NUK PRITEJ!!! DALIN REZULTATET párá PRIME! Jùli apo Meritoni në finale? Ja kë zgjodhen Shqíptaret…

Një televotim u hap mbrëmjen e së shtunës në Big Brother Vip 3.

Edhe dy javë na ndájnë nga finalja e madhe e edicionit të tretë të Big Brother Vip dhe finalisti i parë i këtij sezoni është Romeo Veshaj.

Ndërkohë që mbrëmjen e shtune u hap një televotim për finalistin e dytë të këtij sezoni, mes Jùlian Dedës dhe Meriton Mjekiqít.

Ky televotim është komentuar nga banorët si një televotim i fòrtë pasi të dy banorët janë nga lojtarët të cilët kanë dhënë shumë në lojën brènda shtëpisë më të famshme.

Pjesë e Bisedës:

Graciano: “Për mua nëse më pyet them direkte Jùli”

Françeska: ” Nuk e diskutoj që Jùli e mèríton finale por edhe Meritoni ka dhënë shumë për lojën”

Egla: “Nuk e di në ákt sepse Jùli kohët e fùndít më ka dalë mashtrues, edhe Meritoni janë një nivel sepse Meritoni po i mbán lojën Jùlit kohët e fùndít”

Graciano: ” Po edhe kjo është e vërtetë sepse e shoh që shihen në sy kur flasín”
Nderkoh disa Sondazhe ONline bejne finalist Meritonin

NUK PRITEJ!!! DALIN REZULTATET para PRIME! Juli apo Meritoni në finale? Ja kë zgjodhen Shqiptaret...

NUK PRITEJ!!! DALIN REZULTATET para PRIME! Juli apo Meritoni në finale? Ja kë zgjodhen Shqiptaret...

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...