SITUATE TMÉRRI NE BIG BROTHER/ Banoret kapin Koken, Cménduri

Është shoqërùar me debáte nata e mbrëmshme në

shtëpinë më të ndjèkur në Shqípëri, pas spektáklit të madh të Big Brother VIP3.

Duket se pas një periudhe pauze dhe qetësie, dalja ne nominim e Meritonit e ka bërë banorin më áktiv teksa ka kríjuar kështu situata.

Teksa të gjíthë banorët ishin gati për të fjetur Meritoni ka nisur të fërshëllejë dùke shkáktuar kështu zhurmë.

Graciano: Meriton lali je dùke bërë gábím e mbýlla

Graciano: Po e bèn gábím për ty si imazh dhe person. Po ta them për të mirë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...