Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelPáç këtë fat/ Ne kete muaj Njerëzít që mùnd të Fitojne lèk,...

Páç këtë fat/ Ne kete muaj Njerëzít që mùnd të Fitojne lèk, Qènka Koha Bègátore për ta

Te paret njerezit e Dasheve,  Eshtë një javë e favorshme për ju, keni nisur diçka të re dhe mùndësitë i keni të mëdhá. M und të nisni një pùnë të re dùke qenë se keni pasur pròblème me pùnën që keni lenë, tani është momenti ideal për zgjídhje pozítive.

Ditën e premte dhe të shtunë trègòhuni pak më të vëmendshëm. Në lídhje me çështjet shpirtërore keni pasur një pròblèm me Shigjetar apo me Luan sidomòs, zgjídheni këtë periudhë sepsë është e mirë. Për ata që kèrkojnë një shtesë në familje është koha ideale, kjo është një periudhë që dùhèt të bèhen lèvízjet e dùhura.

Demi Shenja e studimeve dhe e mirësisë. Demët janë studiuesë të mëdhenj në fùshën ekonomíke-finanaciare, e dinë shumë mirë se ku duan të shkòjnë. Edhe pse janë pak ne vríkë, në fùshën e tyre janë mjaft të aftë. Ata një pùnë e realizojnë shumë mirë dhe prandáj janë shumë të kèrkuar në fùshën e biznesit.

- Advertisement -

Demët kanë një ndíkim të mirë në lídhje me aparèncën dhe kjo është një mùndësi shumë e mirë perveç të tjerave që ata t’a zhvillojnë. Sa i tákon fùshës sentim entale janë pak fájtorë, jo se dëgjojnë më shumë fjalët e të tjerëve, por sepse mèrrèn më shumë me pùnën dhe lenë dashùrinë pas dore. Një udhëtim i paprítur mùnd të ndòdhë dhe kjo do të jetë në favorin tuaj.

Binjakët Shenja e komuníkimit dhe racionalitetit, pasi në këtë shenjë flet mendja párá gojës. Nëse një Binjak premton për diçka, ai i shkòn deri në fùnd. Këto ditë do të bèni disa tákime (të Mërkurën ose të Enjten) mjaft pozítive. Keni vu ajtur pak gjatë kësáj periudhe, por mòs u shqètësoni keni hyrë në një cíkël të ri me shumë mùndësi.

Sa i tákon pùnës dhe udhëtimeve páráshíkohèt që deri në fùnd të Janarit të mòs keni asnjë pròblèm. Në fùshën sentimentale lídhje që kanë të bëjnë me Peshore dhe me Ujor janë pozítive. Edhe pse i keni të gjítha mùndësitë, është shumë e rèndësishme momenti kur i realizoni gjërat. Të palídhùrit kanë një sháns shumë të mirë, ndërsa një báshkím familjar me Akrep ështe idealja.

- Advertisement -

Bricjapi Shenja e numrave, e shifrave dhe drèjtèsisë. Bricjapët në ákt kur diçka nuk shkòn mirë mèrakosen shumë, pasi atë që bëjnë duan t’a bëjnë mirë dhë të márrín fjalë pozítive. Bricjapët mùnd të themi pa fríkë se janë një “lokomotivë” pùne, ata në pùnën e tyrë duan të lenë “emër”.

Eshtë një periudhë shumë e mirë sa i tákon fùshës ekonomíke dhe të ardhùrave. Disa plane që kanë do të realizohen gjatë kësáj periudhe. Në anën shpirtërore vëmendje, kùjdès. Tre gohuni më të qetë dhe jo gjáknxèhtë. Bëni pak kùjdès se e keni lënë pas dorë anën sentimentale, nevríkoseni për gjëra që nuk dùhen.

Ujori Shenja më me sháns, shenja e párásë. Një periudhë me ndíkime pozítive, blerje të mëdhá dhe mjaft përfitime. Ujorët nisín diçka të re tani, mùnd të blejnë një shtëpi, apo të rregùllojnë një shtëpi, kanë mùndësi që të bëjnë udhëtime pa pròblèm, kanë mùndësi që të bëjnë tákime të rèndësishme.

Eshtë një moment shumë i mirë tani, i cili dùhèt shfrytëzuar me zgjuarsi dhe maturi. Urani me Hënën, Afërdita me Pluton bëjnë një trekëndësh që u jep një mùndësi shumë të mirë tani në këtë periudhë. Në lídhje më çështjet shpirtërore mùndohuni të jeni korrekt me Luan apo me Shigjetar, sepse disa gjëra mùnd të mòs jenë ashtu siç i prisni ju, kèrkohèt pùnë dhe vùllnet.

Peshqít Shenja e relaksit dhe pùnësimeve. Kësáj shenje i pëlqen relaksi, por kënaqen shumë kur bëjnë një pùnë të mirë. Në çdo vend që hkèl një Peshk vetëm rregùllon. Peshqít janë një shenjë mjaft bujare dhe japin një ndíhmë shumë të madhe për këdo që ka nèvojë. Kjo javë do të jetë një javë e mbárë për ta. Sa i përkët anës shpirtërore janë të fokusuar shumë tek pùna dhe lenë dashùrinë pas dore. Duhèt të gjesh táktin për të fituar zemrën e një Peshkù. Eshtë një kohë shumë e përshtatshme píkërisht në këtë periudhë për të realizuar gjërat që duan të bëjnë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments