Saturday, June 3, 2023
HomeGenelPak minuta párá BBV, dèl lájmi i FORTE, do komuníkohèt FATI i...

Pak minuta párá BBV, dèl lájmi i FORTE, do komuníkohèt FATI i Big Brother

Pas pak nis prime i radhës dhe ashtu si cdo natë tjetër edhe sonte do jetë një mbrëmje shumë e gjatë më shumë surpriza dhe debáte të zajrrta.

Kujtojmë se sonte në nominim për të dalë nga shtëpia pasi Luizí hapi kutinë e Pandorës janë tre banorë shumë të fòrtë si Kristi, Armaldo dhe Olta.

Por ende nuk dihèt nëse votimi për këta tre banorë do mbýllet sonte apo do vazhdojë deri të shtunën dùke ditur se bèhèt fjalë për 3 banorë të vjetër shumë të fòrtë.

Ndërkohë Arbana prítet ta nise natën me një lájm të fòrtë për banorët, që në ákt është párálájmërùar nga Luizí disa netë më parë kur po bisedonte me dy tre prèj tyre.

Arbana prítet t’u komuníkojë sonte banorëve lájmin se BBV2 nuk do zgjasë 100 ditë sic thuhej por do shtyhèt deri më 20 maj, nisur nga lájmi që po qárkùllon së fùndmi.

Mbetet për t’u parë si do e resín banorët e vjetër këtë lájm dùke ditur që kanë bërë më shumë se 60 ditë në shtëi dhe sígùrisht malli për familjarët dhe njerëzít e dashur që kanë jashtë është tepër i madh.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments