E FRIKSHME! Banorja e BBV3 RRÉH veten me GRÚSHTA, na Rréqethi Mishin

Banorët kanë zbùluar sonte më shumë për veten dhe jetën e tyre.

Roza Lati mes lòtësh ka treguar se njëherë në gjèndje të rènduar psíkologjíke ka rráhur veten.

Banorja trègòi se kèrkoi ndíhmën e një míkeshe, por ajo nuk iu gjènd pranë.

“Kam árrítur në atë píkë që kam rráhur veten time. I bija kokës me grushta për një vendim që dùhèt të mèrrja, se unë kam logjíkë shumë të fòrtë, për çdo gjë zgjèdh logjíkën. E kam rráhur veten time shumë kèq dhe pasi e rráha veten mora të vetmen shoqe në telefon që ma dinte hállin dhe me zèrin e mekur nga lòtët i thashë hajde se nuk jam mirë. Më tha ‘mua po më dhèmb dhëmbálla po a e more rrogën në televízíon?’, se i kisha premtuar lekë. U ndjeva shumë vetëm, por u lyva, u zbukurova dhe dòla piva atë natë. Nuk e lashë veten në gropë”, tha Roza.

Leave a Reply