujorë, me ne fùnd Afèrdíta ne Pèshòre do ju çlíròj nga mákthèt e puneve dhe lòdhjès duke ju dhènè mùndèsínè te dílní dhe te bèni njohje te rèja dhe blèrje te kèndshmè.

Edhe juve pesh, Afèrdíta ne Pèshòre ju rrít dèshíren per te kálùar çaste sa më të bùkùra me të dashùrit, por shtòn ármíqèsínè dhe dèbátet me partneret ne çift te cilet nuk hápín rrugë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments