Saturday, June 3, 2023
HomeGenelOlta e hùmbi… përlòtet për lárgimin: Po Luizí pse nuk më flet?!

Olta e hùmbi… përlòtet për lárgimin: Po Luizí pse nuk më flet?!

Olta sot nuk është zgjuar mirë. Duket se pasi ajo hùmbi Kiarèn qe kohèt e fùndít e kishte bere nje shoqe te mire dhe po argetohej me te.

Në një moment, dùke folur me Dean ajo është prèkur e ka qárë. Ajo thotë se i mungon Kiara, por në ákt është më shumë e prèkur se Luizí nuk i flet. Ja një pjesë nga biseda e tyre:

Olta: Nuk e dija se do ndihesha kështu. Më mungon shumë Kiara. Unë tani po ri vetëm. Dea: Edhe mua më mungon Kiara. Kur pástrova dhe pashë krevatin bosh sesi mu dùk se ajo e mbánte gjíthmonë me lùle.

Edhe komodinën kur e pástrova dhe kur pashë numrat 02.02 që ishte dasma e tyre u prèka dhe më dòlën lòt. Thashë bobo do më shohë ndonjë dhe do thotë po bèn kòt. Thashë me vete po unë nuk shkòva as në dasmë, pse qáj tani?

Olta: Mua më mungon vërtet. Dea: Edhe Luizí është mërzítur shumë. Olta: Për atë nuk më vjen kèq farë. Kot bèn ai se ai bëri fùshatë që të më mbánte mua. Dea: Jo, o Olta. Ai ka qárë shumë.

Olta: Ka qárë? Dea: Po. E pashë dje. Është mërzítur shumë. Olta: Po mua pse s’më flet ai? Dea: Se di. Prandáj je mërzítur ti? Olta: Po! Po unë do ta shkátërroj. Pse s’më flet ai mua? Çfarë i kam bërë?

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments