Pára, dashùri, fejesa, mártesa, 4 shènjat me super lájmè për këtë jávë – MEDIA NEWS
Genel

Pára, dashùri, fejesa, mártesa, 4 shènjat me super lájmè për këtë jávë

A jeni gati që të mësoni diçka shumë të veçantë rreth fatit tuaj? Këto fjalë të sjella janë shumë të dobishme nëse ju jeni në kërkim të fatit të mbarë dhe nëse kohët e fùndit nuk ju ka ecur në jetë ju mund të zbuloni se si është pròblemi i vërtetë dhe ku ka ngècur jeta juaj.

Gjate kesaj periudhe ne vend te pare shenja me fát eshte Akrèpí, Ulni pak ritmin kohët e fùndit pasi po kërkoni me ç kùsht që dëshirat dhe ëndrrat tuaja të bëhen realitet por ju po i ùshtròni shumë prèsíon dhe po tregoni shumë pa-dùrim. Çdo gjë merr kohën e vetë dhe për të marrë gjëra të mira në jetë ju duhet të tregoni sa më shumë durim dhe besim.

Ajo që kërkon të të plotësohet në jetën tuaj kërkon vetëm një këshillë të artë nga një person juaj i dashur, ndáj nëse keni një plan apo një ëndërr në jetë nesër pyesni mamanë tuaj për një këshillë ose për momentin ku ju keni ngècur. Nuk ka më mirë se këshilla e nënës së shtrènjtë.

Në financa dhe në punën tuaj do të ketë shumë momente pozitive dhe kjo falë dhuratës së madhe që po të vjen nga qíelli. Në lidhje me shenjat që shfáqen, ju mùnd të keni një rritje páge ose një shpërblim të mirë që do t’ju ngròhë shumë zèmrën.

Kùjdes pak me kilet e tepërta, pasi kohët e fùndit nuk po i vini dot frè gojës dhe ju keni shtuar më shumë se 4 kile dhe që nga nesër duhet të fokusoheni më shumë tek supa ose tek një dietë e lehtë.

Ne vend te dyte si shènja e mrèkùllive eshte Dèmi, Çështjet financiare po shkèqejnë për ju dhe kohët e fùndit keni rritur shumë financat tuaja dhe tashmë ëndrra juaj më e madhe është të gjeni personin e zèmrës, ose të shtohet më shumë dashuria në jetën dhe familjen tuaj.

Në datën 18, do të kesh një mega surprizë të madhe në çështjet e dashurisë, pasi engjëjt do të të pèrbállin me një person të dashur dhe të sinqertë. Nga ana tjetër në datën 26 qershor Universi mùnd të fùsë një valë të madhe energjie pozitive në familjen tënde dhe kështu do të të bekohen fëmijët.

Gjithsesi Universi ka edhe një plan të fùndit në çështjet financiare dhe ju atë shumën e lèkëve që prísnit do ta merrni në datën 12 qershor i cili është frýt i punës tuaj madhore. Një shenjë nga yjet thotë se kohët e fùndit duhet me çdo kusht të ulni ose të ndálni fare konsumimin e duhanit apo të pijeve me alkòl.

Shenja ne vènd te tre shume fátlume eshte Bínjáket dhe Luani, pra kemi nje dyshe, Për njerëzit e ketyre shenjave do të thotë se këta njerëz e kanë një síklet në jetën e tyre. Kanë një pròblem të madh dhe të pa-zgjidhur dhe përditë lùten për një shpëtim.

Në jetët e tyre dhe në familjet e tyre ka hyrë shèrri dhe një valë e madhe e energjisë nègátive dhe ju po i tèntoni dhe kërkoni të gjitha mënyrat se si të shpëtoni. Epo, tani është koha ideale se si të shpëtoni ndáj dhe mbani shënim si më poshtë:

Merr një copë letër të bardhe dhe një laps dhe shkruaj, “Universi, zhdùke energjinë e zèzë nga familja ime, nga burri im, nga fëmijët e mi dhe na e mbush shtëpinë tonë me mirësi. Faleminderit”.

Merreni këtë letër putheni 3 herë dhe vendoseni në një vend ku të doni ju në shtëpinë tuaj. Një lajm i mbarë do të vijë për ju në datën 15 te muajit te embel qershor dhe kjo ka lidhje me financat. Në njëfarë mënyre ti do marrësh një rritje të konsiderueshme në prosperitetin familjar.

Strèsi i pròblemeve në shtëpi ta ka dòbësuar disi shëndetin, por të hënën energjia e zèzë do të të shkátèrrohet dhe më pas i gjithë shëndeti yt do të shkëlqejë pasi deri në fùnd të vitit do të jesh si kokrra e mollës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button